Levskar_90 написа:2:2 за Тотото
И на мене ми се върти този резултат в главата .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Levskar_90 написа:2:2 за Тотото
гарфилд написа:Аз като фен на Черно море,искам единствено Сашко Александров да играе.Но не като смяна за 5-6 минути или да остане за пореден път резерва в нац.тим.
гарфилд написа:Аз като фен на Черно море,искам единствено Сашко Александров да играе.Но не като смяна за 5-6 минути или да остане за пореден път резерва в нац.тим.
Theos написа:гарфилд написа:Аз като фен на Черно море,искам единствено Сашко Александров да играе.Но не като смяна за 5-6 минути или да остане за пореден път резерва в нац.тим.
Тоя не го ли ошамариха с 3 гола в събота? Невероятен е!
Иначе 2:1 за нашите "герои"!
гарфилд написа:Колега,има и такива срещи.И не ми говори каква класа е и колко е невероятен,защото аз го гледам 6 години на Тича,несменяем титуляр е и държи цялата защита на отбора,а доколкото разбирам,май се подиграваш с него.Затова НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБЕ.
Theos написа:гарфилд написа:Колега,има и такива срещи.И не ми говори каква класа е и колко е невероятен,защото аз го гледам 6 години на Тича,несменяем титуляр е и държи цялата защита на отбора,а доколкото разбирам,май се подиграваш с него.Затова НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБЕ.
Колега , сигурно е добър, но ако беше толкова добър , сигурно на 3тата година щеше да е отишъл зад граница, казвам ,че Иван Иванов и Бодуров за момента са по добри от него! Хубаво е да си подкрепяте местните играчи , но друго е да погледнеш реално кой е по добрата опция в момента.

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост