18:00 Септември - Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- options_1912
- Контакти:
Re: 18:00 Септември - Ботев Пд
даже и да не победят, важно е да се сработва отбора и да навлиза във форма...Самият резултат от контролата не е толкова важен.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
хаиде вращаите се в А група че да има още един отбор които да гази говедата ! успех на Ботев от фен на литекс 

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
uspeh na botev i dano se vurnete v a tam kadeto vi e mqstoto .. SAmo ne udrqite metodi stoiynev budete kulturni nie shte biem olimpiqkos i si4ko e 6 uspeh
- plovdivchanina
- Контакти:
Очаквам втора победа все пак това е отбор, който сега влиза във В група, а интересно е че играещ треньор е Анастас Петров. Към отбора са се присъединили и две момчета на проби
външен халф, който определено може да ни свърши работа Николай Кемалов, играл в Светкавица, а другия е от Добрич, ляв бек - Росен Арсов, набор '91 тва момче е младо и нищо не ми говори ако някой има инфо за него да сподели.
външен халф, който определено може да ни свърши работа Николай Кемалов, играл в Светкавица, а другия е от Добрич, ляв бек - Росен Арсов, набор '91 тва момче е младо и нищо не ми говори ако някой има инфо за него да сподели.

- rump_shaker
- Контакти:
Abbiati написа:даже и да не победят, важно е да се сработва отбора и да навлиза във форма...Самият резултат от контролата не е толкова важен.
Според мен е много важен резултата, защото резултата сам по себе си е отражение на играта. А нямаш ли резултати, значи имаш пропуски в играта. А имаш ли пропуски в играта по време на контролите, значи ще имаш и в редовните мачове. А футбол не се учи за 3 седмици. Така че, резултатите са от огромно значение за нас. Именно тези резултати ще погажат, аджеба готови ли сме да играем футбол или не!! Мисля че с тези изтъркани клишета, резултата от конторлите не е важен, трябва да спрем. Ако даден отбор прави загуба след загуба някак си не е реално после шампион да стане

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
rump_shaker написа:Abbiati написа:даже и да не победят, важно е да се сработва отбора и да навлиза във форма...Самият резултат от контролата не е толкова важен.
Според мен е много важен резултата, защото резултата сам по себе си е отражение на играта. А нямаш ли резултати, значи имаш пропуски в играта. А имаш ли пропуски в играта по време на контролите, значи ще имаш и в редовните мачове. А футбол не се учи за 3 седмици. Така че, резултатите са от огромно значение за нас. Именно тези резултати ще погажат, аджеба готови ли сме да играем футбол или не!! Мисля че с тези изтъркани клишета, резултата от конторлите не е важен, трябва да спрем. Ако даден отбор прави загуба след загуба някак си не е реално после шампион да стане
Ами нашия отбор няма загуба от срещи с противници основно от "Б" група.
Не натискайте ТУК!
-
- Контакти:
Че този отбор ако не го победим с 5-6 на 0 незнам къде сме тръгнали , те търсих навсякъде в схемите на БФС те такъв отбор Септември Септември НЯМА , следователно и те са чисто нов отбор!
-
- Контакти:
Стартов състав:
---------------------Николов---------------------
П.Фанев---В.Байрев---А.Рахов---Н.Миленов
--------В.Гуджев-----И.Танчовски------------
С.Костадинов-------Д.Байрев------С.Асенов
-----------------И.Площаков-------------------
Доста странна позиция на Фанев , но като няма десен бек така е ...
п.п.Това са позиций предложени от мен , възможно е да бъркам.
---------------------Николов---------------------
П.Фанев---В.Байрев---А.Рахов---Н.Миленов
--------В.Гуджев-----И.Танчовски------------
С.Костадинов-------Д.Байрев------С.Асенов
-----------------И.Площаков-------------------
Доста странна позиция на Фанев , но като няма десен бек така е ...
п.п.Това са позиций предложени от мен , възможно е да бъркам.
- denito1912
- Контакти:
28`
ГООЛ ЗА БОТЕВ! При единствената смислена атака до момента Димитър Байрев открива резултата за канарчетата.
ГООЛ ЗА БОТЕВ! При единствената смислена атака до момента Димитър Байрев открива резултата за канарчетата.
Последна промяна от denito1912 на 21 юли 2010 18:36, променено общо 1 път.