Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

AntonToni
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот AntonToni » 28 авг 2025 22:50

damyanov1963 написа:
AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:И как реши ,че е имал партийна книжка?
Кажи що викаш на Гошо милиционера боклук,недей извърта въпроса?

Ами най-вероятно, на някоя опозиционна партия, нали всички чорбари бяхте опозиционери тогава, а ти няма ли да кажеш как така не беше принуден да отиде на погребението?

Ами,за да не отиде на погребението на виден комунист , взе пушката и отиде да пази бостаня,няма как да остави поста кой ще го мръдна от наряд!
Що бягаш от въпроса?
Защо наричаш видният АГЕНТ НА ДС,комуниста Гошо ,боклук?
Нали уж ти е идол,а го наричаш боклук,ЗАЩО?

Какъв комунист и агент на ДС е бил Гунди показва факта, че милиционерите му късаха некролозите.
Да не би само баща ти да е имал служебни задължения тогава, тези над 200 000 безработни
ли бяха, или баща ти използва връзките си с ДС, другия вариант е да се е скрил с пушката пак в
шумата?

Ми те половината и повечето от тия 200 000 са били служебно там.Как да са безработни?

Ти ще отговориш ли най-после, как така пропуснаха баща ти, нали според тебе ДС е било голяма организация и не им е било проблем да закарат и над 300 000, какъв им е бил проблема тогава да хванат баща ти за яката на бостана и да го накарат, или той се е защитавал с пушката :lol:

Ами направил се е на пъдар за да не отиде на кумунистическа сбирка .Нали ти казах,че не ги е обичал.
Като не помниш си записвай, няма по сто пъти да повтарям.Не всички са обичали комунистите и е направил така,щото да не отиде!
Ся ти отговори,ЗАЩО обиждаш Гунди,ЗАЩО му викаш боклук?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2025 22:56

AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:
damyanov1963 написа:Ами най-вероятно, на някоя опозиционна партия, нали всички чорбари бяхте опозиционери тогава, а ти няма ли да кажеш как така не беше принуден да отиде на погребението?

Ами,за да не отиде на погребението на виден комунист , взе пушката и отиде да пази бостаня,няма как да остави поста кой ще го мръдна от наряд!
Що бягаш от въпроса?
Защо наричаш видният АГЕНТ НА ДС,комуниста Гошо ,боклук?
Нали уж ти е идол,а го наричаш боклук,ЗАЩО?

Какъв комунист и агент на ДС е бил Гунди показва факта, че милиционерите му късаха некролозите.
Да не би само баща ти да е имал служебни задължения тогава, тези над 200 000 безработни
ли бяха, или баща ти използва връзките си с ДС, другия вариант е да се е скрил с пушката пак в
шумата?

Ми те половината и повечето от тия 200 000 са били служебно там.Как да са безработни?

Ти ще отговориш ли най-после, как така пропуснаха баща ти, нали според тебе ДС е било голяма организация и не им е било проблем да закарат и над 300 000, какъв им е бил проблема тогава да хванат баща ти за яката на бостана и да го накарат, или той се е защитавал с пушката :lol:

Ами направил се е на пъдар за да не отиде на кумунистическа сбирка .Нали ти казах,че не ги е обичал.
Като не помниш си записвай, няма по сто пъти да повтарям.Не всички са обичали комунистите и е направил така,щото да не отиде!
Ся ти отговори,ЗАЩО обиждаш Гунди,ЗАЩО му викаш боклук?

Как така ще се направи на пъдар и няма да го хванат бе, нали казваш че били голяма организация, пък то било много лесно да ги финтираш, а за Гунди ти отговорих, записвай си като не помниш, и продължавай да се гърчиш.
Баща му се направил на селски пъдар и за това ДС не го накарали, тука пак излъга, не се е направил на пъдар, а на бостанско плашило, за това са го подминали :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 28 авг 2025 23:00

Ами и на плашило да е ,пак не е отишъл на сбирката на комунистите!
Не си отговорил ,защо наричаш Гунди боклук?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 28 авг 2025 23:05

Гората се справиха някак си...
Короната "Евроидиоти" остава гордо да блести между рогите на отбора от Сух Ривър.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2025 23:06

AntonToni написа:Ами и на плашило да е ,пак не е отишъл на сбирката на комунистите!

Отговорих ти, не съм ти виновен, че не помниш и 5 минути даже, или от нерви не можеш да четеш правилно, а ти не ми излизай с тия номера, знам че у ващо село селски пъдар е най-престижните професия, ама чак па ДС да се респектира от нея :lol:
У ващо село всички ли се направиха тогава на пъдари и бостански плашила, за да не ги накарат, или само баща ти :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 28 авг 2025 23:10

damyanov1963 написа:
AntonToni написа:Ами и на плашило да е ,пак не е отишъл на сбирката на комунистите!

Отговорих ти, не съм ти виновен, че не помниш и 5 минути даже, или от нерви не можеш да четеш правилно, а ти не ми излизай с тия номера, знам че у ващо село селски пъдар е най-престижните професия, ама чак па ДС да се респектира от нея :lol:

Ами аз пет пъти ти отговарям за баща ми,ти искаш с един да минеш.
Кажи ЗАЩО наричаш Гунди боклук?
Па и на ДС са им стигнали 200 000 ,минали са по София ,Перник и Долни богров и готово.Ако са искали 300 000 щяха и до Ихтиман да идат,чак до нащо село не са стигнали
Събрали са достатъчно обичащи комуниста Гошо.
Всъщност те са обичали БКП не Гошо

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 28 авг 2025 23:19

tmanolov написа:
Ventsi1999 написа:
tmanolov написа:
Ventsi1999 написа:Отново уникални сини фенове. Пак най-много гостуваща публика в плейофния кръг от ЛЕ и ЛК. ПОКЛОН!

Същото не може да се каже за мишките на терена

За жалост си прав, изтъквам единственото позитивно от мача.

Може би най-силната ни публика от много време насам. Великани

Да, единственият позитив + гола на Бала. Това е.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2025 23:24

AntonToni написа:
damyanov1963 написа:

Па и на ДС са им стигнали 200 000 ,минали са по София ,Перник и Долни богров и готово.Ако са искали 300 000 щяха и до Ихтиман да идат,чак до нащо село не са стигнали

Как така баща ти се направи на пъдар, че и пушка взе, кой му я даде и то без да разбере могъщото ДС? Даваш ли си сметка, ако това беше истина, а не поредната ти измишльотина, докато се гърчиш в собствената си слуз, какво щеше да му се случи? Сега нямаше да пишеш простотиите си тук.
За Гунди ти отговорих, ако не помниш, пий си гинкобилобата.
Попитах те и у ващо село всички ли се направиха на пъдари, или само баща ти?
А на погребението имаше хора от цяла България, познаваха се по диалектите, интересно как са пропуснали ващо село, май всички са се направили на пъдари.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 28 авг 2025 23:29

damyanov1963 написа:
AntonToni написа:
damyanov1963 написа:

Как така баща ти се направи на пъдар, че и пушка взе, кой му я даде и то без да разбере могъщото ДС? Даваш ли си сметка, ако това беше истина, а не поредната ти измишльотина, докато се гърчиш в собствената си слуз, какво щеше да му се случи? Сега нямаше да пишеш простотиите си тук.
За Гунди ти отговорих, ако не помниш, пий си гинкобилобата.
Попитах те и у ващо село всички ли се направиха на пъдари, или само баща ти?
А на погребението имаше хора от цяла България, познаваха се по диалектите, интересно как са пропуснали ващо село, май всички са се направили на пъдари.

Ти един по един ли ги изпитва кой как говори ?
Ми може нащо село да се казва Пъдарско!
Нема да обиждаш Гунди ей,ша вика на Гунди боклук той,пууу!

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 28 авг 2025 23:31

Ай наздраве,пий едно и няма да се плашиш.
И да те е страх,няма да се плашиш!
Амаааа без да обиждаш комуниста ,милиционер ей!

Върни се в “Левски”