Победата е задължителна , дано да е постигнем.
И напред БОТЕВ винаги със теб .......
Черноморец Поморие - БОТЕВ 1:1 (FT) събота 17ч 4-ти кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: Поморие - БОТЕВ събота 17ч
1 срещу 3 мисля ... чисто дерби си е
Прогнозирам максимум 1 гол в тази среща, да се надяваме, че ще е за Ботев Пловдив! Искрено се надявам вече и Лимона и Курдов да играят, защото отборът не е същият без тях ...

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- botev_1912
- Контакти:
rado. написа:Труден мач за Ботев!С оглед на това че Поморие си намериха треньор(за разлика от миналата и по-миналата година),предвиждам победа с 2 на 0 за Помориици!
Не мисля, че треньора на Поморие е някаква класа - все пак до сега е водил само посредствени отбори. Именно за това предполагам че ще бием с 2:0
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Когато искат да играят, а не лягат наистина са добър отбор. Ще ви бъде трудно.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
rado. написа:Труден мач за Ботев!С оглед на това че Поморие си намериха треньор(за разлика от миналата и по-миналата година),предвиждам победа с 2 на 0 за Помориици!
Мда, миналата и по-миналата година с тоя слаб треньор стигнаха финал за купата и влязоха в А група. Сега с новия Моуриньо очаквам поне финал за ЛЕ догодина, след като са спечелили безапелационно купата. Много сте забавни с тия "тънки" заяждания

П.С. Объркал си годината на аватара си, не е ли 1919?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Призовавам феновете да не влизт в морето червен флаг опасно е
,шегувам се разбира се побета за Ботев(ПД).

[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
равентво
1-1
макар ,че Помориеедва ли искат да влизат в А група и сега е идеален вариант да паднат.
1-1
макар ,че Помориеедва ли искат да влизат в А група и сега е идеален вариант да паднат.
botev_1912 написа:rado. написа:Труден мач за Ботев!С оглед на това че Поморие си намериха треньор(за разлика от миналата и по-миналата година),предвиждам победа с 2 на 0 за Помориици!
Не мисля, че треньора на Поморие е някаква класа - все пак до сега е водил само посредствени отбори. Именно за това предполагам че ще бием с 2:0
Да и аз не смятам, че треньора на поморийци е класа, наистина само посредствени отбори е водил досега.
Предвиждам победа за Ботев с 3:1.
ivo82 написа:Призовавам феновете да не влизт в морето червен флаг опасно е,шегувам се разбира се побета за Ботев(ПД).
По плажовете в събота стандартната сигнализация ще е заменена, ще има само жълто-черни флагове.

Ботев ще бере сериозни ядове с поморийци. Гледах им два мача този сезон...и съм възхитен. Запазили са състава си с 2-3 изключения. Сработен, грамотен тактически, сплотен и играещ с настроение тим. Играят на висока скорост и изкючително агресивно и атакуващо. Знам Хубчев какъв футбол изповядва.....и определено ще берете ядове. Ако пък мача е в Поморие на изкуственото..нямате никакви шансове. Срещу Несебър можеха да вкарат 10 гола, а получиха два след груби грешки в отбрана. Именно там ви е шанса..централната двойка е добра, но и липсва стиковка. Там е една от промените от миналата година. Затова, че... не очаквайте лесен мач.