Успокойте се вече все пак Матеус е селекционер едва от 1-2 седмици няма как да има поглед върху играчи от цялото българско първенство.И съвсем естествено първите 2-3 месеца ще разчита на помощ от сираковци и преруковци при избора на състав но съвсем скоро да се надяваме ще навлезе в нещата малко по малко и ще почне да ги реже тарикатчетата и мазниците около него.
Изчакайте да минат тези два мача и да дойдат следващите ако продължи да вика същите хора работата е ясна но ако има още промени в състава значи все пак има надежда.
И Матеус се наведе пред мениджърските интереси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: И Матеус се наведе пред мениджърските интереси
Само ми стана интересно кой точно ще продава Генков ????? Собственост е на Динамо (Москва), играе под наем в Локо СФ, ама Гигов бил натиснал Матеус да го вземе, че да може да го продаде...
Ако беше продължил да вика същите като Мъри - състава щеше да е реден от БФС.
Като вика нови лица - играели мениджърски интереси.
Б@си и простотията, честно!

Ако беше продължил да вика същите като Мъри - състава щеше да е реден от БФС.
Като вика нови лица - играели мениджърски интереси.
Б@си и простотията, честно!

Какво "ревете" за Божинов не мога да разбера?Нима не сте гледали последните два мача на националите?Божинов беше най-слабият на "Уембли" и после с Черна гора.За в момента няма място в националния отбор,формата му спадна доста в последните 2-3 години за сметка на подвизите му из разни чалга клипове и разни списания,там за момента му е силата не на терена.А Цецо Генков момчето си бележи голове и трябва да му се даде шанс.Д.Димов не съм му обръщал внимание,но ще го видим и него.Бодуров е много талантливо момче и има бъдеще.Занев е най-добрият ляв бек в България след В.Минев.За момента това е най-доброто ,с което разполага България с много малки изключения.Лично според мен в следващите мачове трябва да се даде шанс и на Орлин Старокин от Черноморец,Гл.Иванов от Славия и И.Иванов от Левски.
- deepblue1963
PFC Litex написа:Момчета не следите нещата в хронологичен ред и повечето пишат по инерция.
Извиканите съвсем не значи, че ще играят срещу Уелс. Те са извикани за да може самият Матеус да ги види в контролата срещу Суадитска арабия.
Щом тези играчи няма да играят срещу Уелс,тогава кой?да не би да има друг списък,който съм пропуснал?
1.Хората от Парма изреваха от Божинов,вие в национала го искате!
2.Бат ви Венци хич не си хвалеше играчите!

3.Как успяха мениджърите да "наведат" Матеус?
4.Кой ще познае следващия "продаден" играч?
5.Пейков не беше ли този,дето Гара му "скъса" мрежата?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Колко луд трябва да бъде човек
които мисли че Матеус ще си заложи името и авторитета заради мениджърски интереси и теб подобни глупости 

dodo7271 написа:Не че искам да се заяждам, ама как пък нещо поне малко позитивно не казахте за Матеус - само злоба, храчене и омраза. По-добре е този национален отбор да бъде закрит.
Не е злоба - а факти - ТЪЖНИ факти
G.B.S написа:Колко луд трябва да бъде човеккоито мисли че Матеус ще си заложи името и авторитета заради мениджърски интереси и теб подобни глупости
Остава да ни обясниш , какво е името на Матеус сред пишештите братя в Германия и света, като треньор? -Аз знам за едно - "Непродаваемия" - Ти за кое знаеш ?
- deepblue1963
И Марадона повика "Зетя" в национала! 

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!