Мъри: С Бербатов щяхме да бием Черна гора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ivan Marinov
Контакти:

Re: Мъри: С Бербатов щяхме да бием Черна гора

Мнениеот Ivan Marinov » 26 ное 2010 19:39

Parvo izviniavam se, 4e pi6a na latinica.S inters slu6ah Stanimir Stoilov daje patuvah i spriah da slu6am, zastoto niama6e dobar obhvat.Vsi4ko koeto kazaha Tomislav i Mari e edno kam edno,ne 4yh nito edna NEistina, bih dobavil kam dumite na Tomislav 4e vikane, krestene i t.n ima ne samo v parkovete no i na ma4ovete na deca ,i to kakvi,za sajalenie v BG igraem niakakva igra podobna na futbol no ne i futbol samo ste otbeleja 4e vseki trenior se stremi kam rezultati i nisto drugo ne go interesuva,temata e ogromna po obem taka 4e...Az sam na 31 godini ot 3 sam trenior na deca v malak grad , student sam v NSA viarvaite mi po4ti nisto ne sam nau4il za futbola ot tam , prepodavatelite s malki izklu4enia sa .... niamam dumi ,lekciite se provejdat edva li ne v kafeneto .U4im vsi4ko drugo no ne i futbol ,moita specialnost e futbol ,nov u4ebnik ,pomagalo ili kakvoto i da e bilo ne e izdavam ot 1999 godina.Ima edin prepodavatel koito si prepisva staria u4ebnik ,sa4iniava si tam niakakvi negovi si nesta i tova e ,obsto vzeto NISTO.Kogato biah edin pat pri edin ot tiah {prepodavatel} da pogovorim ptosto toi mi kaza 4e vzimal 500 lv 4as ostanah shokiran.V po goliamata si 4ast treniorite v shkolite naistina sa palni bezhabernici i samo osakatiavat decata,biv6i futbolisti koito si misliat 4e znaiat i mogat vsi4ko.Az specialno imam ogromnoto jelanie da se u4a no prosto niama ot kade ,ma4a se da izvli4am info ot internet no e mnogo trudno.Moga da pi6a oste mnogo no samo iskam da izkaja mnenie 4e za da tragne futbola napred triabva da se napraviat 100 terena [kato za na4alo] da se obu4at 50 treniora [kato za na4alo] no naistina da se obu4at i da se obarne shampionata na prolet esen .

Ballancee
Контакти:

Re: Мъри: С Бербатов щяхме да бием Черна гора

Мнениеот Ballancee » 07 дек 2010 13:36

Само с него се оправдават ми се струва !

Върни се в “Национален отбор”