Никой не се интересува от Националния отбор по футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Re: Никой не се интересува от Националния отбор по футбол

Мнениеот Labros » 04 юни 2011 23:02

Второто полувреме има известно раздвижване в нашите редици. Две-три добри атаки направи отбора. Джуджето добре с включи в мача.

Айде пак някой друг е виновен.На крива ракета знаеш какво и пречи.Не ми ги разправяй тия...

Ами с калпаво управление в БФС, калпав е и отбора и съответно първенството. Слабо управление-слаба футболна продукция.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 юни 2011 23:32

Сплавта между цска и литекс даде резултат.Просто се бяха объркали срещу кого играят.Мислеха ,че заедно са срещу друг отбор и е достатъчно 1:1(титла за купа) :lol:
Айде наздраве и дано след 20 години можете да се радвате на български футбол. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 юни 2011 07:56

8-)

Черна гора беше част от Югославия, а после и част от Сърбия до преди няколко години.
Както всички знаем, сръбският футбол беше на високо ниво. Затова не трябва да подценяваме качествата на футболистите на Черна гора.
Във футбола винаги има и намесена политика.
Господарите на света диктуват откъсналата се от непокорната доскоро Сърбия, планинска държава Черна гора да играе на голям футболен форум като Евро 2012.
Всичко е политика ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 06 юни 2011 08:22

Абе колко държави на нашето дередже има, дето са футболни сили? Аз се чудя как изобщо имаме футбол, имайки предвид в каква мизерия живеем. В България има 2 нормални стадиона, вие искате да бием държави, дето във всеки парк имат по 30 терена, в който можеш свободно да поиграеш футбол. На тях децата им не играят по паланки и сгурии, нито родителите им бутат пари само и само да ги правят футболисти.
В сравнение с другите точки, футболът ни е ЦВЕТЕ!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Национален отбор”