Русия-БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Re: Националния

Мнениеот controller » 12 авг 2010 12:33

1-вото полувеме съм доволен определено , но имам няколко въпроса :
1- за чий се вика Янков в националния ?
2- Българите не са ли тренирали удари извън наказателното поле(далечни удари) , или искат с топката да влязат във вратата ? Да играеш с флангови центрирания срещу руснаците си е безумие !
Иначе браво на Михайлов след такава грешка да се съвземеш и да спасиш поне 3 гола си се иска кураж ,дано срещу Англия не прави такива грешки !
Изображение

Потребителски аватар
baltimore

Re: Русия-БЪЛГАРИЯ

Мнениеот baltimore » 12 авг 2010 16:01

Защо Михайлов продължава да е вратар на националния отбор ? Lil`Peruci ли е най-доброто решение ?

inspektora
Контакти:

Мнениеот inspektora » 12 авг 2010 17:48

baltimore написа:Защо Михайлов продължава да е вратар на националния отбор ? Lil`Peruci ли е най-доброто решение ?

Прав си колега, Михайлов прави детски грешки, а никой не ми го поставя това като въпрос. Иначе като цяло нашите стояха добре, но сме далече от формата за която аз си мечтая да видя отбора ни.
http://www.bgprognozi.info - Най-добрите футболни прогнози

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 12 авг 2010 17:58

inspektora написа:
baltimore написа:Защо Михайлов продължава да е вратар на националния отбор ? Lil`Peruci ли е най-доброто решение ?

Прав си колега, Михайлов прави детски грешки, а никой не ми го поставя това като въпрос. Иначе като цяло нашите стояха добре, но сме далече от формата за която аз си мечтая да видя отбора ни.

не сте прави за Михайлов! момчето за пореден път ни спасява вратата от потоп! единствената му грешка в началото на мача съвсем основателно трябва да се оправдае с позицията на Слънцето!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 авг 2010 18:55

vaskonti написа:
Бижутера написа:бързо викнете Тройчо Торпедото, той ще ни оправи! :lol:

Определено влезе в ТОП 3 на най-неадекватните мнения.
Както се казва в поговорката - не стреляйте по пианиста, той толкова си може. Нито Мъри е виновен, че е треньор, нито пък е виновен, че играчите толкова си могат. По-интересно ми е да чуя коментарите на тези, които призоваваха Бербатов да се махне от националния. Е, махна се. Как според тези хора се справяме в нападение без него? Според мен с 300 зора стигаме до нещо, което с повече въображение можем да наречем голово положение. За отбелязване на гол въобще не говоря. Говоря за това как седим в атака като цяло, ако това нашето може да се нарече атака де...

То,пък,щото Бербатов щеше да вкара на Русия!Това да не ти е Лихтенщайн?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 авг 2010 19:08

deepblue1963 написа:
vaskonti написа:
Бижутера написа:бързо викнете Тройчо Торпедото, той ще ни оправи! :lol:

Определено влезе в ТОП 3 на най-неадекватните мнения.
Както се казва в поговорката - не стреляйте по пианиста, той толкова си може. Нито Мъри е виновен, че е треньор, нито пък е виновен, че играчите толкова си могат. По-интересно ми е да чуя коментарите на тези, които призоваваха Бербатов да се махне от националния. Е, махна се. Как според тези хора се справяме в нападение без него? Според мен с 300 зора стигаме до нещо, което с повече въображение можем да наречем голово положение. За отбелязване на гол въобще не говоря. Говоря за това как седим в атака като цяло, ако това нашето може да се нарече атака де...

То,пък,щото Бербатов щеше да вкара на Русия!Това да не ти е Лихтенщайн?

Ми не знам, ама в предният мач между България и Русия Бербатов вкара 2 гола. Верно, срещу Лихтенщайн може би ще вкара 5, ама нека да не сме максималисти.
Освен това въпроса не е само в самото вкарване на голове, а в играта в атака като цяло. Ние не можем да стигнем до вратата на противника! Само някакви хаотични центрирания в стил "дано стане нещо". Но така е, човек не разбира какво има докато не го изгуби...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 авг 2010 20:42

vaskonti написа:Ми не знам, ама в предният мач между България и Русия Бербатов вкара 2 гола. Верно, срещу Лихтенщайн може би ще вкара 5, ама нека да не сме максималисти.
Освен това въпроса не е само в самото вкарване на голове, а в играта в атака като цяло. Ние не можем да стигнем до вратата на противника! Само някакви хаотични центрирания в стил "дано стане нещо". Но така е, човек не разбира какво има докато не го изгуби...

Ооо, чакай. Още колко има да се сещат за Бербатов! Щото се наслушахме на глупостите на хейтърите, без него доколкото си спомням трябваше да не спираме да бележим. И Рангелов и Божинов и кой ли още не трябваше да са с класи над неговата игра. Е... аз трети мач вече не го виждам това, някой ако може да го отрече.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Национален отбор”