Снощи се проведе честване на 25 годишнина на едно от училищата във Благоевград 11оу, носещо името на Христо Ботев с музикално-артистична програма, в една от най-големите зали в града. Когато дойде ред да бъде представена спортната част на училището излязоха малчуганите на сцената 99 процента от тях трениращи в школата на Пирин, ОБЛЕЧЕНИ В ЖЪЛТО ЧЕРНИ ФУТБОЛНИ ЕКИПИ , НО НЕ КАКВИТО И ДА Е НА ФУТБОЛНИЯТ ОТБОР ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ след първоначалното ми леко стъписване приех нещата философски,все пак Ботев е един от най-популярните отбори в страната и му бе отдадена чест на този празник на училището.
На мой въпрос към учителя защо бяха облечени децата така, той отговори децата избраха екипа, щом чуят ХРИСТО БОТЕВ го свързват с футболният Ботев. Имам снимки но не знам дали имам право да ги публикувам, за това ще потърся снимка в някои от местните сайтове или вестници.
Обичат ви децата това си е!
Много интересна случка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Много интересна случка
metal1111 написа:Снощи се проведе честване на 25 годишнина на едно от училищата във Благоевград 11оу, носещо името на Христо Ботев с музикално-артистична програма, в една от най-големите зали в града. Когато дойде ред да бъде представена спортната част на училището излязоха малчуганите на сцената 99 процента от тях трениращи в школата на Пирин, ОБЛЕЧЕНИ В ЖЪЛТО ЧЕРНИ ФУТБОЛНИ ЕКИПИ , НО НЕ КАКВИТО И ДА Е НА ФУТБОЛНИЯТ ОТБОР ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ след първоначалното ми леко стъписване приех нещата философски,все пак Ботев е един от най-популярните отбори в страната и му бе отдадена чест на този празник на училището.
На мой въпрос към учителя защо бяха облечени децата така, той отговори децата избраха екипа, щом чуят ХРИСТО БОТЕВ го свързват с футболният Ботев. Имам снимки но не знам дали имам право да ги публикувам, за това ще потърся снимка в някои от местните сайтове или вестници.
Обичат ви децата това си е!
Напиши си го като хората ,че някой може и да не те разбере.Децата не знаят кой е Ботев
- River Plate
- Контакти:
"щом чуят ХРИСТО БОТЕВ го свързват с футболният Ботев."
Тъжна случка.
Трябва да се забрани частни дружества да носят имена на национални герои...
Тъжна случка.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
- Себастиан Фетел
- Контакти:
River Plate написа:"щом чуят ХРИСТО БОТЕВ го свързват с футболният Ботев."
Тъжна случка.
+1
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Себастиан Фетел написа:River Plate написа:"щом чуят ХРИСТО БОТЕВ го свързват с футболният Ботев."
Тъжна случка.
+1
To и от Локомотив Пловдив трябва да се махне "Пловдив",че се бъркат хората,че имате нещо общо с град Пловдив.

- Себастиан Фетел
- Контакти:
veselinsk написа:Себастиан Фетел написа:River Plate написа:"щом чуят ХРИСТО БОТЕВ го свързват с футболният Ботев."
Тъжна случка.
+1
To и от Локомотив Пловдив трябва да се махне "Пловдив",че се бъркат хората,че имате нещо общо с град Пловдив.
Защо Локомотив играе в Пловдив? Мюсюлманите знам, че домакинстват в село Коматево.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Себастиан Фетел написа:Защо Локомотив играе в Пловдив?
През 2001 г.собственикът на "Велбъжд" Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив". Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в "А" група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив

River Plate написа:"щом чуят ХРИСТО БОТЕВ го свързват с футболният Ботев."
Тъжна случка.
И аз съм за, така поне въобще нема да ги помнят, за какво са ни некви демоде герои като имаме бат бойко и цело стадо чалгии
Тия клубове с имената на герои са създавани във времена когато е бил нужен боен дух и национално самочувствие, хората са били горди да са под флагове и имена на същите тези герои, за вас родоотстъпниците може да си кръщавате отборите пайнер, фк фики мангала и т.н.
- Thurman Murman
- Контакти:
Мюсюлманите помним как поднасяхте букети и аплодирахте Левент и Зеки - https://www.youtube.com/watch?v=Z1GaB_shjE4
Помним и благодарствените декларации, които си писахте с дпс, както и Гюрсел Алиев(местният лидер) как се кичи със значка на ФК превозно средство
Ботев се асоциира с Пловдив, а вие със Столипиново. Неслучайно из цяла България ви викат "цигани" и "турци"
Помним и благодарствените декларации, които си писахте с дпс, както и Гюрсел Алиев(местният лидер) как се кичи със значка на ФК превозно средство

Ботев се асоциира с Пловдив, а вие със Столипиново. Неслучайно из цяла България ви викат "цигани" и "турци"

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

- Себастиан Фетел
- Контакти:
А вашето седалище като е в град Сопот по религиозни(мюсюлмански) причини ли играете на село?