Локо мездра - Ботев(прогнози и мнения)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Локо мездра - Ботев(прогнози и мнения)
Трябва да ги бием.
Re: Локо мездра - Ботев(прогнози и мнения)
С тея вечни скандали,безпаричие и т.н. футболистите играят насила,така че нз...Х поне,ако стане ще е добре.
-
- Контакти:
Botev_forever написа:Трябва да ги бием.
ВЕДНЪЖ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ
Трудно ще ви е,още повече,че са ви пряк конкурент за оставане в "А" група.Моята прогноза е Х
_RoKi_ написа:Трудно ще ви е,още повече,че са ви пряк конкурент за оставане в "А" група.Моята прогноза е Х
Това е оптимистичния вариянт , аз ще отида до Мездра главно , защото мисля , че това е последния мач на Ботев въобще , преди да се разпадне , така че ГОРДО И МОЩНО КАНАРИИИИИ!!!!
Прогноза 4-0 за Локо Мз :/
- Alternative
- Контакти:
trakia89 написа:_RoKi_ написа:Трудно ще ви е,още повече,че са ви пряк конкурент за оставане в "А" група.Моята прогноза е Х
Това е оптимистичния вариянт , аз ще отида до Мездра главно , защото мисля , че това е последния мач на Ботев въобще , преди да се разпадне , така че ГОРДО И МОЩНО КАНАРИИИИИ!!!!
Прогноза 4-0 за Локо Мз :/
СТРАШЕН СИ С ПРОГНОЗАТА

prognoza 1:
шуеблийска работа, студ, мраз - падаме редовно с 1-3 след 1-1 и добро първо полувреме, никва сдлека, още обещания другата седмица и резил
прогноза 2:
играчите до мача полуават некви кинти и сигурност в сделката, бием измъчено но геройски с 2-1, седлката е официално обявена в сряда, 20 000 на последниа мацх където и да се играе ...
шуеблийска работа, студ, мраз - падаме редовно с 1-3 след 1-1 и добро първо полувреме, никва сдлека, още обещания другата седмица и резил
прогноза 2:
играчите до мача полуават некви кинти и сигурност в сделката, бием измъчено но геройски с 2-1, седлката е официално обявена в сряда, 20 000 на последниа мацх където и да се играе ...
2-1 за Локо Мз
3:0 служебно