Треньори:

Ермин Шиляк - Лауренциу Регекампф
Стадион: Футболен комплекс "Ботев 1912"

Пряко по: Диема Спорт HD

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:След контролата с Локо ГО възлагам известни надежди на новите ни черни перли.
Мисля че ако ги пусне Шиляк срещу Ловеч, ще изорат терена за да се докажат, така че мисля че ще има повече голове.
Надявам се на 3-1 за нас...
joring написа:Цецо Чука написа:След контролата с Локо ГО възлагам известни надежди на новите ни черни перли.
Мисля че ако ги пусне Шиляк срещу Ловеч, ще изорат терена за да се докажат, така че мисля че ще има повече голове.
Черните перли нямат картотеки и най-вероятно ще остане така до другата седмица. Старокин ще влезе на мястото на Балтанов, който от началото на сезона въобще не напомня на себе си от миналия сезон. Не знам на какво ниво е Старокин в момента, но мисля, че той е този който ще иска да се докаже и ще изоре терена.
ПП: Черните перли ще го турят на луноходец.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:След контролата с Локо ГО възлагам известни надежди на новите ни черни перли.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта