След като Борусия стана шампион на Германия и Ботев се завърна в професионалния футбол, сега и Норич с промоция за висшата английска лига.
Честито на всички Канари!
Сезонът на Канарчетата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сезонът на Канарчетата
И те като нас газят през дивизиите 

АЙЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИ!
- blue avalanche
- Контакти:
Само дето Борусия не са "канари". 

- raZorblade
Между другото, в този ред на мисли, не мислите ли ,че би било добре нашето ръководство да им изпрати поздравително писмо по случай промоцията в елита на Англия ?
Така правят ГОЛЕМИТЕ клубове ...обръщат внимание на детайлите и на "малките" неща, като в случая промоцията не е малкото нещо ...а жеста !
Така де, КАНАРИТЕ по света трябва да се подкрепяме, не съм ли прав ?
Така правят ГОЛЕМИТЕ клубове ...обръщат внимание на детайлите и на "малките" неща, като в случая промоцията не е малкото нещо ...а жеста !

Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....
- Yellow blood
- Контакти:
raZorblade написа:Между другото, в този ред на мисли, не мислите ли ,че би било добре нашето ръководство да им изпрати поздравително писмо по случай промоцията в елита на Англия ?
Много готина идея. Трябва да се отваряме към света и подобни контакти със западни клубове са перфектен вариант за това. И на Дортмунд е добре да се изпратят поздравления за титлата. В тези добре организирани, професионални отбори със сигурност ще се намери кой да отговори на поздравленията и да ги оцени подобаващо. Това може да е началото на чудесно сътрудничество, от което можем да имаме само полза.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!