Играем контрола с Естония!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Играем контрола с Естония!
Доста серииозен съперник
България уреди още една контрола
Националният отбор на България ще срещне тима на Боливия в контролна среща на 29 март тази година. Дата е предвидена от ФИФА за квалификации за континенталните първенства, но по програма "лъвовете" нямат мач от евроквалификациите и ще премери сили с тима от Южна Америка. Срещата ще се играе в турския курорт Анталия. Три дни по-рано нашите излизат срещу Швейцария в спор за място на Евро 2012. Първият мач на тима ни за 2011-та ще е контрола срещу Естония на 9 февруари отново в Анталия.
Националният отбор на България ще срещне тима на Боливия в контролна среща на 29 март тази година. Дата е предвидена от ФИФА за квалификации за континенталните първенства, но по програма "лъвовете" нямат мач от евроквалификациите и ще премери сили с тима от Южна Америка. Срещата ще се играе в турския курорт Анталия. Три дни по-рано нашите излизат срещу Швейцария в спор за място на Евро 2012. Първият мач на тима ни за 2011-та ще е контрола срещу Естония на 9 февруари отново в Анталия.
-
Два бих казал - доста прилични съперника ....
Дали има смисъл от тези контроли не е много ясно 

-
Е, нали все трябва да играем с някой ....
А щом е с тези, очевидно .... други не искат ! ...
Или вторият вариант е, в БФС да са кретени ...
А щом е с тези, очевидно .... други не искат ! ...

Или вторият вариант е, в БФС да са кретени ...
Е да ще ги бием с едно 3:0 ,4:0 и като си вирнем носовете ,че сме някаква сила и до там .....
-
Ballancee написа:Е да ще ги бием с едно 3:0 ,4:0 и като си вирнем носовете ,че сме някаква сила и до там .....
А, не мисля, че ще бием с чак такива резултати ... тези не са точно като оная формация на Саудитска Арабия, дето се забвалявахме с нея миналата година в Турция ...

THE G.A.M.E написа:Ballancee написа:Е да ще ги бием с едно 3:0 ,4:0 и като си вирнем носовете ,че сме някаква сила и до там .....
А, не мисля, че ще бием с чак такива резултати ... тези не са точно като оная формация на Саудитска Арабия, дето се забвалявахме с нея миналата година в Турция ...
Ти само си спомни на какво помощно игрище се състоя мача