Невиждани опашки за билети пред базата в Коматево!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Tribune East 1912
- Контакти:
Невиждани опашки за билети пред базата в Коматево!
Невиждана опашка за билети за пловдивското дерби се изви в Коматево. Още от ранни зори пред "жълто-черната" база започнаха да прииждат бултраси, които с нетърпение чакаха да стане 9:00ч., когато отвориха касите. Очаква се всички пропуски за срещата да свършат до час!

Последна промяна от Tribune East 1912 на 22 сеп 2014 09:59, променено общо 1 път.
Re: Нвеиждани опашки за билети пред базата в Коматево!
Навярно срещу много голям отбор ще играете.
Все едно на Лудогорец му предстои среща с Реал Мадрид! 

Всъщност играем с изпадащ отбор от дъното на таблицата 

- Braveheart73
- Контакти:
НВЕИждана работа... правопис, та дрънка!

От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
Всъщност има хора,които всячески се опитват да ни откажат от това да ходим на мачове.Визирам хората,които продават билети .САМО БОТЕВ
Това е скандално за мен. Такова дерби да се играе на стадионче като това в Коматево. Ще има много проблеми, а и горко на селото, толкова гамени да го наводнят. Ще изплашите бабите....
Толкова ли няма нормални стадиони в Пловдив, че пак в Коматево????? Да му мисли полицията
Толкова ли няма нормални стадиони в Пловдив, че пак в Коматево????? Да му мисли полицията
Интериорни врати - Врати хармоника
- Tribune East 1912
- Контакти:
Braveheart73 написа:НВЕИждана работа... правопис, та дрънка!![]()
![]()
Оправих си правописната грешка, моля да ми простите, даскале!

Tribune East 1912 написа:Braveheart73 написа:НВЕИждана работа... правопис, та дрънка!![]()
![]()
Оправих си правописната грешка, моля да ми простите, даскале!![]()
Може да е секси даскалица

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Re: Невиждани опашки за билети пред базата в Коматево!
Брейиии големи опашки нещо...да не би да имате дерби с Левски?!
Вие сте като онези с лилавите венци, които като ги е страх от нещо гледат да се съберат, колкото е възможно повече.
Интересът за билети е оправдан според мен - по-малкият отбор в Пловдив приема любимия отбор на Пловдивчани.
Сега ще се наежите, като котката - ще заемете поза, като полумесец и ще настръхнете, за да изглеждате по-страшни пред най-големия ви кошмар - Локомотив Пловдив.
Най-много с вашето настръхване и хъркане да изплашите някоя гарга в Коматево.
Идваме да си вземем 3-те точки, които по принцип си ни прилягат, като по-големия отбор в Пловдив.
За нас този мач е рутинен...все едно, че ще играем с Родопа.
Вие сте като онези с лилавите венци, които като ги е страх от нещо гледат да се съберат, колкото е възможно повече.
Интересът за билети е оправдан според мен - по-малкият отбор в Пловдив приема любимия отбор на Пловдивчани.
Сега ще се наежите, като котката - ще заемете поза, като полумесец и ще настръхнете, за да изглеждате по-страшни пред най-големия ви кошмар - Локомотив Пловдив.
Най-много с вашето настръхване и хъркане да изплашите някоя гарга в Коматево.
Идваме да си вземем 3-те точки, които по принцип си ни прилягат, като по-големия отбор в Пловдив.
За нас този мач е рутинен...все едно, че ще играем с Родопа.

Re: Невиждани опашки за билети пред базата в Коматево!
Тоя над мен или е прекалил с ракията рано сутрин
Хората са се усетили,че това е предпоследното пловдивско дерби, догодина при повечко късмет локомотива отива за скрап в Б група, при лошо стечение във В група да си прави пловдивски дербита с Марица и Спартак