Стоилов: Контролирахме играта
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- deepblue1963
Re: НАЦИОНАЛИ
По примера на Челси,сега Левски трябва да поиска компенсация от БФС за контузията на Телкийски в най-тъпата контрола на националния в последното десетилетие.Шахтьор Б ще кажат:ето направихме равен с националите на България,а ние???Аман от футболисти и журналисти,които ни убеждаваха каква "страхотна" контрола сме направили срещу "страхотния" отбор на Шахтьор Б!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
UltraBlue написа:Анализ на анализа ти :
Контрола в средата на терена не означава че противника ти няма никакви атаки... сещай се къде ти куца логиката...
нещо май се заяждаш
логиката не е само една пътека през гората! само от индивида зависи коя от всичките пътеки ще хване за да стигне до крайната цел, а тя е че Мъри-Тигана неструва и че е на тоя пост, заради други причини!
Капиче

Добре,че не са го давали тоя мач...скука е меко казано,то си беше приказка за лека нощ.Яд ме е,че не пуснаха Иво Иванов,дано следващия мач поне 30-35 мин. да играе момчето,иначе за какво го викат 

- анто маина
_RoKi_ написа:Добре,че не са го давали тоя мач...скука е меко казано,то си беше приказка за лека нощ.Яд ме е,че не пуснаха Иво Иванов,дано следващия мач поне 30-35 мин. да играе момчето,иначе за какво го викат
Да бе за какво го взе?
То остана и да не контролират играта, все пак Шактьорци са пътували 2 часа със самолет и още 2 с автобус, после мач искате да играят-не се заблуждавайте, тази контрола единствено показва че няма алтернатива в защита, и няма алтернатива в нападение. Играли сме с 3 централни халфа и сме владеели топката срещу резервите и изморените в Шактьор-разбира се успех е, при положение че никога нямаме халфова линия, и по-вечето пъти играем с безумни пасове напред към Бербатов който трябва да скача и да се бори за всички топки-жалка е ситуацията в националния и това е факт!!
YA GUNNERS YA
_RoKi_ написа:Добре,че не са го давали тоя мач...скука е меко казано,то си беше приказка за лека нощ.Яд ме е,че не пуснаха Иво Иванов,дано следващия мач поне 30-35 мин. да играе момчето,иначе за какво го викат
Ами той е от Берое, как да го пуснат?! Все пак "мъри" е отишал да пробва нова схема (без ц.з.), и разбира се да завоюва славното 0-0. Иво е рисков играч-но пак въпросът остава-защо го е викнал?
YA GUNNERS YA
- анто маина
Все пак "мъри" е отишал да пробва нова схема (без ц.з.)
И това ще е схемата за новия цикъл
И това ще е схемата за новия цикъл

crap написа:_RoKi_ написа:Добре,че не са го давали тоя мач...скука е меко казано,то си беше приказка за лека нощ.Яд ме е,че не пуснаха Иво Иванов,дано следващия мач поне 30-35 мин. да играе момчето,иначе за какво го викат
Ами той е от Берое, как да го пуснат?! Все пак "мъри" е отишал да пробва нова схема (без ц.з.), и разбира се да завоюва славното 0-0. Иво е рисков играч-но пак въпросът остава-защо го е викнал?
За схемата без ц.з.го казах вчера в друга тема.А що го е викнал Иво Иванов и Мъри не може да ти каже.
Само Черно море.
Re: Стоилов: Контролирахме играта
И как се получават тия неща - не ми е ясно.. Все "играем страхотно", "контролираме всичко", а в края резултата винаги е негативен за нас??? 

Re: Стоилов: Контролирахме играта
DukeUnv написа:И как се получават тия неща - не ми е ясно.. Все "играем страхотно", "контролираме всичко", а в края резултата винаги е негативен за нас???
Защо се чудиш

Само Черно море.