Румънците по-зле и от нас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: Румънците по-зле и от нас

Мнениеот rebelheartous » 03 юни 2010 13:50

crap написа:Е няма как. С тоя "правилен" футбол толкова. Сега е момента да се гради нов отбор в който трябва да се оставят единствено Стенли, Пелето и Иванков(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО). Между другото правя чест на "мъри" за това, че вика доста млади футболисти, разбира се той не ги вика щото са млади, а щото "няма други". Верно е, че затъваме, но не е виновен той, виновни са от БФС, щото там са парите, а те не ги разпределят правилно. Виновни са собствениците на клубове, които купуват отборите си с ясната идея да ги препродадът. Те НЕ инвестират в тях. Виновна е държавата, че ограбва спорта с това безумно високо ДДС. Също така е виновна и, че не помага на амбицираните спортисти, изобщо положението със спорта е трагично. Ако някой все още си мисли, че можем да се класираме някъде, явно живее в саксия. Ето например, аз ходих наскоро в Македония, там във всеки град има супер много игрища с осветление и изкуствена настилка. Няма значение голям ли е или малък града. В любимата ни Турция пък всички футболни отбори са лишени от плащане на данъци на държавата. Това е!

Крапчо, освен че си г***до, което си личи от всяка твоя думичка или мисъл (много типично за вас, не можете да избягате от геренката си), другото е, че си от типа вечни мрънкачи и оплаквачи, които не могат сами да се "оправят", а чакат държавата, Барак Обама или дедо Боже да дойде ги дръпне от калта. :idea:

Не харесваш тези национали, които не са сини и съответно Мъри трябва да остави онези, които са... сини. :mrgreen: Да ви имам логиката подуянска, кога ще свалите цайсите? :roll:

Да не забравя, че и собствениците били виновни, защото правят точно това, което се очаква от един предприемач - покупко-продажба! :idea: Я погледни колко собственици смени Ман Сити за последните 2 години и отборът нито се е разпаднал, нито феновете реват като на умряло. Дори бяха близо до ШЛ тоя сезон... И така нататък...

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 03 юни 2010 13:59

garfild8 написа:но скоро ще се оправят.

СКОРО е ключовата дума. Това скоро може да дойде след 20 години, примерно. :oops: За момента обаче са под нашето ниво и те го показаха в квалификациите и сега като паднаха от... Македония в контрола. :lol:

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 03 юни 2010 14:16

LINKYDJ, ако това което си го написал е истина (аз лично не се съмнявам) , жалко , много жалко за тези "хорица". Още по стращно е това което каза Туньо преди време : Сегашните футболиСчета нито могат да пият нито могат да ритат ! Всеки има право на личен живот, но тяхното поведение малко ми прилича на парадиране.Щом на тях не им пука за семействата , а по важно е да не изпуснат Преслава и Андреа в чалгаджийницата, няма нужда ние да ги коментираме допълнително.Аз от 3-4 години на съм стъпвал на националния стадион, а като гледам как се развиват нещата, подобре да ги гледам на дансинга отколко на терена. Там ги видяхме че не могат много много ! Сигурно някой ще каже абе и Роналдиньо ходи по барове и не само той, обаче приказката за Лом и Лондон важи с пълна сила !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 03 юни 2010 14:22

rebelheartous написа:Крапчо, освен че си г***до, което си личи от всяка твоя думичка или мисъл (много типично за вас, не можете да избягате от геренката си), другото е, че си от типа вечни мрънкачи и оплаквачи, които не могат сами да се "оправят", а чакат държавата, Барак Обама или дедо Боже да дойде ги дръпне от калта. :idea:

Не харесваш тези национали, които не са сини и съответно Мъри трябва да остави онези, които са... сини. :mrgreen: Да ви имам логиката подуянска, кога ще свалите цайсите? :roll:

Да не забравя, че и собствениците били виновни, защото правят точно това, което се очаква от един предприемач - покупко-продажба! :idea: Я погледни колко собственици смени Ман Сити за последните 2 години и отборът нито се е разпаднал, нито феновете реват като на умряло. Дори бяха близо до ШЛ тоя сезон... И така нататък...

Крапчо не е говедо, крапчо е прасе :lol: :lol: :lol:

ГолЕм си БОТ :lol: :lol: :lol:

И вярвай ми, не съм от тези които чакат Супер Обама да се появи от някъде за да ми оправи живота. Аз сам си се оправям в този живот, но не мисля че ти дължа обеснения за да влизам в подробности. Просто смятам, че държавата трябва да има някакъв ангажимент към гражданите обитаващи я.
YA GUNNERS YA

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2010 20:06

crap написа:Ей многоточник. Стига трака по точката, ще счупиш клавиша. :lol:

Не си ме разбрал.

"мъри" за мен не е готов за национален селекционер. На него си му трябва отбор в който да се научи на отговорност.

Има достатъчно млади футболисти в БГ, и извън БГ. Янков е дебел и е далече от класата която притежаваше в предишните години-няма място в национала.
Проблема със защитниците и Пелето е ясен. Също мисля, че имаме добри варианти за защитата. По-проблемен е левия бек.
Нищо не съм казал за Божинов и Попов. Те са млади футболисти, трябва да останат. Не харесвам Рангелов(получи голям кредит на доверие и не го оправда), не харесвам Янков, Благой гелосания и други...
Каква е работата на Наско обецата като директор на националния? Длъжен бе да върне Иванков. Никаква!
Ники Михайлов е добър вратар. Много пъти съм го защитавал във форума, и ще продължа да го правя. Но мисля, че Иванков е по-добрия вариант.

...... :geek:
[offtopic]Граматически правилно за многоточие се поставят 3 точки.[/offtopic]

Стоилов постигна нелоши успехи за българските стандарти с Левски ? !
Невиждам .... какво още може да постигне с клубен тим .... особенно български ? ! ?
За мен ..... в момента Националния играе нелош футбол .... има какво още да се желае разбира се, но на този етап .... не е зле !
Ти си дал някои варианти .... сългасен съм, 2-3 поста да се променят, и нещата ще се получат !
Гледам .... и ти си радетел за чужд селекционер ?
Къде е гаранцията, че ще е успешен подобен експеримент ?
Много сте интересни някои хора тук ( и не само тук ) ..... когато Стоичков провали едни цели квалификации, веднага последва - Да му се даде, още един шанс !
Въпреки очевадно лошата игра при Мрков - пак така, с подобен призив .... само , че с рефрена - Да се остави на спокойствие да работи !
Сега обаче ..... нищо такова не виждаме ! ?
Въпреки, че и слепец ще види ..... че при Мъри играем много по добре от предишните години !
Пиши си квото си искаш ..... аз догодина по това време ( живи и здрави да сме ) ... пак ще съм тук ..... и ще ви напомням на вас скептиците някои неща, относно националния .... :lol:

[offtopic]Що се отнася до многоточието ......... правя го умишлено ! ... :lol:
Знам кое е граматически правилно - и кое не ..... но не ми дреме !
Там където ми плащат да пиша граматически правилно, го правя.
Тук .... няма такова нещо ..... така, че ще ме търпите ! .... :mrgreen:[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 юни 2010 00:02

THE G.A.M.E написа:Стоилов постигна нелоши успехи за българските стандарти с Левски ? !
Невиждам .... какво още може да постигне с клубен тим .... особенно български ? ! ?
За мен ..... в момента Националния играе нелош футбол .... има какво още да се желае разбира се, но на този етап .... не е зле !
Ти си дал някои варианти .... сългасен съм, 2-3 поста да се променят, и нещата ще се получат !
Гледам .... и ти си радетел за чужд селекционер ?
Къде е гаранцията, че ще е успешен подобен експеримент ?
Много сте интересни някои хора тук ( и не само тук ) ..... когато Стоичков провали едни цели квалификации, веднага последва - Да му се даде, още един шанс !
Въпреки очевадно лошата игра при Мрков - пак така, с подобен призив .... само , че с рефрена - Да се остави на спокойствие да работи !
Сега обаче ..... нищо такова не виждаме ! ?
Въпреки, че и слепец ще види ..... че при Мъри играем много по добре от предишните години !
Пиши си квото си искаш ..... аз догодина по това време ( живи и здрави да сме ) ... пак ще съм тук ..... и ще ви напомням на вас скептиците някои неща, относно националния .... :lol:

[offtopic]Що се отнася до многоточието ......... правя го умишлено ! ... :lol:
Знам кое е граматически правилно - и кое не ..... но не ми дреме !
Там където ми плащат да пиша граматически правилно, го правя.
Тук .... няма такова нещо ..... така, че ще ме търпите ! .... :mrgreen:[/offtopic]

Успеха на "мъри" с Левски е доста относителен. Факт е, но не ми се влиза в подробности.

Стоичков не направи цели квалификации. Аз, честно казано, останах доста впечетлен от назначаването му на този пост. Изключително неграмотна постъпка на управниците.

Лошата игра при Марков беше наистина странно явление. Но неможем да отречем, че не му беше даден шанс...

[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]
YA GUNNERS YA

Върни се в “Национален отбор”