Страница 1 от 236

Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Публикувано: 21 апр 2011 14:32
от Hacko1912
Добри вести за привържениците на "Ботев"

21.04.2011 г. 15:05 ч.

Sport - News4000.bg

Днес шефовете на ФК "Ботев"дадоха пресконференция. Новините от нея със сигурност ще разтуптят канарските сърца. След края на сезона ше започне ремонт на стадион "Христо Ботев". Целта е игрището да отговаря на изискванията за "Б" футболната група. За целта са отделени 1 000 000 лева. Това ще бъде първият етап от реконструкцията. Следващата година е предвидена мащабна инвестиция, която да превърне "Колежа" в модерно футболно съоражение.
Оповестено бе, че благодетелят на отбора Цветан Василев е одобрил предложения от съвета на директорите бюджет за следващия сезон и дори се е намесил лично и го е увеличил по свое усмотрение. Конкретно число не се спомена, но отговорните фактори край "Бирената" гарантираха, че отборът на "Ботев" ще е обезпечен не само за нивото на "Б" група, а са заложени и средства за създаване на боеспособен тим за "А" елитната ни футболна дивизия.

:o :o :o

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Публикувано: 21 апр 2011 14:39
от Един град-един отбор
Какво те учудва ... Малко по малко всичко си идва на мястото :) Само БОТЕВ !

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Публикувано: 21 апр 2011 14:41
от bnborisov
Новините от нея със сигурност ще разтуптят канарските сърца

дори ударих един аспирин протект ,че вече не съм "първа младост"

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Публикувано: 21 апр 2011 15:07
от Vamos Campeon
Ще поживеем-ще видим : )

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Публикувано: 21 апр 2011 15:14
от Boksiorcheto
А дано! Пловдив има нужда от красиви съоражения за 2-те най -добри публики в България.

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Публикувано: 21 апр 2011 15:20
от BultraStyle
Пловдив трябва да бъде футболен еталон ! Дано в бъдеще ни сюрпризират само с подобни добри новини ;)

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Публикувано: 21 апр 2011 15:22
от Boksiorcheto
BultraStyle написа:Пловдив трябва да бъде футболен еталон ! Дано в бъдеще ни сюрпризират само с подобни добри новини ;)


Чул те господ, но знаем колко е болна темата с базите и стадионите за пловдивчани :evil: :cry: ... вече сумати години нищо не се прави. Дано и Коко, и Цветан Василев да направят два хубави стадиона, които да се пълнят всеки мач, а на едно дерби... мм не ми се мисли!

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Публикувано: 21 апр 2011 15:29
от hetfield
Е как да не пийна още една биричка за новината (за мен не е новина де ) :).Високите цели предполагаха и подобни инвестиции.

Завишен бюджет за „Б” група

Публикувано: 21 апр 2011 15:51
от Alternative
Изображение

„Ботев” Пловдив ще има необходимото финансово спокойствие за атака на „А” група, стана ясно след днешната среща между мажоритарният собственик Цветан Василев и съвета на директорите на клуба в пълния му състав – Марин Бакалов, Юли Попов, Ангел Палийски, Ангел Ванчев и Тодор Коев. Веднага след нея петимата директори запознаха медиите с плановете за бъдещето на специално организирана за случая пресконференция.

На срещата с г-н Василев са били обсъдени рамките на бюджета за следващия сезон, в който „канарчетата” ще участват във втория ешалон на българския футбол. Отпуснатите средства ще бъдат повече от очакванията на ръководството, като вече са уточнени и направленията, в които ще се инвестира.

За сезон 2011/2012 „Ботев” ще разполага с около 3 милиона лева, близо половината, от които ще бъдат вложени в стадиона и детско-юношеската школа. Стадион „Христо Ботев” ще се ремонтира на етапи, като целта е той да бъде приведен във вид, отговарящ на изискванията за лиценз от УЕФА. За първата част от реконструкцията ще бъдат заделени близо 1 милион лева от споменатия бюджет. В близките 10 дни ще стане ясно и от къде ще започне реконструкцията на „Колежа”.

300 хиляди лева отиват в школата, която ще се радва на особено внимание и за в бъдеще. На първо време в нея ще бъдат извършени няколко реформи. Заплатите на треньорите в школата ще бъдат увеличени. Децата се освобождават от практиката да плащат месечни такси и участието им в подрастващите формации на „Ботев” ще бъде абсолютно безплатно. Освен това ръководството подписа договор с 3 близки до Пловдив села – Катуница, Куртово Конаре и Войводиново, чиито терени се превръщат в база за ДЮШ на „Ботев”.

http://botevplovdiv.bg/

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Публикувано: 21 апр 2011 16:03
от Raoul_Duke
Страхотни новини!