Феновете на Ботев Пловдив подготвят здрава организация за празнуването на 98-годишнината от основаването на клуба на 12 март, научи Plovdiv24.bg. Програмата за празника ще продължи цял ден, хвалят се от фенклуба. "Тази година честването ще е малко-по специално, заради освобождението на футболния клуб от робството христолово," заявяват още "жълто-черните" привърженици.
По инициатива на привържениците се събират пари за обновяване на паметника на Христо Ботев на стадиона, който бе оставен да се руши по време на управлението на Димитър Христолов, като наскоро няколко от буквите изпадаха и никой от управата на клуба не направи нищо да го ремонтира. Феновете, които вече изгониха Христолов от стадион Ботев ще се погрижат за паметника с ново осветление, мраморна плоча и други екстри.
Феновете на Ботев ще отбележат и Националния празник 3 март. "Жълто-черните" привърженици се събират в 10 часа на паметника на Васил Левски под Бунарджика, след което ще се включат в честванията на върха на тепето.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/145939.html#ixzz0gwkORYxl
Фенове организират честване на 98-годишнината на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Фенове организират честване на 98-годишнината на Ботев
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
Re: Фенове организират честване на 98-годишнината на Ботев
На кой Ботев Пд /тоя отбор дето го знам аз,вече май не съществува/някой направи ли ново АД ?
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Ботев Пловдив е само един.А това,което твърдиш,че знаеш,го отдавам на вродената ти...
- Alternative
- Контакти:
suni написа:На кой Ботев Пд /тоя отбор дето го знам аз,вече май не съществува/някой направи ли ново АД ?
На този който го знаеш,няма друго АД.

- rump_shaker
- Контакти:
suni написа:На кой Ботев Пд /тоя отбор дето го знам аз,вече май не съществува/някой направи ли ново АД ?
Ти май си прост или се правиш на прост. Ботев не е ликвидиран мойто момченце.... и не влизай да се джавкаш само. Ако има нещо смислено да кажеш казвай. Иначе "у лево" и да те няма

момчета чета вече че празнуваме че го няма селския, типично по български пак започваме, има доста борба от тук нататък, още нищо почти не сме направили
-
- Контакти:
някой има ли повече инфо за празненството ????
optimista написа:момчета чета вече че празнуваме че го няма селския, типично по български пак започваме, има доста борба от тук нататък, още нищо почти не сме направили
Не смесвайте 98 годишнината със селяка ! Първото трябва да се отбелязва подобаващо всяка година , а за второто чак когато този олингофрен няма абсолютно нищо общо с клуба можем да сме спокойни напълно.
- PLOVDIV PEE 1912