Анкета: Ще отидете ли днес на мача България - Италия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: Анкета: Ще отидете ли днес на мача България - Италия
Ако имах безплатен билет и превоз щях да ида. Сега дори няма да ги гледам по ТВ, дори не знам по коя са..
Avanti_Ragazzi написа:НЕ!!!!
През .... за тоя отбор и не ми пука дори да бие с 5-0 или падне с 8-0 от някой! Още от еврото в Португалия не ме интересува! последният мач на който съм ходил на националният отбор беше този с Белгия преди близо 10 години. И нямам намерение да им стъпвам скоро време. Това не е националният отбор на България а шайка татуирани гелосани момчета играещи в бяло! Нищо общо с Българя нямат тези хорица, след като за толкова години превърнаха една от гордостите на Българите, националният отбор. В отбор на който никой не го интересува за него и в най-безразличният и монотонен национален отбор в Европа!
Тези хора от години не са национален отбор на България по-футбол, а отбор от псевдо-футболисти и куп мениджърски интереси! И нищо повече!
Благодаря,че писа вместо мен!
siniq_fen написа:Ще се ходи, няма как.
Честно каква е причината да отидеш?Не ти се бъркам!
- shotgun blues
- Контакти:
НЕ ,ще си ги гледам по ТВ .Да не съм луд да пътувам до София за да гледам отбор който играе нещо различно от футбол 
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Беше време, в което за да отида на волейбол се настройвах с футболни победи. Сега обаче нещата се промениха. Ще си пусна записи от мачовете на истинския български национален отбор - този на волейболистите и ще видя до каква степен ще ме омилостивят да прежаля десетачка за футболистите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:turbogena написа:Ще отида ,защото получих безплатен пропуск. Иначе едва ли бих платил билет на тия цени ,които е сложил Перуката...
[offtopic]връзкар[/offtopic]
Даже и не знам , колко струват... Но НЕ! Няма и по телевизията да ги гледам
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
- we are the champions
- Контакти:
Не разбира се
- radorezila
ros написа:Беше време, в което за да отида на волейбол се настройвах с футболни победи. Сега обаче нещата се промениха. Ще си пусна записи от мачовете на истинския български национален отбор - този на волейболистите и ще видя до каква степен ще ме омилостивят да прежаля десетачка за футболистите
Бе на кой му пука, дали ще идеш или не. Обади се и се жалвай на майка си
Ако мача бе във Варна или Бургас - ДА.