Русия 19 0:1 България 19

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

izumrud
Контакти:

Re: Русия 19 0:1 България 19

Мнениеот izumrud » 09 окт 2011 12:33

Неделев съм го гледал и в 2002, и сега в старшата на новия ботев, и три мача на мъжете на Ботев и стоя зад думите си. Не знам кога ще играе в топ 10 на европа, след като на 19 г почти е още в Б група
второ - излез в Зап Европа и питай какво е мнението на хората за българските играчи и на една и съща възраст с различни качества, кого ще вземат Неделев или който и да е аржентинец. Явно не знаете, че сме в 21 век и конкуренцията ни е целият свят. Сега всички се предлагат по интернет, а съм сигурен, че в Африка и Ю Америка на тази възраст има 10 000 по-добри играчи от него.
А за Руменов - не го познавам, но той не само, че се движи много (колкото никой друг), ами има огромен КПД.
Явно обаче каквото и да се случи, вие си знаете вашето и това е. Неделев, та Неделев...наистина ще видим, само не знам дали вие ще бъдете тука да ми отговорите пак. Само ми кажете колко играчи от Пловдив са излезли на високо ниво след 1990. Под високо ниво имам предвид поне да е играл в Шампионската лига...2-3 мача да речем

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 окт 2011 17:59

izumrud написа:А за Руменов - не го познавам, но той не само, че се движи много (колкото никой друг), ами има огромен КПД.

Нормално е Румен да има голям КПД, все пак играе в първият отбор ба Литекс и тренира с тях, от началото на сезона (осем кръга) има три мача за Литекс (срещу Левски, Черно море и Ботев Вр.)
Изображение

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 09 окт 2011 18:32

izumrud написа:Неделев съм го гледал и в 2002, и сега в старшата на новия ботев, и три мача на мъжете на Ботев и стоя зад думите си. Не знам кога ще играе в топ 10 на европа, след като на 19 г почти е още в Б група
второ - излез в Зап Европа и питай какво е мнението на хората за българските играчи и на една и съща възраст с различни качества, кого ще вземат Неделев или който и да е аржентинец. Явно не знаете, че сме в 21 век и конкуренцията ни е целият свят. Сега всички се предлагат по интернет, а съм сигурен, че в Африка и Ю Америка на тази възраст има 10 000 по-добри играчи от него.
А за Руменов - не го познавам, но той не само, че се движи много (колкото никой друг), ами има огромен КПД.
Явно обаче каквото и да се случи, вие си знаете вашето и това е. Неделев, та Неделев...наистина ще видим, само не знам дали вие ще бъдете тука да ми отговорите пак. Само ми кажете колко играчи от Пловдив са излезли на високо ниво след 1990. Под високо ниво имам предвид поне да е играл в Шампионската лига...2-3 мача да речем

не е на 19г и няма как да не играе в Б ГРУПА след като отбора тръгна от В група и просто трябва да си мине по реда.ако не си наясно да ти кажа,че ЛЕВСКИ И ЦСКА направиха пътека до Пловдив за да го вземат и ако той беше решил вече щеше да е в някой от тези отбори,особено настоятелни бяха Левски.затваряш си очите пред очевидното.такъв талант в българия скоро не се е раждал,приятел и всички специалисти го отчитат само ти май имаш нещо против него и ми се струва,че причината да не го харесваш е в цвета на екипа който той носи.и като задаваш въпроси е хубаво да отговориш първо на зададените към теб за да си защитиш тезата.та кога за последен път видя български футболист на 17-18г да заиграе веднага с успех в мъжкия отбор?

urkoto

Мнениеот urkoto » 09 окт 2011 23:45

emo_75 написа:не е на 19г и няма как да не играе в Б ГРУПА след като отбора тръгна от В група и просто трябва да си мине по реда.ако не си наясно да ти кажа,че ЛЕВСКИ И ЦСКА направиха пътека до Пловдив за да го вземат и ако той беше решил вече щеше да е в някой от тези отбори,особено настоятелни бяха Левски.затваряш си очите пред очевидното.такъв талант в българия скоро не се е раждал,приятел и всички специалисти го отчитат само ти май имаш нещо против него и ми се струва,че причината да не го харесваш е в цвета на екипа който той носи.и като задаваш въпроси е хубаво да отговориш първо на зададените към теб за да си защитиш тезата.та кога за последен път видя български футболист на 17-18г да заиграе веднага с успех в мъжкия отбор?

Георги Миланов миналата и по-миналата година в Литекс, Пламен Илиев във Видима и после в Левски, Сашо Тонев в Сливен и после в ЦСКА и това е само на първо четене. Не го знам какво е това момче, ама по приказки ще каже човек, че е новия Снайдер, че чак и в отбор от топ 10 на Европа щял да играе. Поздравления за ентусиазма, ама не е зле човек да е по-умерен в прогнозите си, особено като въпросния талант в момента разцъква из "Б" групите на България :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 10 окт 2011 17:09

urkoto написа:
emo_75 написа:не е на 19г и няма как да не играе в Б ГРУПА след като отбора тръгна от В група и просто трябва да си мине по реда.ако не си наясно да ти кажа,че ЛЕВСКИ И ЦСКА направиха пътека до Пловдив за да го вземат и ако той беше решил вече щеше да е в някой от тези отбори,особено настоятелни бяха Левски.затваряш си очите пред очевидното.такъв талант в българия скоро не се е раждал,приятел и всички специалисти го отчитат само ти май имаш нещо против него и ми се струва,че причината да не го харесваш е в цвета на екипа който той носи.и като задаваш въпроси е хубаво да отговориш първо на зададените към теб за да си защитиш тезата.та кога за последен път видя български футболист на 17-18г да заиграе веднага с успех в мъжкия отбор?

Георги Миланов миналата и по-миналата година в Литекс, Пламен Илиев във Видима и после в Левски, Сашо Тонев в Сливен и после в ЦСКА и това е само на първо четене. Не го знам какво е това момче, ама по приказки ще каже човек, че е новия Снайдер, че чак и в отбор от топ 10 на Европа щял да играе. Поздравления за ентусиазма, ама не е зле човек да е по-умерен в прогнозите си, особено като въпросния талант в момента разцъква из "Б" групите на България :|

нищо против нямам изброените от теб футболисти,те са добри и талантливи,но ми кажи колко мача като титуляри имат от момента в който са направили дебют и веднага ли са заиграли титуляри в отборите си или постепенно,защото Т.НЕДЕЛЕВ всеки мач е титуляр и при това играе изключително силно,а това,че играе в Б ГРУПА е само защото той реши така да подпише с БОТЕВ,както казах можеше да отиде и в ЛЕВСКИ например(при тези убийци на таланти),но момчето излезе по-умно от един ГЕОРГИ ХРИСТОВ например.и моля те не бъркай ентусиазъм с това да отчетеш таланта на един млад футболист,защото и без това в България не са много.и между другото,току що на пресконференцията МИХАЙЛ МАДАНСКИ каза,че ако национала до 19г не е имал квалификация утре,е щял да извика и ТОДОР НЕДЕЛЕВ нищо,че е набор 93 ;) и един съвет,нека не се увличаме в клубни пристрастия,а когато се появи нещо хубаво в нашия футбол да го отчитаме и да му се радваме,защото както казах не са много талантливите ни футболисти.

Върни се в “Национален отбор”