До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

;; w.a.s.p
Контакти:

Re: До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?

Мнениеот ;; w.a.s.p » 25 май 2010 02:51

football.total написа:Толкова им се чудя на такива като автора на темата... Едни дребни душици, живота ги е.б.е. вески ден, озлобени... Просто жалки. Мине се не мине месец два, дойде мач на национала и се почва едно сране по форумите - ама защо тоя, защо оня. Защо не третия ами петия. И разни фенчета на Бирое, Черну Муре, дето като бият ЦСКА с едно на мъка (89 минути безидейно чистене на топката и окупация) цяла година празник на града има ,почват - ама тоя талант, оня талант. Ама Иво Иванов ама Петар Петров. Абе на вас не ви ли влиза в тиквите че разни футболистчета без никакъв, ама абсолютно никакъв опит дори на европейска сцена (даже квалификации за Лига Европа не са помирисвали тия вечни таланти) не са за национала бе хора! Едно е да си добър срещу Миньор и Мездра друго е да излезеш на 60.000 стадион пълен до дупка бе. Ивчо Иванов ако го бяха пуснали тази вечер на 15тата минута щеше да му лъсне кафявото на гащите. Айде малко уважение към тоя национален отбор. Стига сте ревали по тия форуми. Като не сте БЪЛГАРИ ходете си викайте там за Бирое и Мурету и оставете националния намира!!! :evil: :evil: :evil:

/бе майка ** . Онея животински индивиди от суфиъ - говеда , прасета , овци и вагони - с какъв опит са в Европа ? Колко победи имат ? Или дай да трупаме опит - аз да ходя публика на маочевете на някой европейски гранд белким трупам опит :roll: . Бе я пий една ракия и .... ммта
\m/

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 май 2010 08:28

не се заяждайте с football.total!!!
човека сам си каза, че неживее от 10 години в България!
няма как да се разберете с него, защото мисленето му е друго, както и Бербатов ви го каза - Стига с тоя негативизъм, все пак сме сънародници!!!
НО
тия които са си в България си имат пълното право да критикуват, защото все пак са си в България и понасят нейната действителност всеки ден!
Нацоналния Футбол в момента е под всякаква критика и за това си има виновници! В националния в момента НЕ игрят най-добрите футболисти и това не е случайно! Бобич наскоро го каза в едно интервю - у нас футбола е все още централизиран около софийските отбори, които се изградиха като грандове през комунизма, и всичко във футбола ни се върти около тях и обслужва тях! За сведение на football.total и подобните му, това е бивш германски футболист, който по покана на Балъков дойде да работи в страната ни, и само за 1-2 години е стигнал да този извод за футбола ни!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 май 2010 10:54

ruashh написа:[offtopic]
Prizrachen написа:АБЕ НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ДА ПЛЮЕТЕ, КАКВО ВИ Е ВИНОВЕН МЪРИ СЕГА НЕМОГА ДА РАЗБЕРА, ТОЛКОВА СИ МОГАТ ИГРАЧИТЕ, И С КАКВО ИВО ИВАНОВ Е ПО ДОБЪР ОТ СТАНИСЛАВ АНГЕЛОВ МИ КАЖИ ТИ? ИЛИ ПЪК КОЙ Е В ПО ДОБРА ФОРМА СЕГА ОТ НИКИ МИХАЙЛОВ? ИВАН (КАРАДЖАТА) КУПОНА ЛИ? ПИСНАЛО МИ Е ОТ РАЗБИРАЧИ КАТО ТЕБЕ :!:
[/offtopic]Да ги сменя тогава играчите,като толкова си могат,с манекени не става,а когато тренера е марионетка на някакво ООД -нац.отбор,тогава вече е смешно!

Смешно е,ама за противниците ни.За нас е жалко.Много жалко.Като съпоставя тима на Стоичков,тука с Албания 0:0 и сегашния на Боби и Наско,тогава поне имаше някаква игра,имаше опити за голове,ударихме и греда,но не бяхме толкова жалки.
Само Черно море.

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 25 май 2010 12:14

Снощи странно защо ми наложиха наказание, явно този форум живее още по Милко Балево време. Не съм на 13 и не съм хейтър. Много е модерно някой който те критикува да бъде обявен за хейтър. За разлика от фена на евроидиотите аз знам какво значи истинска любов и радост от спечелен честно трофей. Не мразя никой. Искам България да побеждава без значение кой ще допринесе затова. Това може да се случи единствено с правилните хора. Ваня Дзаферович като го питаха дали би приел да играе за България той каза: "Не националният Ви отбор си е за българи, а освен това там не викат най - добрите играчи, а тези които налагат менажерските интереси покрай футболния съюз." Пламен Николов и Иван Иванов нямат нищо общо с поста централен защитник. Пелето да си ходи в халфовата линия, вместо да обезкървяваме и нея. Отзад единствения, който е на мястото си е Манолев. Трябват ни нови ляв и централни (Какво се случва с Мишо Венков, Петър Занев, та дори по - добре Минев да играе отляво). И запомнете с равенства няма да се класираме никъде. Трябва ни победи! Заблудените левскарчета им се струва много чудно как така в националния отбор може да се викат и други играчи освен на набедените грандове?!? Ами може този отбор е на целия народ, а не само на обора на народа. И там трябва да играят най - добрите.

п.с. Добре че Сърмов го нямаше наистина.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 май 2010 15:18

Лично според мен Мъри е добър треньор за КЛУБЕН ОТБОР, но не и за национален! Каквото и да си говорим в света е пълно с примери за треньори, които са много добри на клубно ниво и се провалят с националните гарнитури, на коя да е страна и обратното - отлични национални селекционери и тотални издънки на клубно ниво!
Мъри може и знае как да работи, но няма нужното време! Когато си клубен треньор... ти си всеки ден с отбора и с играчите и така наистина можеш да ги научиш на нещо и да промениш стила им на игра, за да има добър краен резултат! - Видях резултата в Левски и "разходката" до 1/4 финал в УЕФА, но в националите Мъри няма как да прокопса... Той за цяла година я има, я няма 3-4 седмици на разположение с националите, като винаги има някакви промени в състава, заради контузии и наказания! Така хасковлията няма как да наложи своите виждания за играта! А всичко това ест оказва влияние!

До тук добре, обаче Мъри има един друг МНОООООООООООООГО голям проблем. И той е, че на Мъри не му стиска да каже "НЕ" на цялата клика мениджъри, които витаят около националите! Не смее да каже "НЕ" на прекият си началник Перуката и да му обясни, че зет му НЕ СТАВА за националният отбор! Да оставим клубните пристрастия на страна... вижте кои играчи се викат в националният ни отбор! Все такива, чиито мениджъри са или Емил Данчев, или Лъчо Танев, или са някакви роднини на управниците в БФС! Ако не отговаряш на едно от тези 3 условия не те взимат в националният отбор! - ФАКТ И това е грубата грешка!

За сините фенове Мъри и Наско са икони и ги защитават, но за момент само забравете за клубните си пристрастия и бъдете БЕЗПРИСТРАСНИ БЪЛГАРИ, защото когато говорим за националите ни НЯМА ЛЕВСКИ, НЯМА ЦСКА - БЪЛГАРИЯ Е НАД ТЯХ!!! - И от Луната се вижда, че Мъри обслужва тези интереси, а това наистина пречи на националите! И забравете я тази песен любовна, че най-добрите ни играчи са в Левски и ЦСКА! В другите отбори също има доста добри и талантливи момчета, просто трябва да им се даде шанс! И какво пречи този шанс да им се даде точно в контролните мачове? ОК ако се издънят няма да ги викат повече, но и по-важното ще се затворят устите на всички критици и ще се докаже, че Мъри е имал право да не ги вика, но ако покажат качества защо да не бъдат част от първият ни тим, какво като на са роднини на управниците в БФС или мениджърите им са други?! Та нали точно това е целта на контролите! И тук феновете на другите отбори имат право да са недоволни и да критикуват!

А колкото до Живко Миланов... хеле това е баси смешният футболист! Аз не си спомням силен негов мач за националният ни отбор! Но за сметка на това си спомням как той направи двете дузпи в контролата срещу Сърбия - добре, че беше Гошо Петков да ги спаси! Спомням си, че отново Живко направи дузпата срещу Белгия - добре, че беше Нико Михайлов да я спаси... не виждате ли, че това е един плачевен играч, който винаги е играел много мръсно, използвайки лакти и други непозволени прийоми, не може да играе чисто и от това страда националният ни отбор, защото международните рефери 5 пари не дават, че Живко е зет на шефа на БФС и му свирят дузпите, нещо, което не ставаше в България!

И за финал само да отбележа: Не съм фен нито на Левски, нито на ЦСКА, нито на друг роден отбор, защото съм отвратен от родният футбол, а след всеки следващ мач на националите ни почвам да се отвращам и все повече от националният ни отбор! Т.е. мнението ми е безпристрастно и се гради само на това, което виждам, без да се вълнувам кой играч в кой отбор играе!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 17:41

megan fox написа:Лично според мен Мъри е добър треньор за КЛУБЕН ОТБОР, но не и за национален! Каквото и да си говорим в света е пълно с примери за треньори, които са много добри на клубно ниво и се провалят с националните гарнитури, на коя да е страна и обратното - отлични национални селекционери и тотални издънки на клубно ниво!
Мъри може и знае как да работи, но няма нужното време! Когато си клубен треньор... ти си всеки ден с отбора и с играчите и така наистина можеш да ги научиш на нещо и да промениш стила им на игра, за да има добър краен резултат! - Видях резултата в Левски и "разходката" до 1/4 финал в УЕФА, но в националите Мъри няма как да прокопса... Той за цяла година я има, я няма 3-4 седмици на разположение с националите, като винаги има някакви промени в състава, заради контузии и наказания! Така хасковлията няма как да наложи своите виждания за играта! А всичко това ест оказва влияние!

До тук добре, обаче Мъри има един друг МНОООООООООООООГО голям проблем. И той е, че на Мъри не му стиска да каже "НЕ" на цялата клика мениджъри, които витаят около националите! Не смее да каже "НЕ" на прекият си началник Перуката и да му обясни, че зет му НЕ СТАВА за националният отбор! Да оставим клубните пристрастия на страна... вижте кои играчи се викат в националният ни отбор! Все такива, чиито мениджъри са или Емил Данчев, или Лъчо Танев, или са някакви роднини на управниците в БФС! Ако не отговаряш на едно от тези 3 условия не те взимат в националният отбор! - ФАКТ И това е грубата грешка!

За сините фенове Мъри и Наско са икони и ги защитават, но за момент само забравете за клубните си пристрастия и бъдете БЕЗПРИСТРАСНИ БЪЛГАРИ, защото когато говорим за националите ни НЯМА ЛЕВСКИ, НЯМА ЦСКА - БЪЛГАРИЯ Е НАД ТЯХ!!! - И от Луната се вижда, че Мъри обслужва тези интереси, а това наистина пречи на националите! И забравете я тази песен любовна, че най-добрите ни играчи са в Левски и ЦСКА! В другите отбори също има доста добри и талантливи момчета, просто трябва да им се даде шанс! И какво пречи този шанс да им се даде точно в контролните мачове? ОК ако се издънят няма да ги викат повече, но и по-важното ще се затворят устите на всички критици и ще се докаже, че Мъри е имал право да не ги вика, но ако покажат качества защо да не бъдат част от първият ни тим, какво като на са роднини на управниците в БФС или мениджърите им са други?! Та нали точно това е целта на контролите! И тук феновете на другите отбори имат право да са недоволни и да критикуват!

А колкото до Живко Миланов... хеле това е баси смешният футболист! Аз не си спомням силен негов мач за националният ни отбор! Но за сметка на това си спомням как той направи двете дузпи в контролата срещу Сърбия - добре, че беше Гошо Петков да ги спаси! Спомням си, че отново Живко направи дузпата срещу Белгия - добре, че беше Нико Михайлов да я спаси... не виждате ли, че това е един плачевен играч, който винаги е играел много мръсно, използвайки лакти и други непозволени прийоми, не може да играе чисто и от това страда националният ни отбор, защото международните рефери 5 пари не дават, че Живко е зет на шефа на БФС и му свирят дузпите, нещо, което не ставаше в България!

И за финал само да отбележа: Не съм фен нито на Левски, нито на ЦСКА, нито на друг роден отбор, защото съм отвратен от родният футбол, а след всеки следващ мач на националите ни почвам да се отвращам и все повече от националният ни отбор! Т.е. мнението ми е безпристрастно и се гради само на това, което виждам, без да се вълнувам кой играч в кой отбор играе!

Това,че Стоилов е по-добър като клубен треньор е така,поне според мен.Определено е на ти с футбола,знае как да наложи стила си на игра,знае какво иска и как да го постигне,не съм чул някой футболен човек,освен чичо Венци,който разбира от футбол,колкото аз от ядрена физика,който да е оспорвал треньорските му качества.Фактът,че от един разбит отбор на Левски,пълен с опитни футболисти,без кой знае какви постижения дотогава и с млади таланти,изградени от него като Домовчийски,той успя да стигне на две места,където никой не е бил-1/4 финал в УЕФА в новата история на турнирите,с много повече кръгове и участници от силните първенства,а и от повече страни като цяло и в групите на Шампионската лига,показва,че той е добър треньор.Само че за национален отбор се искат съвсем други неща.Продължавам да смятам,че невинаги той вика и пуска най-добрите футболисти към даден момент.Фактът,че сменя тактиката няколко пъти вече за година и половина показва лутане и несигурност.Продължавам да вярвам в този отбор не заради Мъри,футболистите или футболния съюз,а защото обичам България и винаги ще вярвам и ще се надявам,че ще се класираме.Ако не вярвам или не дай си Боже,не искам както някои хора,ще си сменя гражданството.Иначе си много прав за клубните пристрастия,но това никога няма да стане.Винаги всеки ще дърпа чергата към своя отбор,такъв ни е манталитетът...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 май 2010 22:26

Пич с останалото написано от теб съм съгласен, но не и с това:

acmilan написа:Продължавам да смятам,че невинаги той вика и пуска най-добрите футболисти към даден момент

Ти наистина ли си мислиш, че Мъри вика играчите в националният отбор? Наистина ли си мислиш, че той определя кой да играе и кой не?! Ако никой не се месеше в работата на Мъри и на главата не му висяха паразити като Сираков, Лечков, Михайлов, Костадинов, Гриша Ганчев (който му плаща заплатата в националният), Емил Данчев, Лъчо Танев и тн... сигурен съм, че хасковлията ще има успехи с националите ни, но никой не го оставя да работи на спокойствие и винаги има куп хора, които да му се месят в работата, защото както всички добре знаем във футбола играят много пари!

Уважавам златното ни поколение футболисти от САЩ 94, защото те са големи ФУТБОЛИСТИ, но като управници са абсолютни НУЛИ!!! И час по-скоро трябва да се разкарат от БФС и от управлението на футбола ни, защото те само вредят! Че Стоичков е само 1000000 пъти по-добър треньор, отколкото Наско, Боби, Емо, Данчо и ко са управници!

П.П. Е поне Лечков вече няма да се меси във футбола... той отива в затвора! Дано съотборниците му от САЩ 94 се разкарат в най-скоро време от футбола ни иначе им пожелавам на всичките без Стоичков да го последват в пандиза! - определено го заслужават заради престъпното си поведение към българският футбол! А вече шашмите им, далаверите и корупцията изобщо не искам да я коментирам! Тя се вижда всеки ден, постоянно и е въпрос на време да почнат да ги разследват всичките!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Национален отбор”