До кога ще търпиме некадърни треньори като Мадански???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: До кога ще търпиме некадърни треньори като Мадански???

Мнениеот Vailo » 31 май 2012 22:14

тоя палячо дето е пуснал темата искам да го питам слуша ли интервюто на Мадански след мача? Човека каза че на полувремето няколко играчи са поискали смяна защото не могат да ходят буквално от умора. Едни като Георги Миланов заради тежкия сезон, други заради липсата на игрова практика и физическа подготовка. Извинявай ама с такива играчи дето не могат да изкарат и едно полувреме никой треньор не може да постигне нищо

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 май 2012 22:15

[quote="paceto"]Как пък всички, които разбират от футбол киснат по форумите, а не на терените да тренират някой отбор па макар и във В група :roll:

Как пък някой зевзек като вземе да напише нещо критично за някой невероятен треньор на български национален отбор и всички го мислят за луд и му се чудят как пък аджеба не е станал селекционер. Как не е пробил в чужбина с тези познания, как не го е забелязал Абрамович да му предложи договор за скаут поне или президента на Ливърпул. Те сега нали май си търсят нов треньор ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 май 2012 22:15

Vailo написа:тоя палячо дето е пуснал темата искам да го питам слуша ли интервюто на Мадански след мача? Човека каза че на полувремето няколко играчи са поискали смяна защото не могат да ходят буквално от умора. Едни като Георги Миланов заради тежкия сезон, други заради липсата на игрова практика и физическа подготовка. Извинявай ама с такива играчи дето не могат да изкарат и едно полувреме никой треньор не може да постигне нищо

Ти кво искаш да каже ве, те редовно се оправдават с това- И друг път съм го чувал точно това оправдание.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 31 май 2012 22:16

Според има талантливи играчи в това поколение,но не са ги научили на основни неща в школите - и при двата гола защитата не действаше в синхрон и някой покриваше засадата (първия път не можах да видя кой, втория - Пашов). Халфовете прекалено много "дъвчат" топката, обработват я бавно и особено второто полувреме лесно я губеха. Съвсем очевидно беше и физическото превъзходство на шотландците.

Мадански ги върна да пазят резултата доста рано и според мен сбърка тук :idea: Отделно от това съм съгласен за Костов,не мисля че трябваше да е титуляр

Дано повечето от тези момчета имат късмета да излязат в по-стойностни първенства :!:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 май 2012 22:18

Най-лошото е, че не играем футбол. Разчитаме на индивидуалните избухвания на хора като Миланов или Цветанов. На нищо друго. Как да се научат тези момчета??? Нека да играят футбол, да има смисъл в тактиката ни, пък после да падат. Ама поне да знаят за кво играят! ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 май 2012 22:20

paceto написа:
danko_sot написа:
paceto написа:Как пък всички, които разбират от футбол киснат по форумите, а не на терените да тренират някой отбор па макар и във В група :roll: [/quote']

Как пък някой зевзек като вземе да напише нещо критично за някой невероятен треньор на български национален отбор и всички го мислят за луд и му се чудят как пък аджеба не е станал селекционер.

Само, че не всеки "зевзек" пише това :

danko_sot написа:Аз за разлика от вас момчета разбирам от футбол и за това и се изказвам. А вие като не разбирате говорете си там за статичните положения и тем подобни работи. Но хора, които разбират малко от футбола в тактическо отношение ще се съгласят с мене, в това съм убеден

Така, че ако не искаш да те нападат не пиши, че си над всички с познания ;)

Добре бе, аз нищо не разбирам от футбол. Пиша си тука глупусти и съ правъ на много умен :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 май 2012 22:21

Заради това, че беше объркал цитатите обърках и моя и се наложи да си изтрия мнението и сега се получи малко кофти, но все пак ще го напиша пак чисто :

Само, че не всеки "зевзек" пише това :

danko_sot написа:Аз за разлика от вас момчета разбирам от футбол и за това и се изказвам. А вие като не разбирате говорете си там за статичните положения и тем подобни работи. Но хора, които разбират малко от футбола в тактическо отношение ще се съгласят с мене, в това съм убеден

Така, че ако не искаш да те нападат не пиши, че си над всички с познания ;)

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 31 май 2012 22:25

danko_sot написа:Хора, възмутен съм от видяното преди малко на мача на младите българи с Шотландия. Какво са повече от нас шотландците??? А едвам се докопахме до равенството. Дори и този прехваления Роудс не е чак толкова страшен, макар че ни вкара два гола.
Много е лошо да виждаш, че имаме талантливи момчета, но заради изостанали и морално остарели в тактическо отношение хора като Мадански да играем толкова зле и без ясна идея. Общо взето ние вкарахме в този мач два случайни гола. Първия беше благодарение най-вече на индивидуалното майсторство и талант на Миланов, а втория благодарение на доброто включване на Цветков, а и имаше доза шанс, за да попадне топката накрая у Костадинов в продължението на мача.
Първия въпрос е въобще този мач в Ловеч ли трябваше да се играе, където на мачове за ШЛ идват има-няма по хиляда човека? Въпроса е към г-н Перуци!
Сега към Г-н Мадански. Този човек сигурно вече 10-на години води националните гарнитури. Сигурно е някакъв последовател на Мауриньо. Мисля, че успя да класира един път юношите ни на европейско, но в тактическо отношение е пълна трагедия, ако съдим от този мач.
Каква схема избра Мадански за този мач?! Аз видях, че играем в някакъв ромб, без хора по крилата. От къде го измисли този ромб г-н Мадански само той си знае. Може да е фен на Анчелоти. Четирима човека от нашите наблъскани в средата на терена- Балджийски, Цветков, Миланов и Димов. Страшна стратегия, нямам думи. В атака ми пуснал Костов и Цветанов. Страхотна двойка, много си пасват нали???Дори и тези, които не разбират много 100 % са забелязали, че силното качество на Цветанов е да спринтира на фланга, защото е бърз и пробивен. Той го пуснал нападател, макар че имаше по свободна роля и пак сновеше и на фланговете. Костов напред беше пълен анонимник. Питам защо един от най-големите таланти на бг футбол и най-креативният ни играч, с два мача за мъжкия отбор на Киево този сезон и капитан на втория отбор на Магаретата е оставен ррезерва и влиза в последните 15 минути и то при вече негативен резултат като трета смяна в двубоя??? Преди това Мадански при 1:0 за нас извади Станислав Костов и пусна още един вътрешен халф, та тамън да станат петима в средата, че бяха малко преди това.
Вместо да ппочне Мадански с Кирилов и Цветанов по крилата и да разположи трима вътрешни халфа в средата на терена в схема 4-2-3-1 или 4-3-3, той избира някъв смешен ромб и нашите не могат да направятт цял мач една свмислена атака. Ето защо заради некадърността на един треньор, кой знае защо Боби го държи толкоз време, ние пропиляваме таланта на нашите футболисти. Вместо Перуци да сложи начело на младежите треньор, който ще изповядва подобна стратегия като тази на Любо Пенев, млад интелигентен специалист от сорта на Илия Груев или Ясен Петров, той пуска морално остарели треньори като този Мадански. Не знам, вие какво ше кажете по въпроса??? ;)

Виж немога да кажа как е стоял отбора защото по-време на мача имах много работа и гледах много кратки моменти от него,но съм склонен да се съглася до някъде с теб за повечето неща.Аз също немога да проумея защо мача се играе във най-НЕфутболният град Ловеч!!!! Интересното обаче тук идва един въпрос Любо Пенев постоянно твърдеше,че всички гарнитури на България ще играят по-еднакъв начин тактически пак казвам немога да потвърдя как е стоял отбора днес,но темата която ти започваш сме я говорили много,много пъти немисля определено,че Мадански е виновник за нещо като цяло Българският футбол е изключително слаб във всеки детайл на играта неможе да се обвинява 1 човек било то Мадански или Сашо Димитров,че е некадърен определено треньорите понякого правят смешни грешки,които трудно си ги обесняваме,но това са нормални неща нямаме прекалено много други елементарни неща,че да говориме за тактика.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 31 май 2012 22:28

Преди да нападате Мадански, вижте какво е казал предишния младежки селекционер Иван Колев преди около година и половина: „В националния отбор няма нито един футболист с изключение на един двама, които да играят с двата крака. Нашите футболисти владеят само 7-8 футболни компонента, докато на средно ниво в Европа се владеят между 17-18. Трябва да има критерии за развитие на детско-юношеските школи. Светът работи по тях”, сподели младежкият национален селекционер.

„Хората трябва да знаят какво трябва да правят и да постигнат. Тогава ще има футболисти, които ще владеят компонентите и ще може да се изискват резултати. В младежкия национален отбор има играчи, които пробягват 30 метра с половин до секунда по-бавно от футболистите на средно европейско ниво.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 31 май 2012 22:41

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Аз също немога да проумея защо мача се играе във най-НЕфутболният град Ловеч!!!!

Къде трябва да се играе мача като имаме едва три стадиона с евролиценз за настоящият сезон?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Национален отбор”