Кой се оказа по-добър треньор в Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кой се оказа по-добър треньор в Ботев
Много хора по форумите ,а и не само по тях ,питаха кога феновете на БОТЕВ ще се извинят на С.Стоилов (Мъри).Звездната селекция на Мъри не знаеше къде се намира по време на мача за купата на България с Лудогорец,а Вуцов с един млад, неопитен състав им скри топката на същия този Лудогорец.Затова питам кой се оказа по-голям треньор, хасковския специалист или Вуцов.Аз лично приех с недоверие и двамата ,но докато на Мъри не бих се извинил никога ,на Вуцов казвам ИЗВИНЯВАЙ продължавай в същия дух и гледай да не ни разочароваш.
Последна промяна от knbb на 15 авг 2014 08:54, променено общо 1 път.
Re: Кой се оказа по-добър треньор
Трофеите показват кой е по-добър треньор.
Не си прав knbb. На финала за националната купа Лудогорец се напрегна доста. Докато завчера си биха протоколно с мисъл за съботният мач.
░▒▓▀1▀▄9▀2▄▀6▀▓▒░ LPFC ░▒▓▀1▀▄9▀2▄▀6▀▓▒░
ninjata написа:Трофеите показват кой е по-добър треньор.
по принцип да ,но и двамата с Ботев нямат трофей
lpfc_1926 написа:Не си прав knbb. На финала за националната купа Лудогорец се напрегна доста. Докато завчера си биха протоколно с мисъл за съботният мач.
Много е готино във форума.Лудите бият ,Ботевистите се оплакват от съдията ,а Локомотивците защитават Лудогорец.Същата ситуация ,но сега ЦСКА падат и обвиняват съдията ,но Левскарите са на мнение ,че ЦСКА само толкова си могат .В другия случай ,Левски падат и съдията е виновен ,а ЦСКА-рите са на друго мнение .
Кажете ми честно ,не е ли забавно във форума на гонг .

Определено си е доста забавно , като аз лично очаквам след мачовете в събота и неделя да стане още по забавно 

knbb написа:Много хора по форумите ,а и не само по тях ,питаха кога феновете на БОТЕВ ще се извинят на С.Стоилов (Мъри).Звездната селекция на Мъри не знаеше къде се намира по време на мача за купата на България с Лудогорец,а Вуцов с един млад, неопитен състав им скри топката на същия този Лудогорец.Затова питам кой се оказа по-голям треньор, хасковския специалист или Вуцов.Аз лично приех с недоверие и двамата ,но докато на Мъри не бих се извинил никога ,на Вуцов казвам ИЗВИНЯВАЙ продължавай в същия дух и гледай да не ни разочароваш.
"Вуцов им скрил топката"

lpfc_1926 написа:Не си прав knbb. На финала за националната купа Лудогорец се напрегна доста. Докато завчера си биха протоколно с мисъл за съботният мач.
Защо ли тогава самите играчи на Лудогорец след мача казаха, че сега се измъчили повече
samobotev написа:Определено си е доста забавно , като аз лично очаквам след мачовете в събота и неделя да стане още по забавно
Да много е забавно , щом коматевските тръгнаха да сревняват кое "говедо" им е по-ценно

Re: Кой се оказа по-добър треньор в Ботев
Тихо кучко теб никой не те е питал и най добре отиди да изкараш някой лев на магистралата вместо да остроумничиш тук