Ботев - Несебър 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Ботев - Несебър 1:0 (FT)

Мнениеот the priceless » 04 авг 2011 13:27

Стадион "Христо Ботев" 05 август 2011 г. 17:30 - 20:30 часа.

Само Ботев!!! :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Ботев - Несебър (Представяне на отбора)

Мнениеот Hacko1912 » 04 авг 2011 17:48

Отборът се представя пред феновете с новия екип
Четвъртък, 04 Август 2011

На 5 август "Ботев" Пловдив ще изиграе последната контролна среща от лятната си подготовка, като съперник в нея ще бъде отборът на Несебър. Двубоят е от 18.00 часа на стадион „Христо Ботев”. Непосредствено преди неговото начало ще се състои официалното представяне на футболистите и треньорския щаб пред „жълто-черната” публика.

Импровизираната церемония ще стартира около 17.45 часа, когато играчите, които трябва да върнат "Ботев" в елита на българския футбол, ще се появят на терена един по един. Запалянковците ще могат да видят и новия официален екип, с който „канарите” ще се подвизават по терените на Източната „Б” група.

Изображение

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

В последната контрола "Ботев" представя отбора и новия екип

Мнениеот botevforever » 04 авг 2011 20:19

На 5 август "Ботев" Пловдив ще изиграе последната контролна среща от лятната си подготовка, като съперник в нея ще бъде отборът на Несебър. Двубоят е от 18.00 часа на стадион „Христо Ботев”. Непосредствено преди неговото начало ще се състои официалното представяне на футболистите и треньорския щаб пред „жълто-черната” публика.

Импровизираната церемония ще стартира около 17.45 часа, когато играчите, които трябва да върнат "Ботев" в елита на българския футбол, ще се появят на терена един по един. Запалянковците ще могат да видят и новия официален екип, с който „канарите” ще се подвизават по терените на Източната „Б” група.

Изображение
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 05 авг 2011 22:27

Слаб мач за нашите, дано Хубчев не започне трети мач (срещу Добруджа) с аткава тактика с 5 халфа и без нападател. Бях на последните два мача и мога да Ви кажа, че отбора е друг със Сашо Александров. Не мога обаче да не отбележа ,че с първия състав с Тимонов на върха и неориентирания Атанасов до него отбора е без облик и острота. Дано не се окажа прав, но Хубчев май ще разчита на първия състав срещу Добруджа, а това значи голям зор. Лошото е, че ще има право само на три смени, а не както досега на 6-7. За мен една седмица преди началото на шампионата състава ни не е избистрен.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 05 авг 2011 23:11

Майоре незнам как реши че Атансов е неориентиран. Другото което е, гледай пак да видиш мача, че първото полувреме имахме същата острота на атаката като второто. Разликата беше в това че Несебър атакуваха и те първото, докато второто нямаха едно минаване на центъра. Вярно е че с Лимона не става, но незнам как реши че това ще е титулярната единадесеторка. Май само ти не разбра, че Хубчев всеки мач прави два равностойни отбора първото и второто. Никога не залага на титуляри първото и резерви второто. Пак казвам, единствената разлика в двете полувремена беше че Несебър атакуваха първото а второто бяха изцяло отзад. Сигурно ще има видеозапис преборй ударите първото и вторто и ще се убедиш в думите ми
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 05 авг 2011 23:33

rump_shaker написа:Майоре незнам как реши че Атансов е неориентиран. Другото което е, гледай пак да видиш мача, че първото полувреме имахме същата острота на атаката като второто. Разликата беше в това че Несебър атакуваха и те първото, докато второто нямаха едно минаване на центъра. Вярно е че с Лимона не става, но незнам как реши че това ще е титулярната единадесеторка. Май само ти не разбра, че Хубчев всеки мач прави два равностойни отбора първото и второто. Никога не залага на титуляри първото и резерви второто. Пак казвам, единствената разлика в двете полувремена беше че Несебър атакуваха първото а второто бяха изцяло отзад. Сигурно ще има видеозапис преборй ударите първото и вторто и ще се убедиш в думите ми

Уважавам мнението ти, но просто не си прав. Кажи ми досега един мач в който Хубчев започва с Атанасов и ти е харесал? Първото полувреме днес беше най-слабото от всички контроли досега и нашите положения бяхя плод само на грешки на Несебър, а не от игра. Напълно случайни неща, без замисъл и отигравания. Ами как реших ли? Втори мач поред Хубчев започва с този състав, само че днес Шведа бе отляво и Дънди бе дефанзивен халф. Нали на официалните си представяния отборите започват с титулярите, или греша? Отбора в този си вид беше трагичен. Не знам кой беше нападателя в този състав? За какви два равностойни отбора ми говориш седмица преди първия мач, нали имаме право само на три смени? Кривия е най-добрия ни футболист макар и без половината подготовка. Просто трябва да си сляп за да започваш мача без Курдов и Кривия, както и Манчев Лимона и Тошко Неделев. Мое мнение!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 05 авг 2011 23:40

Майоре нали не си мислиш че Хубчев ще държи Курдов, Кривия и някои други резерви!! Най-грешното нещо е в конторлните мачове да разделиш отбора на титуляри и резерви. Тогава правиш се едно два различни отбора. Хубчев си знае работата и е направил балансирана селекция и за първото и за второто полувреме. Практически второто доминирахме изцяло но имахме само 3-4 удара. Първото не доминирахме но пък имахме 6-7 удара. Все тая как се стига до вратата. Важното е да се вкарва. Според мен защитата ще е това което беше днес. Със сигурнос Курдов ще е титляр а не както според теб резерва. Според мен Лимона е този който трябва да седне на скамейката и титуляри да са Кривия и Неделев.

На мен днес много ми хареса Дъндера коллко спокойно играеше. Васко Гуджев ми беше един от любимците миналия сезон, но днес като гледах хладнокръвната игра на Божков си дадох сметка че Гуджев има много хляб да яде. Предпочитам Дънди за титуляр пред Гуджев макар и да го харесвам много това момче.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 05 авг 2011 23:59

Просто Гуджев играе слабо напоследък, а Дънди не е във форма, не знам какво си му харесал днес? И пак ти казвам нямаме избистрен титулярен състав седмица преди шампионата на източна Б група.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 06 авг 2011 08:51

Не остана канари. Още една седмица и ще видим и титулярния състав и играта и тогава вече ще можем да говорим.Надявам се всичко да е ок.

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 06 авг 2011 09:06

BPFC1912 написа:Не остана канари. Още една седмица и ще видим и титулярния състав и играта и тогава вече ще можем да говорим.Надявам се всичко да е ок.

именно

Върни се в “Ботев”