Captain Stottlemeyer написа:гарфилд написа:Защо да не се вживява,бе колега?И без това,Мъри и другите физкултурници преди него,едно че викаха куци играчи,друго е,че ги пускаха на непривични постове.Примерите които crap е дал,са достатъчно показателни.
Това последното съм го наблюдавал отблизо,когато Велизар Попов(т.нар. ''треньор'' на Черно море),правеше същите врътки и на Тича,като пускаше в стартовия състав поне 7 защитника които изпълняваха всякакви функции на терена,плеймейкъри,леви и десни крила и каквото се сетиш още.Така ако се прави футбол,според теб,значи си се объркал нещо.
Колега Гарфилд, преди 2 години т.н. "треньор" на "Черно море" г-н Велизар Попов беше върхът на елхата (сладоледа).Той и ръководеният от него отбор победиха "Левски" в жесток мач за купата, мач който дори беше описан в сайта на "Черно море" като едно от върховите постижения през цялата негова история. Аз ли нещо бъркам, или край морето си знаете само, че "всичко, което е далеч от морето, е провинция" и друго не помните?!
Капитане,в началото на Велизар Попов,като цяло отбора потръгна.Имаше някои страхотни мачове,като победата ни над Черноморец като гости за купата,с Локо Сф 4:1,споменатия мач с Левски,Черноморец 16-я кръг,на Тича и Локо Пд като ги бихме с 3:2 във Варна.Оттам нататък,особено след издънката в Каварна за купата и контузиите в Черно море,Велизар започна тези експерименти.Казвам ти всичко това,защото държа да знаеш и да отговоря на въпроса ти,че в началото Велизар имаше много голяма поддръжка от феновете,включително и аз.След този мач в Каварна,много неща се обърнаха и публиката се настрои срещу Велизар.Не говоря,че посещаемостта на Тича падна,следствие на всичко това.Дори и аз не отидох нито веднъж,след Каварна, докато Велизар водеше отбора.