Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Halo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Halo » 16 авг 2025 11:39

Там е работата, че Латекс паднаха от половината отбори, които отстраниха и Левски. Сега Латекс се казват ЦСКА. Нямали са възможност да отпаднат и от другата половина, защото не играят в ЕКТ. Левски се изложиха няколко пъти, но в другите случаи отпаданията бяха в период на безпаричие. Претенциите може да са големи, но като няма пари и играчи, няма как да стане.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 авг 2025 11:41

Не, на мен ми стана интересно. Чорни подари ли или продаде клуба на Батков или на тези след него, ако допуснем, че по времето на Батков Левски е бил на Чорни. А всъщност изобщо бил ли е на Чорни е също интересно?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 авг 2025 11:43

Halo написа:Там е работата, че Латекс паднаха от половината отбори, които отстраниха и Левски. Сега Латекс се казват ЦСКА. Нямали са възможност да отпаднат и от другата половина, защото не играят в ЕКТ. Левски се изложиха няколко пъти, но в другите случаи отпаданията бяха в период на безпаричие. Претенциите може да са големи, но като няма пари и играчи, няма как да стане.
Баси оправданията. Нямали били пари. Сигурен съм, че Хамрун са били мултимилионери... Изображение
drvasko98 написа:Не, на мен ми стана интересно. Чорни подари ли или продаде клуба на Батков или на тези след него, ако допуснем, че по времето на Батков Левски е бил на Чорни. А всъщност изобщо бил ли е на Чорни е също интересно?
Ми, мисля, че съм обяснил като за бавноразвиващи. Ако и това не можете, да схванете... значи феновете на Левски София са най-БЪРЗОразвиващите у нас...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 авг 2025 11:47

Разбрах, че Тиквата и Дебелия, които са силни някъде около 2010 г го натиснали да му вземат клуба. И понеже Чорни е слабичък им го е дал

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 авг 2025 11:47

Drunken_Master написа:Kъв Чорни като в един даден момент Дебелият и Тиквата ви държаха клуба, то беше повече от видно за всеки с две мозъчни гънки. Вероятно са го натиснали отгоре, за да му вземат клуба.

Какви неща се налага, да обяснявам, направо не е истина...

Хем не вярваш, че Чорни не ни е собственик, хем не вярваш, че е подарил отбора, или са го натиснали отгоре.
Знаеш ли какво мислиш изобщо?
Още една година без ЕКТ и съвсем ще изкуфееш, не дай Боже Левски да отиде на още един плейоф :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 авг 2025 11:49

drvasko98 написа:Разбрах, че Тиквата и Дебелия, които са силни някъде около 2010 г го натиснали да му вземат клуба. И понеже Чорни е слабичък им го е дал
Да. Странно ти изглежда, нали? Не ти се вярва... Изображение
damyanov1963 написа:Хем не вярваш, че Чорни не ни е собственик, хем не вярваш, че е подарил отбора, или са го натиснали отгоре.
Дамянов, айде прочети ми поста още 30-40 пъти и отново задай същият малоумен въпрос. Така вече ще правя с теб, ти направо си на един акъл с Помияра, заклевам се...

Баси неадекватните хора...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 авг 2025 11:51

Drunken_Master написа:
Halo написа:Там е работата, че Латекс паднаха от половината отбори, които отстраниха и Левски. Сега Латекс се казват ЦСКА. Нямали са възможност да отпаднат и от другата половина, защото не играят в ЕКТ. Левски се изложиха няколко пъти, но в другите случаи отпаданията бяха в период на безпаричие. Претенциите може да са големи, но като няма пари и играчи, няма как да стане.
Баси оправданията. Нямали били пари. Сигурен съм, че Хамрун са били мултимилионери... Изображение
drvasko98 написа:Не, на мен ми стана интересно. Чорни подари ли или продаде клуба на Батков или на тези след него, ако допуснем, че по времето на Батков Левски е бил на Чорни. А всъщност изобщо бил ли е на Чорни е също интересно?
Ми, мисля, че съм обяснил като за бавноразвиващи. Ако и това не можете, да схванете... значи феновете на Левски София са най-БЪРЗОразвиващите у нас...

Ти не си нито бавно, нито бързо развиващ се.
Ти си Бързо изоставащ. :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 16 авг 2025 12:02

Хамрун са богати, но не това беше причината за отпадането. Те са малтийския Лудогорец. Всяка година са шампион.
Загубата след дузпи беше огромен провал за Левски на Мъри Стоилов. Това за мен е най-голямата издънка в историята на клуба. Причините бяха много - твърде много пропуски и в двата мача, огромна съдийска грешка, която реално насочи мача към дузпи и неподготвеност на играчите за тази лотария. Нуждата от класиране тогава беше огромна. Парите бяха изключително важни. Загубата на тези 2 милиона лева (пропуснати ползи от класирането напред) можеше да се окаже фатална за Левски.

Всички бяхме страшно ядосани. В един момент бяхме решили да не даваме повече пари за клуба, защото и ръководството трябваше да стори нещо, а не само да чака на привържениците. Малко по-късно някои от нас промениха решението си и отново започнаха да пращат пари под различни форми, дали чрез покупка на артикули или дарение. Въпреки, че смятахме ръководството за абсолютни малоумници е некадърници, нямаше как да оставим клуба да изчезне. Понякога така се случва.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 авг 2025 12:19

Аз не съм съгласен, че дузпите са лотария. При тях се изисква майсторство и хладнокръвие, както от този, който я бие, така и от вратаря. Един пример само ще дам с дузпата на Паненка с която станаха Еврошампиони(Чехословакия) през 76-та.
Колкото до дузпите с/у Хамрун, никой освен съдията не вярваше, че ще се стигне до тях и не се бяха подготвили, а и кой да ги подготви, като Мъри изобщо не можеше да изпълнява такива. Два пъти съм го виждал да бие и двата пъти ги пропускаше по най-левашкия начин, втория път с/у Щурм Грац, още като го видях как се засилва си пролича, че се чуди какво да прави, което ни костваше класирането в следващия кръг.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 авг 2025 12:20

Дамянов, не са ли комунягите виновни за отпадането ви от Хамрун? Дългата ръка на града-герой Масква е навсякъде...
Изображение

Върни се в “Левски”