НАПЪЛНЕТЕ СТАДИОНA! Защото сме БЪЛГАРИ всички сме един отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ще посетите ли мача България-Швейцария ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Re: Докога трябва да се делим на Левски и ЦСКА когато играе Бълг

Мнениеот ruashh » 26 мар 2011 17:50

unist_gp написа:това не е тимът на България, а на БФС.
аз се срамувам от тези бездарни чалгаджии и с едно-две изключения не искам и да са ми сънародници

Напълно те подкрепям! Като си тръгне Марто и Стенли, спокойно можем да кажем за националния отбор, че е сборен отбор на БИАД и Син сити!

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 26 мар 2011 17:53

Относно билетите. Пичове аре стегнете се бе 8лв. К'во са 8лв ??? Едни цигари са 5, ама като взимаме не се замисляме, а като кажат 8 за мач еййййййй рев, че са скъпи. Незнам ако са ви толкова скъпи 8-те лева вие къде излизате ??? В парка само ли или само във форума седите ?

Потребителски аватар
leche_leche
Контакти:

Мнениеот leche_leche » 26 мар 2011 17:58

CapO написа:Относно билетите. Пичове аре стегнете се бе 8лв. К'во са 8лв ??? Едни цигари са 5, ама като взимаме не се замисляме, а като кажат 8 за мач еййййййй рев, че са скъпи. Незнам ако са ви толкова скъпи 8-те лева вие къде излизате ??? В парка само ли или само във форума седите ?

+1
2000

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 мар 2011 18:00

Гледай БНТ и после питай защо има деление .
Как може ебати въшпроса "Нямали да го подведат футболистите от ЦСКА ?"
Как може е Манченко боклук нещастен , как може в национален ефир такива въпроси и коментари преди важния мач.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 мар 2011 18:02

Аз съм от Локо Пловдив не съм фен на Левски или ЦСКА но играе ли някой от наще навънка съм за него отбор! Защото е Български! А за националния какво да говорим!?! Зад него трябва да сме всички!
Но явно има и комплексарчета който не могат да надхвърлят собственото си тесногръдие!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 26 мар 2011 18:13

CapO написа:Тъжно, но факт. Аз откакто си спомням е така. В секторите се пеят песни на клубните отбори, червени и сини шалове тук там. Просто манталитет брат. Има и фенове, които и те не знаят защо;на какво; са фенове. Иначе точно пък за този мач, дори не съм чувал някои да го обсъжда само 2-ма човека ми се обадиха да ходим просто затриха го националния. Вече не е национален а менаджерски и далавераджийски. Аз изобщо не го чуствам като МОЯ национален отбор не знам за вас. И все пак не можах да заложа 2-ка на Швейцария, ще им стискам палци дано да стане някое чудо. Сега гледам Англия и просто сме мноооого много далече от истината....

Пишеш глупости.Може да има отделни група от фенове,коитода всяват провокации,но на последните мачове на националите особено на мача с Ейре и синия и червения сектор бяха невероятни,пееха като един и не скандираха клубни цитати и песни и това го забелязаха всички хора на стадиона.

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 26 мар 2011 18:15

ruashh написа:
unist_gp написа:това не е тимът на България, а на БФС.
аз се срамувам от тези бездарни чалгаджии и с едно-две изключения не искам и да са ми сънародници

Напълно те подкрепям! Като си тръгне Марто и Стенли, спокойно можем да кажем за националния отбор, че е сборен отбор на БИАД и Син сити!

Добре кажи ми щом тия са сборен отбор от дискотеките , то кои предлагаш да ги замени :?: Аз пък не искам хора като вас да са ми сънародници , които само критикуват и са вечно недоволни .

Няма наши няма ваши България над всичко :!:

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 26 мар 2011 18:17

BluePainter написа:Не може Лъчо Танев да пуска трима абсолютни дебютанти не доказали с нищо,че трябва да играят в този важен мач и да няма тъпи спорове после Левски-Цска за съжаление!Не може Блажко отново титуляр,Макриев,Занев и т.н.И на тоя фон слагат скъпи билети.Резултата е явен макс 10хил на мача.На обречения мач,колкото и никакъв отбор да са швейцария...

пс:Дано победим някак си все пак...

А с какво досегашните са доказали. Иначе да и аз съм съгласен за Благо и Макриев. Относно Делев, ако играе задължително трябва да е нападател. Просто той не може да изкара повече от 3 метра с топка в краката без сам, повтарям САМ, да се оплете. Иначе бързината и добрата му смея да кажа игра на ръба на засада го правят перфектен за нападател. И гледам оставил Галчев извън групата. Е кажи ми сега не предпочиташ ли той да играе вместо Благо...И най-заклетия син ще го предпочете пред Джийзъса.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Национален отбор”