Не за вярване!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lord VOODOO
Re: Не за вярване!!!
Аз друго се питам: Кога отново ще има българин, който да рита по родните терени (няма значение за кой отбор) и да се бори за Златната обувка, като Петър Жеков, Георги Славков и Христо Стоичков?
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Ако не стане някаква контузия или наказание с това темпо дето е тръгнал, Никасио ще стане голмайстор.
Последна промяна от I.A на 10 апр 2012 13:15, променено общо 1 път.
- bekono
- Контакти:
Ако Мораес пропусне още 2 или 3 двубоя ще отстъпи в битката за голмайстор, но Асис има невероятен шанс. Моля се да вкара 2 на Левски, а защо не и на Лудогорец и нека спечели надпреварата.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

bekono написа:Ако Мораес пропусне още 2 или 3 двубоя ще отстъпи в битката за голмайстор, но Асис има невероятен шанс. Моля се да вкара 2 на Левски, а защо не и на Лудогорец и нека спечели надпреварата.
+1
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
Lord VOODOO написа:Аз друго се питам: Кога отново ще има българин, който да рита по родните терени (няма значение за кой отбор) и да се бори за Златната обувка, като Петър Жеков, Георги Славков и Христо Стоичков?
Никой извън топ 4 от първенствата не може да се бори за Златната обувка
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Lord VOODOO написа:Аз друго се питам: Кога отново ще има българин, който да рита по родните терени (няма значение за кой отбор) и да се бори за Златната обувка, като Петър Жеков, Георги Славков и Христо Стоичков?
![]()
![]()
![]()
30 гола в Португалия или Холандия са равни на 20 в топ4, така че има някакъв шанс.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Никакъв шанс. Не могат да настигнат Меси, Роналдо и Перси
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
bekono написа:Ако Мораес пропусне още 2 или 3 двубоя ще отстъпи в битката за голмайстор, но Асис има невероятен шанс. Моля се да вкара 2 на Левски, а защо не и на Лудогорец и нека спечели надпреварата.
Като казваш надпреварата, имаш предвид шампионата ли?
[center]
[/center]
[/center]- Lord VOODOO
rhaegar написа:pomiqrat написа:Lord VOODOO написа:Аз друго се питам: Кога отново ще има българин, който да рита по родните терени (няма значение за кой отбор) и да се бори за Златната обувка, като Петър Жеков, Георги Славков и Христо Стоичков?
![]()
![]()
![]()
30 гола в Португалия или Холандия са равни на 20 в топ4, така че има някакъв шанс.
Знам за коефициентите при изчисляването, ама се предполага, че в по-слабите първенства защитниците и вратарите са по-слаби и е по-лесно да бележиш...
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
- Lord VOODOO
pomiqrat написа:Никакъв шанс. Не могат да настигнат Меси, Роналдо и Перси
Е Меси и КР няма винаги да вкарват по 30-40+ гола на сезон...