Бербатов голмайстор номер 1 на Националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бербатов голмайстор номер 1 на Националния отбор
дано следващия път да си уредим контролка срещу някой отбор от петокласници от училището за инвалиди ,и дано на вратата да им се падне някое незрящо момче,че там бербо да се разпише повечко пъти и така да може да подобри и световния рекорд.
Честито на Бербатов!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
Досегашният рекордьор за националния футболен отбор, по брой отбелязани голове – Христо Бонев, заяви, че е радостен от факта, че Димитър Бербатов подобри постижението му от 47 гола с националната фланелка, в срещата с Малта (4:1), вкарвайки 48-ото си.
„Естествено, че само и единствено мога да се радвам за постижението на младо момче като Бербатов. За мен е истинско удоволствие рекордът ми да бъде подобрен именно от футболист, от ранга на Митко”, коментира Бонев.
„Естествено, че само и единствено мога да се радвам за постижението на младо момче като Бербатов. За мен е истинско удоволствие рекордът ми да бъде подобрен именно от футболист, от ранга на Митко”, коментира Бонев.
говориш много пристрастнои не гледаш реално на нещата.И аз съм фен на Бербо,но кажи ми,аджеба с каквна наглост след такива резили ще отиваш да уговаряш премия,още повече,че ти си лидер на отбора,ти трябва да бъдеш пример...или какво,като зи играч на МЮ да не си хванал Господ за шлифера.Кажи ми как може да си подвиеш така опашката/говоря за мача със Сърбия/ и още други негови изцепки.Никой не успорва,че е голям футболист с много добри качества,но и други звезди има като него,че и по-големи,но те не постъпват такаros написа:Смятате ли че нашите елементарни журналисти ще му зададат въпроси как е играл отбора в ромб или на какво отдава пропуските? Не се излагайте... Каквото и да направи Бербатов все ви е в устата и все сте недоволни
Айде ситга с тизи оправдания за футболист като него...Той не може ли понякога той да се нагърби сам или от него да започне атакатаLord of memory написа:Не 50,един да беше вкарал срещу Италия,сега нямаше да играем с Малта!
Oт къде да го вкара като няма кой да му я даде добре, "падащ лист" от 35 метра като Пеле ли искаш ?
_RoKi_ написа:говориш много пристрастнои не гледаш реално на нещата.И аз съм фен на Бербо,но кажи ми,аджеба с каквна наглост след такива резили ще отиваш да уговаряш премия,още повече,че ти си лидер на отбора,ти трябва да бъдеш пример...или какво,като зи играч на МЮ да не си хванал Господ за шлифера.Кажи ми как може да си подвиеш така опашката/говоря за мача със Сърбия/ и още други негови изцепки.Никой не успорва,че е голям футболист с много добри качества,но и други звезди има като него,че и по-големи,но те не постъпват такаros написа:Смятате ли че нашите елементарни журналисти ще му зададат въпроси как е играл отбора в ромб или на какво отдава пропуските? Не се излагайте... Каквото и да направи Бербатов все ви е в устата и все сте недоволни
Очевидно нещата са различни и ти добре го разбираш
1. Бербатов като капитан е длъжен да ходи да говори за премии, друг е въпроса дали въобще някой заслужава да взема пари за тази продукция. И съм сигурен, че той най-малко се нуждае от някакви си премийки. Това е пак по-скоро за останалите. Все пак имат самолети и ферарита - трябва да се поддържат
2. За мача със Сърбия Бербо се контузи и след това не игра един месец - не се поддавай на евтини спекулации от дребни душици
3. И в края на краищата - това е просто статистика. Ако някой не харесва Митко да не го харесва. Когато след години влезеш в уикипедия и напишеш Бербатов, ще излязат точно тези факти.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- deepblue1963
ros написа:_RoKi_ написа:говориш много пристрастнои не гледаш реално на нещата.И аз съм фен на Бербо,но кажи ми,аджеба с каквна наглост след такива резили ще отиваш да уговаряш премия,още повече,че ти си лидер на отбора,ти трябва да бъдеш пример...или какво,като зи играч на МЮ да не си хванал Господ за шлифера.Кажи ми как може да си подвиеш така опашката/говоря за мача със Сърбия/ и още други негови изцепки.Никой не успорва,че е голям футболист с много добри качества,но и други звезди има като него,че и по-големи,но те не постъпват такаros написа:Смятате ли че нашите елементарни журналисти ще му зададат въпроси как е играл отбора в ромб или на какво отдава пропуските? Не се излагайте... Каквото и да направи Бербатов все ви е в устата и все сте недоволни
1. Бербатов като капитан е длъжен да ходи да говори за премии, друг е въпроса дали въобще някой заслужава да взема пари за тази продукция. И съм сигурен, че той най-малко се нуждае от някакви си премийки. Това е пак по-скоро за останалите. Все пак имат самолети и ферарита - трябва да се поддържат
2. За мача със Сърбия Бербо се контузи и след това не игра един месец - не се поддавай на евтини спекулации от дребни душици
3. И в края на краищата - това е просто статистика. Ако някой не харесва Митко да не го харесва. Когато след години влезеш в уикипедия и напишеш Бербатов, ще излязат точно тези факти.
В устава,глава "Капитан на националния отбор" така ли пише?Че капитана е задължен да уговаря премиите на отбора?

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
ros написа:_RoKi_ написа:говориш много пристрастнои не гледаш реално на нещата.И аз съм фен на Бербо,но кажи ми,аджеба с каквна наглост след такива резили ще отиваш да уговаряш премия,още повече,че ти си лидер на отбора,ти трябва да бъдеш пример...или какво,като зи играч на МЮ да не си хванал Господ за шлифера.Кажи ми как може да си подвиеш така опашката/говоря за мача със Сърбия/ и още други негови изцепки.Никой не успорва,че е голям футболист с много добри качества,но и други звезди има като него,че и по-големи,но те не постъпват такаros написа:Смятате ли че нашите елементарни журналисти ще му зададат въпроси как е играл отбора в ромб или на какво отдава пропуските? Не се излагайте... Каквото и да направи Бербатов все ви е в устата и все сте недоволни
1.За първи път чувам капитана да отива да уговаря премии за отбора,но само ти знаеш дали на него не му тярбват,защото,ако не му трябват премии,защо взима тогава?
2.Колко се е контузил в този мач не знам,но повечето хора видяха и разбраха защо излезе-просто му беше неудобно какво ще говорят за него в Англия след такъв резил и реши да не се излага
3.Не искам да говоря,защото ще стане една дълъъъъъъъъъг спор по тази тема