Любимец - БОТЕВ Пловдив 2:1 (FT) събота 14:30ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Любимец - БОТЕВ Пловдив събота 14:30ч
Доста народ ще си замине Зимата ми се струва!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Очаква ни интересна зима и още по-интересна пролет.Винаги,когато има емоции е готино.
Коковият Любимец си повярваха,че могат да спечеля надбягването,но дано сметките им излезнат криви.Лошото е че на пролет доста по-често ще се случва отбора на Коко да печели мачовете си по начина,по който спечели срещу Сливен.
За мен е важно да играем честно и да имаме цели.Има ли ги тези две неща съм истински щастлив,дори когато не успяваме да изпълним целите си.
Само Ботев!
Коковият Любимец си повярваха,че могат да спечеля надбягването,но дано сметките им излезнат криви.Лошото е че на пролет доста по-често ще се случва отбора на Коко да печели мачовете си по начина,по който спечели срещу Сливен.
За мен е важно да играем честно и да имаме цели.Има ли ги тези две неща съм истински щастлив,дори когато не успяваме да изпълним целите си.
Само Ботев!
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- Древен и Вечен
v.s. написа:Очаква ни интересна зима и още по-интересна пролет.Винаги,когато има емоции е готино.
Само Ботев!
Чудесно написано колега!
- botev_1912
- Контакти:
Древен и Вечен написа:v.s. написа:За мен е важно да играем честно и да имаме цели.Има ли ги тези две неща съм истински щастлив,дори когато не успяваме да изпълним целите си.
Само Ботев!
Чудесно написано колега!
Ей това е истината. Това е смисъла на това да обичаш отбора си до последно.
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
v.s. написа:Очаква ни интересна зима и още по-интересна пролет.Винаги,когато има емоции е готино.
Само Ботев!
Напълно подкрепям. Ние сме от Ботев не защото като сме се родили отборът е станал шампион, а защото ботевизма е начин на светоусещане и ако щете начин на живот.
STENLI написа:Е, поне съм спокоен 4е няма да изпаднем в в група
Аз пък съм спокоен, че ще влезем в А група.
- емо73канар
- Контакти:
Моля модератора да заключи всички теми свързани с БПФК до 17:30 на 03.12.2011.
п.п.След мача на 03.12.11,ще обясня защо съм помолил за това.

п.п.След мача на 03.12.11,ще обясня защо съм помолил за това.

- B__A__N__DA__TA
Хубчев казвате, че бил виновен за лошият старт ?, Радуканов горкия е невинен до доказване на противното, а пък до тогава, гледайте да не го бавите чак толкова
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Яд ме е че загубихме мача днес, а не трябваше! Не само заради точките - ако бяхме победили следващата събота щеще да има доста хора на стадиона. Но нашите момченца какво да му мислят за отбора! Това не са мъже, нямат достойнство, за да изиграят един мач с характер, дори и да не го спечелят!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- rump_shaker
- Контакти:
Тоя манчев да си стяга партакешите и да ни освободи от присъствието си.