[quote="BENI"]Много бързо ви се промиват мозъците. Преди ревяхте срещу чужденци и играчи и треньори. Сега пък да е чужденец пък който и да е. Проста маса е това българския фен. Лесно го водят шепа лумпени журналя. Не е трудно да се видят лъжите с цел промиване на простите ви мозъци. Пускат ви Авраам Грант и вие лапате въдицата. Макар че лъжата е видна и той отрече. Пускат ви лъжата Благо Георгиев е против Мъри и вие като шарани лапате. Нищо че Благо отрича да е против Мъри. И така до безкрайност, защото наистина българския футболен фен е ПРОСТА МАСА. Лъжат го Владимир Зарков, гей сменящ си имената , с които подписва пасквилите си. Георги Атанасов и още няколко малоумници. Но не са виновни те щом има кой да им лапа въдиците....[/quote
ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Кампанията е гнусна и целенасочена и се води с бесен рев и срещу наско и срещу Мъри! И журналисите ги канят такива дето вместо да са в затвора , да дават "ценните" си напътствия!Да дойде който иска - нека да види сладка ли е попарата такива като Веци да ти скъсат телефона от звънене и акъл даване кой да вземеш! Я си спомнете като ни набутваха по 6 парцала как Венци беше доволен от състава ! Ето Стевица си тръгна човека от Славия ,той не е българин , пък не можа да им угоди! И вчера м го каза"МОНТАНА ИГРАШЕ ФУТБОЛ,ТОКУ СЛАВИЯ НЕ БАШ!"
Клаудио Джентиле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Клаудио Джентиле
от honda на 12 Сеп 2009 15:22
Доколкото си спомням, Джентиле беше помошник-треньор ,а не старши треньор на младите адзури. Ако не се лъжа старши беше някогашния му партньор в скуадрата Гаетано Ширея, но може и да греша. Поне нашите ще бъдат научени на тактика и как да се справят с чуждите нападатели. Иначе аз съм от по-старите фенове на футбола и си спомням що за футболист беше Джентиле - с една дума казано той не играеше футбол а малтретираше по целия терен звездата на другия отбор. При днешните правила щеще да искара най-много 10 мин. на терена преди да види червения картон. Но тогава картони за грубости почти не се показваха.
Няма да го забравя как на световното в Испания скъса фанелката на Марадона.От там асоциацията с името му

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- jembajemba
- Контакти:
На тия двамата дето казваш че промивали мозъците на българския фен не си спомням да съм им чел статия, тоя първия май съм го гледал при Крум Савов, ебаси урода. Но айде някой да ме убеди в нещо друго - че Илиян Стоянов И Пелето са най - добрата ни двойка централни защитници. ЗАЩИТНИЦИ. Пелето е за националния, да, показва страхоен хъс, но не защитник. Една глава по - нисък е от Якуинта. Вальо Илиев, Тунчев и Иван Иванов са класи над двамата ни играчи на този пост срещу Италия. Но не, Мъри имал конфликт с Вальо, Иван Иванов пък бил цесекар, няма да ги вика тия. Ще викне Ники Михайлов, вместо още един полеви футболист. Титуляр е Георги Сърмов, средняк в Левски, който паднаха от унгарци, вместо най - добрият играч на ЦСКА, съвсем скоро победили Динамо от Москва. Много уважавах Мъри и Наско като треньори, но от тези два мача си промених мнението за тях. Затова казвам, че треньор трябва да е чужденец - такъв, който не дели на Левски и ЦСКА. Такъв, който няма да викне Никито защото е син на шефа. И най - важното, такъв, който ще мотивира отбора, но това освен всичко друго е доста свързано и с предните две неща.
По-известен с това, че е наритал Марадона и Зико.
- ndrangheta
- Контакти:
honda написа:Доколкото си спомням, Джентиле беше помошник-треньор ,а не старши треньор на младите адзури. Ако не се лъжа старши беше някогашния му партньор в скуадрата Гаетано Ширея, но може и да греша. Поне нашите ще бъдат научени на тактика и как да се справят с чуждите нападатели. Иначе аз съм от по-старите фенове на футбола и си спомням що за футболист беше Джентиле - с една дума казано той не играеше футбол а малтретираше по целия терен звездата на другия отбор. При днешните правила щеще да искара най-много 10 мин. на терена преди да види червения картон. Но тогава картони за грубости почти не се показваха.
Доколкото знам е известен с това, че е адски груб защитник, а за цялата си кариера няма нито един червен картон.
И другото, с което е известен, е контрастът между фамилията му и стила му на игра

"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Факт, Марадона и Зико тогава им е** мамата, обаче като изключим скъсаната фанелка и бъркането в очите на Зико, съдиите нямаха за какво да се хванат и да го изгонат
Според мен който и чужденец да дойде и да поработи 2-3 години, само може да е от полза.
Разбира се, който си мисли че това автоматично ще означава успехи за националния - се лъже.
Без база сме за никъде. Затова е по-добре да се внасят специалисти за работа с деца и юноши.

Според мен който и чужденец да дойде и да поработи 2-3 години, само може да е от полза.
Разбира се, който си мисли че това автоматично ще означава успехи за националния - се лъже.
Без база сме за никъде. Затова е по-добре да се внасят специалисти за работа с деца и юноши.