Валентин Илиев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Re: Валентин Илиев

Мнениеот -Ицо- » 09 окт 2010 15:05

Ок, признавам си че изпуснах по-голямата част от първото полувреме, но все пак искам да акцентирам в/у нещо важно.Да, Уелс не е някаква световна суперсила, но и ние не сме.Вчера просто победихме един отбор от нашия калибър, но това е повече от колкото бяхме постигнали предния ден и е от значение.Не съм виждал защитата ни толкова стабилна от много време насам, а малкото грешки които допуснаха Михайлов ги оправи(и аз не съм му голям фен, правил е и простотии на вратата, но снощи спечелихме мача до голяма степен благодарение на него).Та не можете ли просто да отчетете, че в първия мач на новия селекционер победихме, играхме по-добре от преди и да се заредите с малко позитивизъм.Всички играха с желание и самочувствие и тръгнаха нагоре(да, знам, че няма на къде другаде да тръгнеш когато стигнеш дъното, но все пак можеше и да се заседим там).Така че защо спорите кой бил по-класен играч, ама кой къде играл и т.н. и т.н.?Гърчулята като станаха европейски шампиони да не би да имаха най-класните играчи или да бяха фаворити?Нека просто изчакаме и да видим, понеже поне аз много пъти съм псувал и съм се чудил какво прави този или онзи в отбора, а после те са ми показвали точно защо са там :)
"Some folks are wise and some are otherwise"

Skobelev
Контакти:

Мнениеот Skobelev » 09 окт 2010 15:15

Жорка, пак не си прав...Николай Михайлов какъв е?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2010 15:24

Jorkorazporko написа:
blue avalanche написа:
Jorkorazporko написа:И от кога пък В. Илиев е най-класния защитник :?:

Откакто е в националния!

Не-е-е...Откакто облече "червената" фанелка,нали?

Брат, разбирамаемо е старанието ти да ми вмениш пристранстност, но аз лично не помня лош мач, или фрапантна грешка на Вальо в нациоанлния! Докато за другите защитници НЕ мога да кажа същото! А инче вчера ясно се видя - няма левскари в отбора, биеме!!![/quote]
Н.Михайлов?Може би е "твентец"?Или "ливърпулец"?Или той,сигурно,няма заслуга?

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 09 окт 2010 15:28

Skobelev написа:Жорка, пак не си прав...Николай Михайлов какъв е?

темата е за Вальо Илиев!

[offtopic]Е само той! Пропуснах да го отбележа! Ма пак без Пелето, Коловати и Зетя си е друго![/offtopic]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 окт 2010 15:45

Кашчей написа:
fakhir написа:А бе за какви "велики" централни защитници говорите 5 страници тук, като куц отбор като Уелс, излезе поне 4-5 пъти очи в очи с Перуци-то и добре, че играхме с тези британски инвалиди, дето сами спасиха отбора си от победа и направиха от малкия плешив синковец "Играч на мача"... Вальо Илиев, Милиев, Занев... тинтири-минтири :lol: Я елате на себе си :mrgreen:

Ся остава да кажеш, че уелските нападатели са сочели с пръст накъде ще ритнат топката, та да може малкият Михайлов да я хване или избие.
То бива неприязън, ама чак до такава степен май само у нас е възможна :evil:

Така е, само у нас искаме да играе вратар в молдовско отборче, вместо титуляр в холандския шампион, само защото "ни нъ кефи" Михайлов (едните щото е левскар, другите щото ги провали в един мач, нищо че в останалите си падаха с по 3-4-5 гола разлика и без тва). Жалка картинка.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 окт 2010 15:52

Jorkorazporko написа:
Брат, разбирамаемо е старанието ти да ми вмениш пристранстност, но аз лично не помня лош мач, или фрапантна грешка на Вальо в нациоанлния! Докато за другите защитници НЕ мога да кажа същото! А инче вчера ясно се видя - няма левскари в отбора, биеме!!!

Прав си пиТч!Това особено добре се видя в САЩ 94.Там нямаше нито един левскар, сичко беше цесекар, нали ;)
Странно, защо ли четирима или петима от основният състав бяха станали играчи в Етър,един в Сливен, а само двама в ЦСКА.За другите няма да пиша!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 окт 2010 15:59

veseo написа:
Кашчей написа:
fakhir написа:А бе за какви "велики" централни защитници говорите 5 страници тук, като куц отбор като Уелс, излезе поне 4-5 пъти очи в очи с Перуци-то и добре, че играхме с тези британски инвалиди, дето сами спасиха отбора си от победа и направиха от малкия плешив синковец "Играч на мача"... Вальо Илиев, Милиев, Занев... тинтири-минтири :lol: Я елате на себе си :mrgreen:

Ся остава да кажеш, че уелските нападатели са сочели с пръст накъде ще ритнат топката, та да може малкият Михайлов да я хване или избие.
То бива неприязън, ама чак до такава степен май само у нас е възможна :evil:

Така е, само у нас искаме да играе вратар в молдовско отборче, вместо титуляр в холандския шампион, само защото "ни нъ кефи" Михайлов (едните щото е левскар, другите щото ги провали в един мач, нищо че в останалите си падаха с по 3-4-5 гола разлика и без тва). Жалка картинка.

Знаеш ли, въпреки простотиите, които прави Борислав михайлов като шеф на БФС не може да се отрече, че вече трето поколение от този род вади добър вратар.Сигурен съм, че и Боби (ако имаше нет тогава) щеше да е оплют само, защото е син на баща си.Виждал съм вратари да пускат много по-смешни голове.Чел съм как вратар влиза с топката под мишница във вратата, за да си вземе падналата шапка(когато са играели с шапки вратарите)... но такава злоба, заради бащата, и заради един нелеп гол :? :? Какво ли би изтърпял Сиймън в нашите форуми, ако беше вратар на Левски или ЦСКА?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 09 окт 2010 17:03

Да , точно такъв съм , даже съм по неутрален отколкото си мислиш. Дали ми харесва или не е съвсем друг въпрос, а дали е найдоброто или не това също е сериозна тема за размисъл. Някъде да съм писал че сините са единствените които стават за нац. отбор ??? Амън от тъпи хора, не е нужно да ми вкарвате думите на силна в моито изречения. Защо съм казал така ? Защото само един пример ще дам, сърбите имат в центъра Видич и Иванович , идват от Ман Ю и Челси, а ние спорим за футболисти играещи в някакви смешни отбори. Тунчев играе или не играе , не знам вече щото от 2 години нищо не се говори за него, Караславов има сериозен стаж във втора бундес лига , Коловати е по бавен от влака за Мездра, иначе такива като Дяков , има качества но първо трябва да му се направи психо тест, има достатачно такива футболисти но дали имат качества е друг въпрос. Иванов има още много много хляб да яде, а за Милиев и Иво Иванов тепърва ще има възможност за доказване. Повтарям, Вальо беше най добрия в защита и когато излезе стана страшно от зад. А ако ми кажеш 2 неща които притежава Виданов за да бъде футболист, печелиш бира, обещавам ! Този и за сервитьор не става, а не да носи фланелка на цска и нац. отбор. НЕ СТАВА, а ако ти си го харесваш си го прибери у вас.

Kakvoenebetoo
Контакти:

Мнениеот Kakvoenebetoo » 10 окт 2010 13:34

Ай стига бе!

А Михайлов от къде е? Попов? Макриев? Стилиян(той не е наш продукт)?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 12 окт 2010 13:08

Неутрален написа: А ако ми кажеш 2 неща които притежава Виданов за да бъде футболист, печелиш бира, обещавам ! Този и за сервитьор не става, а не да носи фланелка на цска и нац. отбор. НЕ СТАВА, а ако ти си го харесваш си го прибери у вас.

И аз не харесвам Виданов и изтръпнах като пуснаха него, но е факт че се справи! Ако не го признаваш, определено ти е много грешен ника.

@Кашчей - далеч е от безгрешен Михайлов (дори в тоя мач беше пълен ташак при центриранията, трябва да поработи при тях) но ни е най-перспективния вратар в момента! И то вратар, който ако се развие, ще пази едно 10 години, а не 2-3г като Петков, или Иванков ако беше останал (въпреки, че ако беше останал Иванков бих предпочел с опита си да довърши тия квалификации той и след това да се налага Михайлов). Само че това налагане трябва да го прави не само селекционера, а и ние. Не да плюем злоба при всяко неубедителна намеса и удобно да премълчаваме мачовете като тоя с Уелс, в които (ще) ни измъква, а да го подкрепяме, както и останалите национали, в успехи и неуспехи. Това различава феновете и патриотите от ракиените "специалисти", които постоянно оправят държавата и футбола като се накълват като порове.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Национален отбор”