Управителният съвет на Сдружение Ботев Пловдив прие тази вечер проектобюджет за първия си състезателен сезон. Председателят на организацията Марин Бакалов разкри, че е утвърдена разходна част в размер на 1 425 000 лева. От тази сума дефицитът е бил 9 %, а самият приход щял да се набави "в движение".
"Говорим за бюджет, който ни е необходим за участие в "Б" група. Тези средства се събират от спонсори, реклами, продажба на билети, карти и други. До няколко дни ще пусна обява в два вестника за свикване на Общо събрание на клуба към 19 юни, на което ще предложим бюджета за обсъждане и гласуване", заяви преди минути пред News4000 Марин Бакалов.
На сбирката тази вечер е била утвърдена и управленската структура на клуба. Имената на ръководителите са известни на УС, но и тези кадри ще бъдат подложени на вот пред Общото събрание.
"Чакаме решение на БФС по нашия казус. Смятам, че до 15 юни ще сме наясно от коя група ще започне участие представителния ни тим. Дотогава ще можем да обявим и старши треньора на отбора, с когото имаме принципна договорка", заяви още Бакалов.
Бакалов: 1 425 000 лева е бюджета на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бакалов: 1 425 000 лева е бюджета на Ботев
На новака в А група Видима-Раковски е 1 5 00 000 лева бюджета колкото беше и на Спортист Своге.Според мен обаче на Ботев бюджета ще нараства всяка година... 

Последна промяна от Parmalat на 01 юни 2010 01:37, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
Не става ясно парите осигурени ли са или тепърва ще се събират.
- nik_bg1
- Контакти:
Botev fur immer написа:Не става ясно парите осигурени ли са или тепърва ще се събират.
От тази сума липсват 9 % , така го разбирам , аз.
-
nik_bg1 написа:Botev fur immer написа:Не става ясно парите осигурени ли са или тепърва ще се събират.
От тази сума липсват 9 % , така го разбирам , аз.
От думите на Бакалов(ако е цитиран точно) оставам с впечатление,че парите са в процес на събиране...
тва е добър бюджет за Б група!браво за всички които са помогнали!9% ще дойдат в движение,другото е събрано!дори може би ще се надхвърли този бюджет,защото се очакват още доста хора да се присъединят към сдружението!очакват се и пари от билети,които може би ще надхвърлят 150 000(15 мач по 5000 средно по 3 лева)примерно!тв права ,реклами и т.н и т.н,така че тея 9% или около 130 000 лева ще бъдат минати в пъти!НАЗДРАВЕ КАНАРИ!
аз тези 9% ги разбирам,че след като са предвидени всички приходи и разходи и т.н след края на сезона ще бъдем с някъде 100-200 хиляди задължения за такси и т.н.но това е нормално,защото ние не сме ад и дори да сме на + тези пари няма да се дадат на акционерите.
Parmalat написа:На новака в А група Видима-Раковски е 1 5 000 000 лева бюджета колкото беше и на Спортист Своге.Според мен обаче на Ботев бюджета ще нараства всяка година...
ти луд ли си.сега гледам някаква тема във форума на берое,където хората се радват като малки деца,че някой си им дал 300 лева

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
джони написа:Parmalat написа:На новака в А група Видима-Раковски е 1 5 000 000 лева бюджета колкото беше и на Спортист Своге.Според мен обаче на Ботев бюджета ще нараства всяка година...
ти луд ли си.сега гледам някаква тема във форума на берое,където хората се радват като малки деца,че някой си им дал 300 лева![]()
!!!а ти чак 1,5млн за подобен отбор!!!
Има отбори с по-добър бюджет от този дори и в "Б" група. Разликата я правят феновете.
Не натискайте ТУК!
Чак пък в Б група да има отбори с по-голям бюджет... мисля,че няма!за несбър се говореше за същата сума,около 1.5 милиона,но те се смятаха за твърди за а група,сега не знам кво ще е е положението,за етър 1 милион и се смята за доста голяма сума,другите са с по-малко...