Re: Открито писмо до Уейн Рууни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 сеп 2010 22:06

Рууни го знам, най-добрият английски футболист, утре излиза срещу нас, дано да няма ден. :) Кой беше този Бербатов, не играеше ли с Рууни в Ман Ю ?! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 сеп 2010 22:07

Encore написа:Преди 700 години ако мъри ни беше водил срещу Византия армията щеше да избяга на 2-та минута :)

Ти в ред ли си?! :o :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Rafi
Контакти:

Мнениеот Rafi » 02 сеп 2010 22:12

Кво му е на сравнението, също толкова тъпо като вашите за Бербатов- човекът воин,който защитава честта на родината си до последна капка кръв :)
п.п.То било забавно :mrgreen:

yank0
Контакти:

Мнениеот yank0 » 02 сеп 2010 22:40

Далече съм от мисълта да сравнявам Бербатов с "войн", аз защитавам позицията му от човешка и морална гледна точка. Една звезда съзвездие не прави, това трябва да е ясно на всички. Да попитам всички критици кажете ми един футболист (изключвам разбира се ГОЛЕМИТЕ от '94) направил повече за България и който заслужава повече да е част от националния отбор.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 02 сеп 2010 22:42

Ей ги,пак се събраха хейтърите,не ви ли писна да мразите успелите,кой ви е виновен,че като се гледате в огледалото ви сърбят ръцете/или задниците/ :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”