Темата не е конкретно създадена да се обсъжда евентуално оставка на Кръстаич, а в тази тема могат да се обсъждат и оставките на следващите евентуално национални треньори. Също дали заслужават достатъчно доверието ни

Сега конкретно искам да коментирам текущите събития.... признавам, че беше ми се приискало вече Кръстаич да си подаде оставка и се бях разколебал. Обаче след последното му интервю изобщо не искам да се маха! Явно човекът има смелост да скочи на когото не трябва и да бъде неудобен, ползва се с подкрепата на играчите. Въпреки всичко не играхме зле срещу Сърбия, Черна гора и Литва преди червения картон.
Ако искам в момента някой да си подаде оставката - това е Атанас Караиванов, а също така и Перуката. Тоя смешко Караиванов даже не знам откъде изскочи и реши така смело да дава правосъдие... ама си личи, че някои хора не търпят критика и са свикнали всички да си премълчават. На мен пък точно затова сега ми хареса Кръстаич и изобщо не искам да се маха

Перуката пък отдавна е изчерпан, не можа нищо смислено да направи 20 години и е време да се маха