Koи футболисти искате да се върнат в БПФК?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Koи футболисти искате да се върнат в БПФК?

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 мар 2010 12:47

Кои бивши футболисти на БОТЕВ искате да се върнат в отбора?
Аз съм за Данчо Минев ,Гошо Марков и Телкийски.Може би и Гошо Христов.....

veseo
Контакти:

Re: Koи футболисти искате да се върнат в БПФК?

Мнениеот veseo » 16 мар 2010 12:53

Тая тема я имаше при идването на Кръстева, дайте да изчакаме да си станат нещата пък тогава ще мислим селекции... Плюс тва, от тия изброените надали някой ще играе в Б група освен максимум Гошо Марков ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 16 мар 2010 12:55

Къв е тоя Гошо Марков
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 16 мар 2010 12:57

Марков Вьорнер

1-Караславов
2-близнаците Миневи
3-Морини
4-Жоро Христов
5-Апостол Попов
6-Армандо

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 мар 2010 13:02

Най на пред БПФК да се върне към живот под някаква форма и след това всички други подробности !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 16 мар 2010 13:08

Морини, Морини и пак Морини ..извънземен играч...много над нивото на смешната ни А група !
и евентуално Дзанолети и Карлет..никак не бяха лоши по мое скромно мнение....
Никакъв Пеньо Христов не искам обратно .....слабохарактерното момченце с лабилна психика, което вече публично обяви ,че мечтата му била да играе в един отбор с Гонзю, няма място повече обратно при нас !
Рендето Марков - Твърдо ЗА ! кариерата му тръгна от Ботев, въпреки ,че не е наш юноша, а откритие на Чико ...обича Ботев и е казвал,че иска да завърши кариерата си при нас..такива хора ни трябват !
Близнаците Миневи - само Данчо ...Весо вече е с промит говежди мозък , ще сее зараза и радиация по терена и съблекалните ....
А , искам и още един бивш играч да се завърне ....Ясен Петров ....обаче на длъжност "перачка" или поне да чисти кенефите ....и под друга самоличност - Яшар Петроглу ..продаде си душицата за един килограм локум на буферския бай Золум ....е точно такива НЕ ни трябват ! :lol:
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
fakhir
Контакти:

Мнениеот fakhir » 16 мар 2010 13:38

ReZo написа:...
Рендето Марков - Твърдо ЗА ! кариерата му тръгна от Ботев, въпреки ,че не е наш юноша, а откритие на Чико ...обича Ботев и е казвал,че иска да завърши кариерата си при нас..такива хора ни трябват !
...
:lol:

http://sportni.bg/?tid=40&oid=2541102

Капитанът на "червено-черните" е решил да сложи край на кариерата си след изтичането на сезонa ...Амбициран е да стане шампион с Локо София за край на кариерата си.
"Още играя, не съм се отказал. Сега не мисля за това, а за предстоящия мач с Пирин и ставащото все по-интересно първенство. Като спра, ще си кажа, ще се разбере. Треньор не искам да ставам, бих искал да съм ръководител", заяви самият Георги Марков.

Като цяло още не сте "изтрезнели" от опиянението, след сдаването на Селския. Малко поприбързвате ми се струва, но пък е хубаво да има хъс и амбиция, макар и да са далеч от моментната реалност.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 мар 2010 14:02

Че е имало тъпои теми и аз съм пускал такива, но чак пък толкова. ПФК Ботев, когато се съвземи споменатите футболисти ще са се отказали от футбола. И да се върнат да няма да играят в "Б" или "В" групабе моя. Дайте малко по-сериозно. Първо си намерета магаре и после му викайте юруш
Последна промяна от pomiqrat на 16 мар 2010 14:05, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 16 мар 2010 14:03

Аз нежелая никой да се връща в Ботев. След като сме започнали да градим нещо ново,мисля ,че е нормално да се даде шанс на бъдещето-юношите ни. Не ,че тези играчи изброени по-горе нямат потенциал,но максимум по 45-50 мин да играят. А ако дадем шанс на младите мисля ,че ще се шлифоват във Б и за А група ще имаме един много добър състав. Пък и продажбата им след това си е начин да се вкарват и свежи пари в клуба .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 мар 2010 14:38

pomiqrat написа:Че е имало тъпои теми и аз съм пускал такива, но чак пък толкова. ПФК Ботев, когато се съвземи споменатите футболисти ще са се отказали от футбола. И да се върнат да няма да играят в "Б" или "В" групабе моя. Дайте малко по-сериозно. Първо си намерета магаре и после му викайте юруш

Като цяло смятам,че мнението ти е "помиярско".Винаги могат да се върнат бивши играчи в Ботев,след като се освободим от нечовека.
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”