ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kan1912
Контакти:

Re: Марко Орнела е новият президент на Ботев, Христолов – аут

Мнениеот kan1912 » 20 сеп 2009 13:24

Имам чувство, че тука има хора, които не само не вярват/ което е обяснимо след толкова години/, но май и не искат да има сделка, особено израза за "италиянските селяни" ми прозвуча меко казано просташки. Думите на италиянеца бяха, че 80% от работата по сделката е свършена влючително и предварителния договор е подписан и има 20% бюрократични подробности, които трябва да се свършат, а не както се налага като мнение, че вероятността да стане сделка е 80%.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 сеп 2009 13:46

Честно казано селският на някои хора доста е повлиял и не могат да го махнат от мислите си!Не ме интересува тези хора какви са!Факт е,че нещата ще са по-добре отколкото през последните години!Ботев ще се стабилизира и няма да е боксовата круша в А група!Хората споменаха,че чужденците са временни и ще се опитат да помогнат на Ботев до трансферният прозорец през януари...Ако имат качества ще ги оставят в отбора!Човека поиска подкрепа-нека ги подкрепим какво толкова!Не е ли по-важно в Ботев да дойдат свежи пари,какво значение има кой ги дава?!Хората имат и нелоши визитки-sky sport,evrosport...Снощи бях по баровете,и много канари празнуваха!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 20 сеп 2009 15:26

Ако кандидатите са реални, трябва да се радваме, че ги има, каквито и да са. Много ли са тези, които биха се съгласили да преговарят с този невменяем и да закупят тази развалина, каквото предстравлява клубът ни в момента.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 20 сеп 2009 15:58

kan1912 написа:Имам чувство, че тука има хора, които не само не вярват/ което е обяснимо след толкова години/, но май и не искат да има сделка, особено израза за "италиянските селяни" ми прозвуча меко казано просташки. Думите на италиянеца бяха, че 80% от работата по сделката е свършена влючително и предварителния договор е подписан и има 20% бюрократични подробности, които трябва да се свършат, а не както се налага като мнение, че вероятността да стане сделка е 80%.

Ама брате то и през зимата всичко беше на 80% готово и оставаха дребни подробности, ама КТБ и Иренчето гризнаха на Мити пишлето :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 20 сеп 2009 16:23

urbano написа:
kan1912 написа:Имам чувство, че тука има хора, които не само не вярват/ което е обяснимо след толкова години/, но май и не искат да има сделка, особено израза за "италиянските селяни" ми прозвуча меко казано просташки. Думите на италиянеца бяха, че 80% от работата по сделката е свършена влючително и предварителния договор е подписан и има 20% бюрократични подробности, които трябва да се свършат, а не както се налага като мнение, че вероятността да стане сделка е 80%.

Ама брате то и през зимата всичко беше на 80% готово и оставаха дребни подробности, ама КТБ и Иренчето гризнаха на Мити пишлето :!: :!: :!: :!:

Тогава беше 99 % .Само някои малки дребни подробности ,но вече нямало смисъл да се обръщат журналистите към него като към собственик.Или иначе казано провалената сделка с Кръстева е с около 1/4 по-вероятна от сегашната :lol: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 20 сеп 2009 17:20

yasen_ov4arov написа:
urbano написа:

Тогава беше 99 % .Само някои малки дребни подробности ,но вече нямало смисъл да се обръщат журналистите към него като към собственик.Или иначе казано провалената сделка с Кръстева е с около 1/4 по-вероятна от сегашната :lol: .

Не знаех, че все още има хора, които не са наясно с вината на кмета и на Ирена Кръстева за провала на сделката между Селския и холдинга на Кръстева.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 сеп 2009 17:35

Тогава беше 99 % .Само някои малки дребни подробности ,но вече нямало смисъл да се обръщат журналистите към него като към собственик.Или иначе казано провалената сделка с Кръстева е с около 1/4 по-вероятна от сегашната :lol: .[/quote]
Не знаех, че все още има хора, които не са наясно с вината на кмета и на Ирена Кръстева за провала на сделката между Селския и холдинга на Кръстева.[/quote]
И ква е вината на кмета и Кръстева?

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 20 сеп 2009 17:59

Вината на кмета и на Ирен Кръстева е версията на Христолов и Шилев, така че айде нЕма нужда :twisted:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 сеп 2009 18:02

urbano написа:Вината на кмета и на Ирен Кръстева е версията на Христолов и Шилев, така че айде нЕма нужда :twisted:

Ама аз за тва го питам kan,да каже за кво става въпрос.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 20 сеп 2009 21:20

Alternative написа:Честно казано селският на някои хора доста е повлиял и не могат да го махнат от мислите си!Не ме интересува тези хора какви са!Факт е,че нещата ще са по-добре отколкото през последните години!Ботев ще се стабилизира и няма да е боксовата круша в А група!Хората споменаха,че чужденците са временни и ще се опитат да помогнат на Ботев до трансферният прозорец през януари...Ако имат качества ще ги оставят в отбора!Човека поиска подкрепа-нека ги подкрепим какво толкова!Не е ли по-важно в Ботев да дойдат свежи пари,какво значение има кой ги дава?!Хората имат и нелоши визитки-sky sport,evrosport...Снощи бях по баровете,и много канари празнуваха!

:cry: Бамаата... Не го интересувало какви хора са "новите" собственици :shock: Мен пък МНОГО ме интересува ! И това са ИТАЛИЯНСКИТЕ ОРТАЦИ НА СЕЛСКИЯ :evil: Имали хората визитки в Евроспорт... Смях. Тъжен смях. И цитат :arrow: Факт е,че нещата ще са по-добре отколкото през последните години :shock: :shock: Абе хора , вие правите ли разлика между ПОЖЕЛАНИЕ /това ,което е написано/ и ФАКТ :?: Разбирате ли смисъла на думите ,които използвате ? От това ,което пишете се вижда ,чене разбирате какво пишете. Смесвате реалност и фантазии...Пък това че си бил снощи по баровете с нищо не променя факта , че сме на последно място в елита без точка. И че там ще си останем ... Иначе ще дойдем на мача със Славия. Но засега без подкрепа за ИТАЛИЯНСКИТЕ СЕЛЯНИ :!:

Върни се в “Ботев”