ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Марко Орнела е новият президент на Ботев, Христолов – аут
Имам чувство, че тука има хора, които не само не вярват/ което е обяснимо след толкова години/, но май и не искат да има сделка, особено израза за "италиянските селяни" ми прозвуча меко казано просташки. Думите на италиянеца бяха, че 80% от работата по сделката е свършена влючително и предварителния договор е подписан и има 20% бюрократични подробности, които трябва да се свършат, а не както се налага като мнение, че вероятността да стане сделка е 80%.
- Alternative
- Контакти:
Честно казано селският на някои хора доста е повлиял и не могат да го махнат от мислите си!Не ме интересува тези хора какви са!Факт е,че нещата ще са по-добре отколкото през последните години!Ботев ще се стабилизира и няма да е боксовата круша в А група!Хората споменаха,че чужденците са временни и ще се опитат да помогнат на Ботев до трансферният прозорец през януари...Ако имат качества ще ги оставят в отбора!Човека поиска подкрепа-нека ги подкрепим какво толкова!Не е ли по-важно в Ботев да дойдат свежи пари,какво значение има кой ги дава?!Хората имат и нелоши визитки-sky sport,evrosport...Снощи бях по баровете,и много канари празнуваха!

- Тракиец 1912
- Контакти:
Ако кандидатите са реални, трябва да се радваме, че ги има, каквито и да са. Много ли са тези, които биха се съгласили да преговарят с този невменяем и да закупят тази развалина, каквото предстравлява клубът ни в момента.
kan1912 написа:Имам чувство, че тука има хора, които не само не вярват/ което е обяснимо след толкова години/, но май и не искат да има сделка, особено израза за "италиянските селяни" ми прозвуча меко казано просташки. Думите на италиянеца бяха, че 80% от работата по сделката е свършена влючително и предварителния договор е подписан и има 20% бюрократични подробности, които трябва да се свършат, а не както се налага като мнение, че вероятността да стане сделка е 80%.
Ама брате то и през зимата всичко беше на 80% готово и оставаха дребни подробности, ама КТБ и Иренчето гризнаха на Мити пишлето
- yasen_ov4arov
urbano написа:kan1912 написа:Имам чувство, че тука има хора, които не само не вярват/ което е обяснимо след толкова години/, но май и не искат да има сделка, особено израза за "италиянските селяни" ми прозвуча меко казано просташки. Думите на италиянеца бяха, че 80% от работата по сделката е свършена влючително и предварителния договор е подписан и има 20% бюрократични подробности, които трябва да се свършат, а не както се налага като мнение, че вероятността да стане сделка е 80%.
Ама брате то и през зимата всичко беше на 80% готово и оставаха дребни подробности, ама КТБ и Иренчето гризнаха на Мити пишлето![]()
![]()
![]()
Тогава беше 99 % .Само някои малки дребни подробности ,но вече нямало смисъл да се обръщат журналистите към него като към собственик.Или иначе казано провалената сделка с Кръстева е с около 1/4 по-вероятна от сегашната
Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:urbano написа:kan1912 написа:Имам чувство, че тука има хора, които не само не вярват/ което е обяснимо след толкова години/, но май и не искат да има сделка, особено израза за "италиянските селяни" ми прозвуча меко казано просташки. Думите на италиянеца бяха, че 80% от работата по сделката е свършена влючително и предварителния договор е подписан и има 20% бюрократични подробности, които трябва да се свършат, а не както се налага като мнение, че вероятността да стане сделка е 80%.
Ама брате то и през зимата всичко беше на 80% готово и оставаха дребни подробности, ама КТБ и Иренчето гризнаха на Мити пишлето![]()
![]()
![]()
Тогава беше 99 % .Само някои малки дребни подробности ,но вече нямало смисъл да се обръщат журналистите към него като към собственик.Или иначе казано провалената сделка с Кръстева е с около 1/4 по-вероятна от сегашната.
Не знаех, че все още има хора, които не са наясно с вината на кмета и на Ирена Кръстева за провала на сделката между Селския и холдинга на Кръстева.
- PLOVDIV PEE 1912
Тогава беше 99 % .Само някои малки дребни подробности ,но вече нямало смисъл да се обръщат журналистите към него като към собственик.Или иначе казано провалената сделка с Кръстева е с около 1/4 по-вероятна от сегашната
.[/quote]
Не знаех, че все още има хора, които не са наясно с вината на кмета и на Ирена Кръстева за провала на сделката между Селския и холдинга на Кръстева.[/quote]
И ква е вината на кмета и Кръстева?
Не знаех, че все още има хора, които не са наясно с вината на кмета и на Ирена Кръстева за провала на сделката между Селския и холдинга на Кръстева.[/quote]
И ква е вината на кмета и Кръстева?
Вината на кмета и на Ирен Кръстева е версията на Христолов и Шилев, така че айде нЕма нужда 
- PLOVDIV PEE 1912
urbano написа:Вината на кмета и на Ирен Кръстева е версията на Христолов и Шилев, така че айде нЕма нужда
Ама аз за тва го питам kan,да каже за кво става въпрос.
Alternative написа:Честно казано селският на някои хора доста е повлиял и не могат да го махнат от мислите си!Не ме интересува тези хора какви са!Факт е,че нещата ще са по-добре отколкото през последните години!Ботев ще се стабилизира и няма да е боксовата круша в А група!Хората споменаха,че чужденците са временни и ще се опитат да помогнат на Ботев до трансферният прозорец през януари...Ако имат качества ще ги оставят в отбора!Човека поиска подкрепа-нека ги подкрепим какво толкова!Не е ли по-важно в Ботев да дойдат свежи пари,какво значение има кой ги дава?!Хората имат и нелоши визитки-sky sport,evrosport...Снощи бях по баровете,и много канари празнуваха!