Безумието на БФС - Източна Б група с 10 отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Безумието на БФС - Източна Б група с 10 отбора

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 09 юни 2011 18:39

Днес станахме свидетели на поредната гигапростотия на БФС... Вместо една група с 20 отбора, ще има отново две Б групи с по... 10 отбора.

"Нашата" се очертава със следния състав:
Ботев, Добруджа, Доростол, Любимец, Несебър, Светкавица, Спартак Вн, Черноморец Поморие (ако не влезе в "А" и ако вземе лиценз въобще, и ако остане в "Б" и вземе лиценз за "Б"), Сливен, Спартак Пд (ако решат да участват въобще...)

Ще играем по два мача на разменени гостувания и трети, по жребий.

Аз, лично, нямам думи от подобна глупост, да не говорим за безумната схема за допълване на "А" група, но за сега това не ни касае...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Безумието на БФС - Източна Б група с 10 отбора

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 юни 2011 18:40

Тоше, ти не знаеш ли, че всичко в БФС се решава на произволен принцип и на по 3 уискита? :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 09 юни 2011 18:41

Cesc Fabregas написа:Тоше, ти не знаеш ли, че всичко в БФС се решава на произволен принцип и на по 3 уискита? :)

Поне малко акъл, Марто, очаквах, ама ей на... Просто нямам думи...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 09 юни 2011 18:45

А защо трябваше да е една група с 20 отбора?

може би единствено трябваше да се играят по 4 мача в тези 2 групи вместо по 3 за да се тества системата и след няколко години да се приложи в А група!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 09 юни 2011 18:48

Пълни дебили ! Наркотиците и алкохола им еб*ха майката :evil:

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 09 юни 2011 18:55

Няма какво да се тества! Трябва ни "А" група с 8-10 отбора,които да бъдат задължени,да имат стадиони отговарящи на европейските изисквания и също така,да има минимална бройка за чужденци в един отбор(според мен,не повече от 3-4).
Да бъдат задължени,за всеки мач,да включват по 5-6 юноши в групата!Всеки отбор да има по минимум 4 терена за дюш,в отлично състояние! "Б" група с не повече от 14 отбора,както и "В"! От там надолу,да играят в селата.По този начин,ще се избегне постоянното изваждане/отказване на отбори.Лично според мен и качеството на футбола ще се вдигне!

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 09 юни 2011 18:59

Шврнц Тпрунков написа:Днес станахме свидетели на поредната гигапростотия на БФС... Вместо една група с 20 отбора, ще има отново две Б групи с по... 10 отбора.

"Нашата" се очертава със следния състав:
Ботев, Добруджа, Доростол, Любимец, Несебър, Светкавица, Спартак Вн, Черноморец Поморие (ако не влезе в "А" и ако вземе лиценз въобще, и ако остане в "Б" и вземе лиценз за "Б"), Сливен, Спартак Пд (ако решат да участват въобще...)

Ще играем по два мача на разменени гостувания и трети, по жребий.

Аз, лично, нямам думи от подобна глупост, да не говорим за безумната схема за допълване на "А" група, но за сега това не ни касае...

Изобщо не е ясно кои ще са отборите.Говори се че:Доростол дава лиценза на Шумен,Несебър/Поморие на Нафтата, Спартак Пд май ще играят във В група,Сливен ще обяви фалит и Лечков ще прави нов частен клуб,Бресник би трябвало да останат,а евентуално Добруджа да изпада.А има възможност Светкавица да играе бараж за А група.Пълен цирк
Последна промяна от v.s. на 09 юни 2011 19:09, променено общо 1 път.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Deluxe
Контакти:

Мнениеот Deluxe » 09 юни 2011 19:00

Това с чужденците е много полезно. В Русия има такова. Не трябва да има повече от 6-тима чужденци в стартовите 11 и трябва и има 1 руснак под 22 години. Но при нас няма как да стане, защото сме в ЕС и това против законодателството или поне така четох някъде

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 09 юни 2011 19:01

biofreeze написа:Няма какво да се тества! Трябва ни "А" група с 8-10 отбора,които да бъдат задължени,да имат стадиони отговарящи на европейските изисквания и също така,да има минимална бройка за чужденци в един отбор(според мен,не повече от 3-4).
Да бъдат задължени,за всеки мач,да включват по 5-6 юноши в групата!Всеки отбор да има по минимум 4 терена за дюш,в отлично състояние! "Б" група с не повече от 14 отбора,както и "В"! От там надолу,да играят в селата.По този начин,ще се избегне постоянното изваждане/отказване на отбори.Лично според мен и качеството на футбола ще се вдигне!

заклевам се преди 10 минути написах почти същото мнение във форума на пирин в темата за отнемането на лиценза - всичко, което споменаваш - за чужденците, за юношите и тн...
напълно съм съгласен
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 09 юни 2011 19:02

Аз мисля , че не е кой знае каква драма това за двете Б групи по 10 отбора , вместо една от 20.Ние така или иначе трябва да се стремим да побеждаваме във всеки мач и това ,че съперниците в Източната група евентуално ще са по-силни от тези в западната ,няма никакво значение, защото ако беше една група пак трябваше да се борим с тях за първото място, а ,,слабите '' отбори от западната освен , че може да изненадат непредвидено някой отбор,като са без амбиции за А група могат да завъртят такава търговия , че съвсем не всичко да се решава на терена.Така че според мен е по-добре една група от 10 отбора , като единствено ако за третите мачове се паднем да гостуваме на силните отбори е малко несправедливо , но за отбор с претенции като нас това не би трябвало да е проблем.

Върни се в “Ботев”