За Хубчев няма почивка, вече е в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

За Хубчев няма почивка, вече е в Пловдив

Мнениеот Alternative » 13 юни 2011 17:36

Новият старши треньор на Ботев Пловдив Петър Хубчев пристигна Под Тепетата часове, след като вкара досегашния си тим Черноморец Поморие в А група.

Веднага след баража срещу Видима Раковски бронзовият медалист от САЩ'94 дойде в Пловдив и започна да изчиства последните подробности около лятната подготовка и контролите на канарчетата.

Престоят на Хубчев на стадион Христо Ботев обаче ще бъде кратък, като той ще си тръгне още във вторник, за да се завърне в навечерието на първата тренировка на жълто-черните на 25 юни.

Ботев почти финализира лятната си селекция, като се очаква да бъдат привлечени още максимум двама футболисти, единият от които задължително ще бъде централен нападател.
Изображение
http://botev.gong.bg/view_article.php?article_id=207883
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: За Хубчев няма почивка, вече е в Пловдив

Мнениеот bnborisov » 13 юни 2011 17:42

Старши- треньорът на Ботев вече започна работа в клуба. Днес той заедно с президента Марин Бакалов направиха инспекция на терените, на които ще се подготвят футболистите от школата на канарчетата. Терените в Катуница, Войводиново и Куртово Конаре са огледани и са обмислени някои подобрения.
Междувременно от ръководството на Ботев заявиха, че стартът на ремонта се бави, заради проектите с които трябва да започнат.

Автор: ТЕМПО

Потребителски аватар
Vamos Campeon
Контакти:

Мнениеот Vamos Campeon » 13 юни 2011 18:44

Дано успее да измъкне някой добър играч от Поморие!
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 13 юни 2011 19:02

Един от най-добрите тренери в България в комплект с отлична селекция (с 1-2 изключения) от млади и переспективни играчи. Много отбори от т.нар. "елит", само могат да мечтаят за подобно нещо. Тоя сбъдвал мечти, оня сбъдвал мечти, а накрая най-много да си върнат някой шишко като даксон-а, дето публично ги препика :mrgreen: Дано сега потръгнат и нещата с ремонта на стадиона, та да се сгрее душата на пловдивчани. Голямо браво за хората, които работят без да лаладжийстват предварително за купи и т.н., а накрая да са като на*кани...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 юни 2011 19:04

Значи официално можем да му кажем добре дошъл и много успехи начело на любимият ни клуб :!:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 13 юни 2011 20:18

Ами не се знае колко е добър, но и той като футболистите ни е млад, израстващ и прогресиращ! Не ми харесаха тотаджийските му резултати в Поморие, но все пак постигна крайната цел! И ми хареса, че не помогна на БФС, с така нареченото полягване на Видима, а напротив изпрати ги в дълбок размисъл! Надявам се е на ясно, че в Ботев не се играе за пари, а за чест!!! Ще го подкрепим и му даваме доверието си щом така е решило ръководството на БОТЕВ! За сбъдването на мечти, какво да кажа, моите мечти се сбъднаха...красив футбол, сплотена публика, сплотен отбор, пълен стадион, всеки мач е празник! Ето, така се прави футбол - а не пари! Успех Канари!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 13 юни 2011 20:25

Аз лично ви завиждам за новия треньор! Сигурен съм ,че интелигентен футболист ,какъвто беше Хубчев ,ще бъде и много успешен треньор!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 13 юни 2011 20:45

Аз лично ви завиждам за новия треньор! Сигурен съм ,че интелигентен футболист ,какъвто беше Хубчев ,ще бъде и много успешен треньор!

Прав си-на мен също много ми харесва избора на ръководството ни.Млад,интелигентен,уравновесен,незабъркван в никакви скандали и като футболист,и като треньор.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 13 юни 2011 20:59

най -много ми харесва,че си гледа работата,спокойно можеше да се направи на ударен,като знае,че идва при нас и да не се напъва на баража ,но му прави чест,че не предаде досегашния си отбор ,браво истински мъж
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 13 юни 2011 22:15

Добре дошъл в Пловдив! Пожелавам за Хубчев, крепко здраве и много успехи с любимия ми Ботев Пд. А след години, си пожелавам, да прочета, че Ботев Пд е станал любимия клуб и на Хубчев!

Върни се в “Ботев”