Несериозно е да се вика Маркиньос в отбора, този ни къса нервите всеки мач на ЦСКА, а Любо го извика в националния отбор.
Лично за мен Любо трябва да започне да вика по младите момчета и да се обиграват, ясно е, че с Миневи, Тунчев и останалите над 31-2 годишни просто няма смисъл.
Маркиньос сменя Гаджев в националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Маркиньос сменя Гаджев в националния отбор
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Според мен един Георги Костадинов заслужава повече внимание. Това момче определено се развива добре.
Значи вместо да се налагат млади и талантливи момчета, се вика някакъв 30 и не знам колко годишен чужденец, и то за мач с Малта.....
Любо ОСТАВКА
Любо ОСТАВКА

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
По темата - надявам се е викнал Карачанаков. Ако не е викнал Карачанаков, а взима Маркиньос - не одобрявам въобще.
Иначе Гамачето е повикан и се надявам да го пусне титуляр, защото е в страхотна форма
. И дано не се върне контузен.
Иначе Гамачето е повикан и се надявам да го пусне титуляр, защото е в страхотна форма

Повечето чужденци впечатляват с по с добрата си класа от нашите и за това трябва да играят в националния ! Как може през националният на Германия през последните 20 г да преобладават нападатели чужденци , а при нас не ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Ботевъ Пловдивски написа:По темата - надявам се е викнал Карачанаков. Ако не е викнал Карачанаков, а взима Маркиньос - не одобрявам въобще.
Иначе Гамачето е повикан и се надявам да го пусне титуляр, защото е в страхотна форма. И дано не се върне контузен.
Карачанаков е талантливо момче, но за заместник на Гаджев??? Нещо не го виждам на тази позиция.
stefani написа:Повечето чужденци впечатляват с по с добрата си класа от нашите и за това трябва да играят в националния ! Как може през националният на Германия през последните 20 г да преобладават нападатели чужденци , а при нас не ?
Повечето чужденци (поне тези, които имат качества), не се задържат дълго в България така, че е нормално да не играят за националният отбор.
BRF написа:Не харесвам това решение на Пенев,но той си решава нещата.Не го харесвам,защото Маркиньос е бразилец па макар и с български паспорт!По-добре някой от младите футболисти в България да трупа опит!
Аз бих бил щастлив да гледам БРАЗИЛЕЦА Кайсара с националният екип,а защо не и Марселиньо?Хора,трябва ни качество,а за какви БГ играчи говорите в този глобализиран свят?Разбирам в Германия да играят само германци,а то голмайстор за всички времена е един етнически ПОЛЯК.И онази красива бяла пръчка с брат който играе за африкански отбор...Абе само арийци са събрани там,как да останем по назад?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!