Stanislav_Ivanov написа:А от Левски какво чакат..??
Мда, от Кайзерслаутерн в Левски.. Страшна логика пич
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Stanislav_Ivanov написа:А от Левски какво чакат..??
RudeDude написа:Мицански си е един много добър нападател! Просто не разбирам защо не получаваше шанс в Кайзерслаутерн. Дано от другия сезон заиграе в по - голяма отбор. Виждам го като потенциална 9-ка в националния отбор.
mormona написа:RudeDude написа:Мицански си е един много добър нападател! Просто не разбирам защо не получаваше шанс в Кайзерслаутерн. Дано от другия сезон заиграе в по - голяма отбор. Виждам го като потенциална 9-ка в националния отбор.
Ами защото, според мен, едно ,че ние сме си зле като футбол ма и не ни харесват много навънка а и нямаме късмет... Тука таланти се раждат и има хора които да забележат Стоичков и Бербатов. Обаче има и лошия късмет. Примерно как па Божинов като отиде в Ювентус и се случи там да е старши оня французина - дето на кадрите от 17 Неомври 1993 е един от най-ревливите... Забравих му името сега е начело на Марсилия. И съответно нашия изигра 5-6 мача... чиста злоба си беше това. Щото БОЖ по това време беше и във форма - не като сега.
А Мицански има качествата да е доста добър нападател и да си играе редовно примерно в клуб като Хамбург или Щутгарт. Ама тоя кои го знае какво му е в главата та не го е пускал и го даде под наем. А и тука маркетинговия проблем. Сръбчетата продават директно на Челси и Манчестър. Ние имаме един Манолев дето директно в ПСВ отиде и преди Стоичков и Бербатов. Сички други минават през едно излишно бих го нарекъл стъргало. През Полшаа па после в борещ се за оцеляване в Германия та току виж Мицански на 27-28 да отиде в Борусия или Баерн Мюнхен или примерно Рома , амаа едно е на 23-24 друго като гониш 30така...
vasko1 написа:Вие малко подхождате на принципа, защото е българин и като е вкарал няколко гола трябва да е наистина много добър. Обаче в Полша не направи кой знае какво освен 1 по-силен сезон, с който спечели и трансфера си в Лаутерите. Но 1 е да играеш в Полша, друго е в Германия. И едно е в Първа Бундеслига и друго е във Втора. Байерн взе голмайстора на Втора Бундеслига и в малкото случей, в който се появяваше не показа кой знае какви качества, даже се сещам за уникални пропуски с/у Виляреал в Испания за ШЛ. Друг пример е Дембеле - у нас перфектен, но там нещата изглеждат съвсем различни.
WARrior написа:Unscrewed написа:аз му гледах мачовете в Полоша той и Левандовски бяха голмайстори на Екстракласата поляка замина за Дортмунд а Мицански при кайзерите вкара гол на Ливърпул а оня смешник тей и не го пускаше в мачовете за първенството поне е ясно че Балъков на лято си го взима и догодина титуляр там ама за жалост май във втора бундеслига
Абе Мицански ако остане при тия......просто няма шанс.Тези му съсипаха сезона...поради некадърност.Как може да държиш такъв играч цял сезон на пейката ако си наред с главата?Те тва ако някой ми го обясни ще съм много благодарен!Да е някой пенсионер и да е на пейката-добре,ама той е на 25-26,там някъде
Мицански си е класа от където и да го погледнеш
Captain Stottlemeyer написа:WARrior написа:Unscrewed написа:аз му гледах мачовете в Полоша той и Левандовски бяха голмайстори на Екстракласата поляка замина за Дортмунд а Мицански при кайзерите вкара гол на Ливърпул а оня смешник тей и не го пускаше в мачовете за първенството поне е ясно че Балъков на лято си го взима и догодина титуляр там ама за жалост май във втора бундеслига
Абе Мицански ако остане при тия......просто няма шанс.Тези му съсипаха сезона...поради некадърност.Как може да държиш такъв играч цял сезон на пейката ако си наред с главата?Те тва ако някой ми го обясни ще съм много благодарен!Да е някой пенсионер и да е на пейката-добре,ама той е на 25-26,там някъде
Мицански си е класа от където и да го погледнеш
Тази година през декември ще навърши 27 години. Златна футболна възраст и може да бъде пробван (по мое скромно мнение) в националния отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта