Михайлов: Журналистите вече отказаха един национал!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Михайлов: Журналистите вече отказаха един национал!
За мен лично, Ники Михайлов е с връзки в националния и това всички го виждаме, знаеме, дебелоочите на баща му няма граници! Не може да имаш повече мачове за националния отбор, отколкото за клубния! Просто е смешно! Пак казвам, че това ако беше в Англия, тези неща щяха просто да не слизат от всички страници! Смешното на мача с Белгия, зетя на президента на БФС прави дузпа, а сина му я спасява?! Къде го има това по света?! ........... Не казвам, че пази лошо момчето, обаче няма ли и други заслужили, които поне са играли?!....Иначе го подкрепям за това което казва! Точно така си е! Просто спортна журналистика в България няма!.....Има жълта, некомпетентна журналистика! Колко пъти сте гледали мач по телевизията и коментатора ви разказва, това което гледате ама през собствената си призма?! Аз не слушам радио, гледам мача! Колко пъти вие виждате, че е примерно фал в нападение, а той казва, май засада?! Че даже не се и извиняват след това, или грам не са разбрали за какво става въпрос! Подкрепям и мнението, че в България няма нормални фенове! Злобата не е добрия съветник!....
kartago написа:За мен лично, Ники Михайлов е с връзки в националния и това всички го виждаме, знаеме, дебелоочите на баща му няма граници! Не може да имаш повече мачове за националния отбор, отколкото за клубния! Просто е смешно! Пак казвам, че това ако беше в Англия, тези неща щяха просто да не слизат от всички страници! Смешното на мача с Белгия, зетя на президента на БФС прави дузпа, а сина му я спасява?! Къде го има това по света?! ........... Не казвам, че пази лошо момчето, обаче няма ли и други заслужили, които поне са играли?!....Иначе го подкрепям за това което казва! Точно така си е! Просто спортна журналистика в България няма!.....Има жълта, некомпетентна журналистика! Колко пъти сте гледали мач по телевизията и коментатора ви разказва, това което гледате ама през собствената си призма?! Аз не слушам радио, гледам мача! Колко пъти вие виждате, че е примерно фал в нападение, а той казва, май засада?! Че даже не се и извиняват след това, или грам не са разбрали за какво става въпрос! Подкрепям и мнението, че в България няма нормални фенове! Злобата не е добрия съветник!....
Tова ми беше мисълта.Дали играе заслужено или не в националния, не е важно.Важно е да се знае, че това, което казва в това интервю е истината.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
абе то става все по-модно да се казват истините пред медиите, ама пък в последствие нищо да не се предприема за оправяне на положението!
Бербатов намекна, че след време ще се пробва, ама иначе хора като Венцито, Лечков, Гришата и т.н. все показват лошата страна, но никога не се пробват да минат изцяло на добрата страна! Стоят си в блатото и плюят, колко им било калничко!
Бербатов намекна, че след време ще се пробва, ама иначе хора като Венцито, Лечков, Гришата и т.н. все показват лошата страна, но никога не се пробват да минат изцяло на добрата страна! Стоят си в блатото и плюят, колко им било калничко!

знам ,ама в определени периоди отказаха :Р - имах предвид, че не е вярно[/quote]
Че имаше периодични отказвания съм съгласен. Но никога причината не е била критика от журналисти. Това е, което аз имам впредвид. Иначе техните отказвания по-скоро бяха плод на личностни интриги.
Че имаше периодични отказвания съм съгласен. Но никога причината не е била критика от журналисти. Това е, което аз имам впредвид. Иначе техните отказвания по-скоро бяха плод на личностни интриги.
Hala Madrid