Лошо ни се пише...Мъри иска в националния до 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Лошо ни се пише...Мъри иска в националния до 2012

Мнениеот Lyubooo » 02 юни 2010 08:35

Dust, пич, не си прав и не разбирам к'во се щърбиш на хората!
кажи с какво Мъри е заслужил да е национален треньор на България?
кажи как Мъри прави селекцията, след като не е стъпвал на футболен мач през изминалото ни първенство? По ТВ-то ли преценява че футбол се играе само в 2-3 отбора?
кажи какъв ни е стила на играта, ако въобще виждаш някакъв стил!
защо пренебрегва силните ни футболисти от вътрешното първенство за сметка на някакви гурбетчии със съмнително качество!
и т.н.

и за сведение Мъри не пое отбора на половината квалификации! бяха изминали едва 3 мача и оставаха още цели 7, без да броим контролите!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 юни 2010 10:07

Parmalat написа:
Dust написа:Тази тема е лишена от всякакъв смисъл

Темата има много важен смисъл!А именно къщата се гради от основите.С какво разполагаме за да имаме претенции да сме силен отбор?Нищо!Нямаме елементарните основи.Къде са ни базите?Къде са ни модерните стадиони?Къде са ни кадърните треньори?
Не разполагаме с нищо на този етап.Да си оправим постепенно базите,стадионите и намерим качествени треньори от чужбина за подрастващите и първите отбори тогава може да говорим и да искаме нещо повече.Засега само мъждукаме като светулка в мрака.Но светулки много...

Какви бази имат гана ми е много интересно и условия, че станаха световни шампиони
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 юни 2010 10:15

Parmalat,пич...казваш,че Мъри е виновен за всичко ! Ок,прав си - заради него в България няма футбол ! Като си такъв експерт,дай твое предложение за селекционер,защо твоя избор заслужава да е треньор и кои играчи да са в националния ;)

П.П. Ако съвсем случайно си го написал,не съм чел коментарите,аз квото имаше да казвам съм го казал ;)
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 02 юни 2010 10:27

Абе Parmalat, моите уважения, ама да не ти е проговорила св. Дева Мария, че си я пуснал тая тема?! Всички знаем, че "мъри" иска да изкара квалификациите и колкото и да е некадърен ще ги изкара. След всичкия тоя резил момчето си седи на 30к и почива. Спомням си как смениха Пламен Марков, човека викна в контрола Урсула, а той от своя страна пусна 4 вратарски гола и прав му път. На практика "мъри" изкара повече от половин квалификации и още толкова контроли. Вижда се, че нестава, но пък се вижда и, че ще остава. Зетя бил най-добрия защитник на България-ЛОЛ! За това всеки мач резила е от дузпа на горе. Неам думи.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 02 юни 2010 10:41

Абе незнам кой какъв треньор е ама ето-Ж.Желев дето всички го искаха в национала (включително и аз) го освободиха от отбора и то само след 5 месеца.И с В.Илиев май е на път да стане.Абе много се лае тука бе!!!
България !!!!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 02 юни 2010 17:26

все пак да не се забравя факта че Перуката решава кой да води отбора!
за Мъри това е добре дошло, още е начинаещ тренер, а вече в биографията му ще пише че е бил национален селекционер!
Така че нека не се сърдим толкова много на Мъри, всеки би приел по-висока длъжност, нищо че няма качества за нея! Признайте си го!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 юни 2010 14:46

Официално сдаваме квалификациите без бой.Послушкото на Перуката и Наско,си изкарва мандата културно,класира ни от 3-о място надолу,взема си кинтите и си отива.После ще има оправдания,като контузени играчи,наказани футболисти,липса на концентрация,А група е слаба,съдията ни поряза в някои срещи,не играхме ''правилен футбол'' и т.н. смехории.
Не искам да съм лош пророк,ама нищо по-различно не виждам.Просто съм реалист. ;)
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”