УЕФА утвърди формата на "Лига на нациите"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: УЕФА утвърди формата на "Лига на нациите"
Пълен фалш и провал ще е този турнир.
Red_Neck написа:gikahadji написа:Аз предпочитам да гледам България да играе в мачове със заряд срещу отбори като Албания, Унгария, Сърбия, Израел, Финландия, Черна гора, Норвегия и други отбори горе долу от нашата черга, отколкото перукан да ни прави за посмешище с уговорени мачове срещу Естония, Южна Африка, Канада и т.н.
Колега, изобщо не съм съгласен, че Сърбия и Черна Гора са отбори от нашата черга
Идеята е пак за правене на пари. Постоянното навиране на футбол по ТВ-то започва да втръсва.
За този месец в ранглистата на ФИФА, по която се определят урните при тегленията на жребии, ние сме на 59-то място. Пред нас от европейските отбори е Унгария(50-то), Албания(48-мо), Сърбия и Турция(46-то), Израел(45-то), Полша(44-то), Северна Ирландия(43-то). След нас Ирландия(61-ви), Финландия(63-ти), Черна гора(64-ти), Норвегия(68-ми). Това са отбори от нашата черга според ранглистата на ФИФА и евентуални съперници в една такава група.
Ако сега се тегли жребий групите щяха да бъдат следните:
Група А(12): Германия, Белгия, Холандия, Франция, Португалия, Испания, Италия, Швейцария, Хърватска, Гърция, Украйна, Англия.
Група B(12): Румъния, Чехия, Словакия, Босна, Исландия, Австрия, Русия, Дания, Уелс, Словения, Шотландия, Швеция
Група C(14): Северна Ирландия, Полша, Израел, Турция, Сърбия, Албания, Унгария, България, Ирландия, Финландия, Черна гора, Норвегия, Армения, Естония
Група D(16): Литва, Кипър, Македония, Латвия, Беларус, Грузия, Молдова, Азербайджан, Люксембург, Казахстан, Лихтенщайн, Малта, Фарьорски о-ви, Андора, Сан Марино, Гибралтар.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Aз никъде не видя да се казва, че контролите ще бъдат забранени. Просто когато каледнара на националните отбори е по-наситен, няма да се налага провеждането на някои безсмислени мачове.
Така обаче квалификациите ще затъпеят- щом отборите не играят за коефициент в тия мачове.
Blue1914 написа:Така обаче квалификациите ще затъпеят- щом отборите не играят за коефициент в тия мачове.
Коефициентите са практика на ФИФА и не мисля, че ще я спрат. Пак ще играят за коефициенти, все пак урните за световните първенства трябва да се определят чрез тези коефициенти.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
На мен пък ми харесва идеята.Единственото тъпо са групите по 3 отбора.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Голяма глупост е тази лига на нациите.
Няма по-скучно нещо от контроли на нац. отбори. Ще е прекрасно ако намалят мачовете на нац. отбори и особено контролите, но няма да го направят заради парите.
Няма по-скучно нещо от контроли на нац. отбори. Ще е прекрасно ако намалят мачовете на нац. отбори и особено контролите, но няма да го направят заради парите.