ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Марко Орнела е новият президент на Ботев, Христолов – аут

Мнениеот vhpvhp » 20 сеп 2009 11:55

Другото което ме тревожи е спортно-техническото състояние на "отбора"... За мен тази сбирщина е на нивото на "Борислав" Първомай ,няма никаква надежда да вземе точка до края на есенния полусезон. Твърдо сме "котвата" на "А" група през зимната пауза... :oops: Ако тогава ще се прави тази обещана силна "селекция" - тя трябва да е наистина нещо от рода на Буфон , Дрогба , Меси и Роналдо - за да можем да направим на пролет 30-32 точки и да се спасим ;) Това как го виждате реално ? Снощи стоях цяла нощ да гледам по Ринг записите на пресконференцията на Дебелия. Чух му откровената лъжа - че сега изтървали момента за "селекция" ,защото трансферния прозорец вечебил затворен... Моля ,моля :evil: Я си спомнете кога Сельо заговори за италианците , и кога обявихте "кредит на доверие" :?: Аз ше припомня - беше ДВЕ СЕДМИЦИ :!: преди 31-ви август. Две седмици преди затваряне на прозореца. Това беше достатъчно време да бъдат привлечени поне 3-4 читави играчи.Вместо това домъкнаха тия италиянци ,които падат с по 7-гола от българските момчета :shock: За мен това изобщо не са дългасрочни планове спрямо БОТЕВ ! За мен това даже не са и краткосрочни планове ,защото един краткосрочен план би имал за цел - поне да спасим есенния полусезон и да вземем някоя друга точка... За мен това си е жива далавера на Бернабей и италиянците , да им се брои някъде в ЕС трудов стаж.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 20 сеп 2009 11:55

vhpvhp написа:
Atila написа:
vhpvhp написа:От вчера до днес няколко пъти предупредих - целта на този СЕЛСКИ ЦИРК е да бъде покрит Селяка от обществеността и да се кротнат феновете :evil: Както виждаме - и двете цели са изпълнени . :evil: БОТЕВ е мъртав , уважаеми празнуващи шарани. Крумовският селянин беше заменен от ортаците и началниците му - ИТАЛИАНСКИТЕ СЕЛЯНИ :oops: Да не говорим ,че в съдебните регистри - името на Димитър Христолов си стои като собственик на БОТЕВ , а борчовете на отбора са не-по- малко от 3 милиона. ВСИЧКО Е БЛЪФ И ИЗМАМА :!:

Имам една молба към теб.Искам да се рагументираш с факти и каквото намериш за добре относно случая Христолов.Защо си мислиш,че този клуб е непродаваем и защо за теб това е поредното Театро?Какви са причините,клубът ни да е толкова специален за тези Италианци и как мислиш,че перат пари с това АД.Виждам,че ти найстина не искаш или не можеш да приемеш,че нещата могат да тръгнат добре.
А що се отнася до въпросните регистри... не съм чувал в събота да работят,както и да се вдигне запор за 1 ден и автоматично да излизат имената на новите собственици.Това инфо,ще можеш да го видиш чак след 2 седмици предполагам.
И пак недоумявам,защо смяташ,че въпросните люде са шефовете в сянка.И защо чак сега се появяват за да се наврат между шамарите,когато е най-опасно?

Нямям факти. Както и ти , и другите оптимисти ,нямате факти ,че от вчера нещата тръгват на добре. Аз имам подозрения и горчив опит. Ти имаш обещания. И двете не вършат работата на факти. Тука е форум и обменяме мнения , а не е съдебен регистър да боравим с документи... Сега по отношение на песимизма ми за италиянците :arrow: Значи аз по принцип не съм песимист за всички евентуални купувачи на БОТЕВ , никога не съм твърдял ,че БОТЕВ е непродаваем. Напротив - миналото показа не един и двама сериозни кандидати за покупка на БОТЕВ ,но знаете как свършиха всички истории... :evil: Аз бях сред най-големите оптимисти за Кръстева и Холдинга,защото в тях виждах наистина реални ВЪНШНИ спрямо Селяка кандидати ! И макар да не ми бяха особено симпатични Кръстева и Пеевски ,разчитах че ще се съвземем като ФК,ще станем отново фактор във футбола...Защо след толкова години ,след като разкара Георги Илиев , Гриша Ганчев , Георги Гергов , Ирен Кръстева , Цветан Василев, Коко Динев... и не знам още кой стабилен български богаташ кандидат , сега Сельо сдава властта ? :И на кого сдава управлението на Клуба :?: Ей това е въпроса на който АЗ ИСКАМ да ми дадете отговор :!: Какви са тия анонимки - Орнела , Дебелия , Негрото... ? Какво ги е обединило така изведнъж около БОТЕВ ПЛОВДИВ ? Кой всъщност обещава парите ? Защо точно БОТЕВ ? Някой фен спомена ,че Дебелия е идвал с Митьо няколко пъти като ортак в Авиотехника... :evil: Това явно са стари познати на Селския...Дайте ми отговори по тия въпроси.Иначе приятелите и лично аз смятаме още следващия домакински мач да идем на Колежа и с очите си да видя за какво иде реч с тия италиански играчи-бабереци от 5-та дивизия.Засега за мен в БОТЕВ ПРОМЯНА НЯМА до доказване на противното.Ако такава има ,ще направим банкет с чеверме. :!:

Казваш много правилни неща. Аз също не вярвам много на италианците. Работя с няколко такива и знам колко мръсни номера могат да ти скроят. Нека изчакаме малко, пък ще видим дали ще има повод за вдигане на банкет.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 20 сеп 2009 11:56

veseo написа:@yasen_ov4arov - откъде знаеш че тия не са Даксоновци? Аз лично отбора от който го взеха не мога да го намеря в първите 4 дивизии на Бразилия ;) Нека ги видим какви са, пък ако изядем 5 гола от латекса утре, а следващото домакинство пак отнесем нещо от рода на 0:3 ще имаме право да ги плюем че са куци. Ако са същите като нашите юноши, по-добре с юношите, но ако не са - перфектно решение за временно закърпване на положението (до НГ / другото лято).

Всичко тва, ако има някаква промяна, иначе си ставаме италианско посмешище.

:shock: Днес ще имаш възможност да ги гледаш щом вярваш в такива чудеса...Искам само нещо да ти напомня:в Бразилия около 8 % от населението се занимава под някаква форма с футбол.В този ред на мисли няма как всички добри да играят в първите 4 дивизии ,защото добрите са хиляди.В Италия обаче,въпреки че футбола им е на световно ниво шанса да вземеш някакви чудотворци от долните дивизии и то за без пари е нищожен.Да не говорим,че това подхожда идеално на манталитета на Селския...Да не говорим ,че вчера говорих с едно брато,дето ги е гледало на тренировки тези и каза,че общо взето техниката им е колкото на Васил Василев...
Та така,разбирам защо всички му се вързахте на Селския,но слезте на земята:дори и сделка да има,тя ще е с на Митьо хората и реално нищо няма да се промени.Най-оптимистичния вариант е макароните да са хванали,че Селския ги лъготи с парите (напълно възможно) и да са решили те да поемат кормилото,но пак казвам сделка най-вероятно няма да има ,а и да има тя ще бъде все едно Христолов продава Ботев на децата си и им се явява настойник...
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 20 сеп 2009 12:29

Отделно ,че за треньор дойде някъв палячо, който феновете на предишния му отбор искат да линчуват и името се споменава в разни далавери.Пичката за мен е пълен клоун
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 20 сеп 2009 12:43

Да не говорим, че никъде не се споменава цената на отбора. Било тайна! Такъв цирк и номер ни извъртяха, че не е истина просто...

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 20 сеп 2009 12:56

За сравнение само - какви пресконференции дадоха от Титан АС като купиха ЦСКА от Сашо Апашо и какви "срещи с медиите" правят нашите жабари. Само тази пародия от вчера е достатъчна за да разбереш колко са им сериозни "80%" на "сделката". Митьо вчера до последно е отричал, че ще има пресконференция в Тримона щото го било страх да не идат много хора и да го изложат пред гостите :)

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 20 сеп 2009 13:01

pasaden написа:Отделно ,че за треньор дойде някъв палячо, който феновете на предишния му отбор искат да линчуват и името се споменава в разни далавери.Пичката за мен е пълен клоун

Знаешли какво забелязвам за Пичоне Че каквато и фантасмагория да е обищал тя по някакъв начин ,става :!:

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 20 сеп 2009 13:03

Не знам как някой може да има и 1 % доверие на дебелия макаронаджия на снимката!?
http://botev.gong.bg/view_article.php?article_id=92671
Дано да се окажа лош пророк, но си мисля, че това ще се окаже поредната гавра с Ботев.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 20 сеп 2009 13:04

niki_96 написа:
pasaden написа:Отделно ,че за треньор дойде някъв палячо, който феновете на предишния му отбор искат да линчуват и името се споменава в разни далавери.Пичката за мен е пълен клоун

Знаешли какво забелязвам за Пичоне Че каквато и фантасмагория да е обищал тя по някакъв начин ,става :!:

Аха, така особено след мача с Черно море когато каза че за мача с Миньоро ще видим друг отбор на Ботев :) Видяхме го - 0:3!!

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 20 сеп 2009 13:19

@ urbano И аз много много не вярвам на всичко което става
Но за Пичоне Виж всичко което е казвал Не само за мача със Миньор

Върни се в “Ботев”