Маркиньос сменя Гаджев в националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Маркиньос сменя Гаджев в националния отбор

Мнениеот Joni_ » 10 ное 2014 12:18

Несериозно е да се вика Маркиньос в отбора, този ни къса нервите всеки мач на ЦСКА, а Любо го извика в националния отбор.
Лично за мен Любо трябва да започне да вика по младите момчета и да се обиграват, ясно е, че с Миневи, Тунчев и останалите над 31-2 годишни просто няма смисъл.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 10 ное 2014 12:33

Според мен един Георги Костадинов заслужава повече внимание. Това момче определено се развива добре.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 10 ное 2014 12:55

Значи вместо да се налагат млади и талантливи момчета, се вика някакъв 30 и не знам колко годишен чужденец, и то за мач с Малта.....
Любо ОСТАВКА :!:

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 10 ное 2014 14:40

По темата - надявам се е викнал Карачанаков. Ако не е викнал Карачанаков, а взима Маркиньос - не одобрявам въобще.

Иначе Гамачето е повикан и се надявам да го пусне титуляр, защото е в страхотна форма 8-) . И дано не се върне контузен.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 ное 2014 14:48

Повечето чужденци впечатляват с по с добрата си класа от нашите и за това трябва да играят в националния ! Как може през националният на Германия през последните 20 г да преобладават нападатели чужденци , а при нас не ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 10 ное 2014 14:52

Ботевъ Пловдивски написа:По темата - надявам се е викнал Карачанаков. Ако не е викнал Карачанаков, а взима Маркиньос - не одобрявам въобще.

Иначе Гамачето е повикан и се надявам да го пусне титуляр, защото е в страхотна форма 8-) . И дано не се върне контузен.

Карачанаков е талантливо момче, но за заместник на Гаджев??? Нещо не го виждам на тази позиция.

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 10 ное 2014 14:54

stefani написа:Повечето чужденци впечатляват с по с добрата си класа от нашите и за това трябва да играят в националния ! Как може през националният на Германия през последните 20 г да преобладават нападатели чужденци , а при нас не ?

Повечето чужденци (поне тези, които имат качества), не се задържат дълго в България така, че е нормално да не играят за националният отбор.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 10 ное 2014 21:43

BRF написа:Не харесвам това решение на Пенев,но той си решава нещата.Не го харесвам,защото Маркиньос е бразилец па макар и с български паспорт!По-добре някой от младите футболисти в България да трупа опит!

Аз бих бил щастлив да гледам БРАЗИЛЕЦА Кайсара с националният екип,а защо не и Марселиньо?Хора,трябва ни качество,а за какви БГ играчи говорите в този глобализиран свят?Разбирам в Германия да играят само германци,а то голмайстор за всички времена е един етнически ПОЛЯК.И онази красива бяла пръчка с брат който играе за африкански отбор...Абе само арийци са събрани там,как да останем по назад?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Национален отбор”