Хрумна ми една идея, която може и да звучи налудничаво, но може и да има хляб в нея.
Защо феновете на Ботев не се опитаме да вкараме поне общински съветници, ако не и депутат? След 20-на месеца има избори за местна власт, нищо не пречи да се явят хора, независими кандидати, обвързани с Ботев, които хора да защитават интересите на клуба на местно ниво...
В крайна сметка се оказва, че ако имаше такива хора сега - далеч по-ефективно можеше Общината да се намеси в уродската простотия. Не отричам това, че все пак нещо се прави от Общината, но според мен ако има хора, избрани с ясната цел да пазят интересите на Ботев, то ефективността би била далеч по-голяма.
Да вкараме малко политика...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Да вкараме малко политика...
Не натискайте ТУК!
Re: Да вкараме малко политика...
Нали Георги Славков (носител на златна обувка с Ботев)е съветник,нали Славчо беше до голяма степен обвързан с нас преди изборите?В нормална държава идеята ти щеше да е перфектна,но..... тук селяни колят и бесят а кметове и съветници им духат
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
hetfield написа:Нали Георги Славков (носител на златна обувка с Ботев)е съветник,нали Славчо беше до голяма степен обвързан с нас преди изборите?В нормална държава идеята ти щеше да е перфектна,но..... тук селяни колят и бесят а кметове и съветници им духат
Точно това ми е идеята... Да се прекъсне тази порочна практика. Наречи ме идеалист, но ако теоретично предположим, че 4-5 човека, обвързани с идеята Ботев, са в местния парламент, то те ще могат доста неща да направят - най-малкото 5 човека си е една общинска групичка, с която все пак ще се съобразяват и другите...
Не натискайте ТУК!
-
- Контакти:
то и в момента повечето съветници са от Ботев,някои от тях дори са в агитката почти всеки мач и в крайна сметка никаква полза от тях.
Аз изобщо не влизам в полемика с теб,дори бих те подкрепил.Просто ме е яд,че нещата не са така както ги искаме ние,а както им се нареди след изборите.И общо взето знаеш си оставаме с обещанията и псувните по адрес на тия които ни измамиха.Ето сега общината демонстрира желание да ни помогне,преди малко и гонг пуснаха новината,е да се надяваме да бъдат с нас до края,а не да се скатаят срещу няколко хилядарки дадени им от Салерно
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
plovdivesamona6 написа:то и в момента повечето съветници са от Ботев,някои от тях дори са в агитката почти всеки мач и в крайна сметка никаква полза от тях.
Знам, но те са обвързани с партии, интереси и т.н., а мен идеята ми е необвързани с партии хора да са там, избрани от феновете и самите те фенове.
Не натискайте ТУК!
- емо73канар
- Контакти:
- unist_gp
- Контакти:
мога само да ви посъветвам да си намерите измежду феновете икономисти, социални служители, адвокати и направете програми за управление на Пловдив - икономичска, социална, съберете си подписите и нямате проблем с идеата! държавата дава някакви пари за партиите, които са представени в общинския съвет и поне щ си покривате разходите за бензин и юристи при регистрацията! успех
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
unist_gp написа:мога само да ви посъветвам да си намерите измежду феновете икономисти, социални служители, адвокати и направете програми за управление на Пловдив - икономичска, социална, съберете си подписите и нямате проблем с идеата! държавата дава някакви пари за партиите, които са представени в общинския съвет и поне щ си покривате разходите за бензин и юристи при регистрацията! успех
Само от този форум познавам хора, които да направят една листа, неотстъпваща с нищо, дори превъзхождаща доста партийни такива... Въпросът е да има някаква воля да се направи това, и да се дефинират някакви критерии и т.н.
Не натискайте ТУК!
Да идеята е добра, защото аз в отчаянието си мислех вече на следващите избори всички ботевисти да пишем някоя глупост на бюлетината от типа свободен Ботев или смърт за христолов. Обръща ли сме се досега за помощ от всички оправляващи, пред избори койли не обещава помощ и на накрая нищо, така че за нас няма никаво значение кой е на влас. Но това е по-добра идея да си отстояваме интересите!