Новата деветка на националният отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Новата 9ка на националният отбор
За деветки от изброените стават само Генков, Макриев и Мицански. От тримата във добра форма е само Генков.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Тази деветка трябваше да бъде Божинов но уви.Аз залагам че Домовчийски ще бъде титуляр.
haha написа:labrador2 написа:Предлагам Атанас Курдов! Ама съвсем сериозно! Личи си престоя му в Леверкузен, макар и във вторият отбор! И физика има и техника и нюх за пласиране и е бърз! Липсва му опит и уравновесеност ...!!! А и е време младите да поемат щафетата а не "баджанаците" и "богопомазаните"!!!!
Хвани се скрий бе,играч от "В" Група в Националния отбор
Що да не, някои предлагат Генков, че вкарвал много в средняк в А група, Курдов е в пъти по-класен от него, друг е въпроса къде играе в момента.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- blue avalanche
- Контакти:
veseo написа:haha написа:labrador2 написа:Предлагам Атанас Курдов! Ама съвсем сериозно! Личи си престоя му в Леверкузен, макар и във вторият отбор! И физика има и техника и нюх за пласиране и е бърз! Липсва му опит и уравновесеност ...!!! А и е време младите да поемат щафетата а не "баджанаците" и "богопомазаните"!!!!
Хвани се скрий бе,играч от "В" Група в Националния отбор
Що да не, някои предлагат Генков, че вкарвал много в средняк в А група, Курдов е в пъти по-класен от него, друг е въпроса къде играе в момента.
Ако Курдов е "в пъти по-класен" от Генков,нямаше да играе там,където играе в момента!
- akademix17
- Контакти:
Твърдо съм за Макриев, вчера се бори много, даде няколко перфектни паса по крилата... хареса ми много
[center]
[/center]

Снощи Ивелин оправда прогнозата ми,че ще е лидерът в атаката на България
А и не разбирам защо според повечето задъжлително трябва да играем с типичен таран.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
blue avalanche написа:Ако Курдов е "в пъти по-класен" от Генков,нямаше да играе там,където играе в момента!
Сеш'са, че го искахте лятото, ама ви отряза? Генков е просто поредния средняк за местно ползване, по възможност в подпиран от съдиите отбор. Вижда се, че и за средняк в Русия не става, все едно идва от Левски, баси...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
- Контакти:
Какъв Кюрдов бе.
Иначе, за мен Макриев трябва да носи номер 9. Типичен таран.
Иначе, за мен Макриев трябва да носи номер 9. Типичен таран.
- boston celtics
- Контакти:
Абе,да ти кажа честно незнам...Всичките са както се вика "фани единия,удари другия"foryoubitch написа:Цветан Генков
Димитър Макриев
Валери Домавчийски
Ивелин Попов
или Рангелов
Давайте вашите предпочитания

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...