Ще станем ли за резил и срещу Малта ??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Ще станем ли за резил и срещу Малта ??

Мнениеот maldin1 » 17 ное 2009 16:02

Димитър Пенев е най-големият треньор.Стойчо Младенов няма го коментирам.Пламен Марков какъвто и да го изкарвате ни класира на Европейско ,което се очертава да е последното за дълго време,макар че падна от Сърбия в контрола 6:1.Този резултат не ни е непознат нали ?Христо Стойчков беше поредното доказателство ,защо Боби Перуков Михайлов трябва да ни освободи от присъствието си.Толкова ли не можаха да уредят на Стойчков някакъв отбор да се учи на него ,а баш на националния отбор се учеше ?Това ми е мнението за тези треьори.
П.с. За Петков да съм казал нещо ? Иванков, отчасти за Миланов ? Който може да играе не го коментирам.Но факта ,че вика играчи на Левски ,които не стават и за Хеброс Харманли още повече ме вбесява.С което да не забравяме ,играчи ,които са си заслужили поне повиквателната нямам претенции да играят ,не са викани дори!!!Това е като скандала в ДЮШ на ЦСКА ,сигурен съм ,че това момче ,което е нападател ако не е толкова добро(но играе винаги естествено ,защото баща му е треньор) е изяло хляба на по-добро от него.Ето затова сме на това дередже.Горе споменатият ми пример го има в Левски , ЦСКА и другите ни "грандове".
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 ное 2009 16:23

Е не, чак резил.. все пак мача е приателски и Малта няма да играят на 100%. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 17 ное 2009 17:20

Едва ли ще стане изненада.Вярно е,че националния е в такова състояние,дето всичко е възможно,но нашите балерини ще бият :)

Върни се в “Национален отбор”