Ботев-99 в борба за купата на фен клуб Ливърпул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Ботев-99 в борба за купата на фен клуб Ливърпул

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 мар 2010 17:39

http://bultras.com/fenove-botev/51-news-botev-plovdiv-fans/244--99-.html

Изображение

Най-младата формация на канарчетата, родените 1999 година, разбиха с 6:3 градския съперник Локомотив на игрището на хотел Империал. Юношите водени от Динко Господинов се включиха в градския турнир за възрастта си организиран от фен-клуба на Ливърпул по случай първия си Рожден ден.

Организаторите утре ще честват официално празника си, когато е и дербито с Манчестер Юнайтед. На национална сбирка се събират всички фенове в Пловдив, като единствените отсъстващи ще са софиянци, заради вътрешни противоречия. Официални гости на събитието и патрони на турнира са Лудата Банда - Кичука.

В Турнира за Ботев блеснаха плеймейкъра Рикардо, техничния къдрокос таран Георги Георгиев и най-малкия син на Кирил Андонов - Васко Андонов. Къдрокосия Жоро заби 5 безупречни гола на връстниците си от Локо, подкрепян от доста солидна агитка на Ботев 2002.

Утре турнира продължава от 9:00 във финалната си фаза, а от 14:00 часа Ботев 91 излиза в дерби с Ботев 2002 на Колежa.

Извън терена за миг пред хотела се мярна нечистоплътния Христолов с видимо обрасла коса. Митьо изникна ненадейно отнякъде и се шмугна в грозния си син мерцедес. Излезе слух, че Преди два дни Селския е забелязан в поликлиниката в Тракия, където е получил пристъп и се е гърчил на пода под смаяните погледи на лекарите. Малко преди това е водил разговор със заместник кмета на спорта Тютюков, за да иска Общината да поеме задълженията на отбора и така да се отърве от милионите си заеми

Браво, хлапета, само така - с победите идва респекта и уважението!...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Ботев-99 в борба за купата на Ливърпул

Мнениеот Alternative » 20 мар 2010 17:52

Браво на малките канарчета! 8-) Купата на фен клуб Ливърпул ще им отива. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 мар 2010 17:54

Alternative написа:Браво на малките канарчета! 8-) Купата на фен клуб Ливърпул ще им отива. ;)

Мен ме кефи колко са наперени на тази снимка :) :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 20 мар 2010 18:53

Предполагам си мислите същото което и аз си мисля :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 20 мар 2010 18:53

като видях заглавието и малко се зачудих.каква е тази купа,как ботев са стигнали до нея и тем подобни.помислих си,че са ходили в англия :o а то какво било :) турнир организиран от фенклуба на ливърпул в пловдив.не искам да звучи насмешливо коментара ми.напротив.адмирации,че се организират детски турнири по футбол.ето от това имат нужда малките надежди в българия.а за мача утре нека манчестър юнайтед се сетят,какво стана миналата година именно на този стадион

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 мар 2010 19:27

gilento93 написа:като видях заглавието и малко се зачудих.каква е тази купа,как ботев са стигнали до нея и тем подобни.помислих си,че са ходили в англия :o а то какво било :) турнир организиран от фенклуба на ливърпул в пловдив.не искам да звучи насмешливо коментара ми.напротив.адмирации,че се организират детски турнири по футбол.ето от това имат нужда малките надежди в българия.а за мача утре нека манчестър юнайтед се сетят,какво стана миналата година именно на този стадион

Поправихме заглавието като добавихме "фен клуб",за да е по-ясно. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Ботев-99 в борба за купата на фен клуб Ливърпул

Мнениеот _RoKi_ » 21 мар 2010 01:32

Вашите младежи са направо мутанти,нашите са едни тъпишони :oops: :lol: За пореден път се убеждавам колко е талантлива вашата школа :geek: Успех ;) ;)

Върни се в “Ботев”