До вчера давах кредит на доверие на Хубчев,не ми хареса състава и играта още в Добрич,още тогава коментирах с приятели дето не са били там , че трябва да има повече момчетата от състава от В гр. .после хикс вкъщи- О'К случва се,после при равния в Сливен се видя , че всеки нов мач едно и също,....нямам думи с които да опиша разочарованието от това което се опитва да играе моя любим отбор при този треньор и от избора му на изпълнители!!!
Не знам , дали са конфликти,бойкоти и т.н. , но е видно , че отборът на Хубчев не е отборът ,който искам да подкрепям във всеки мач,така че за мен е по-добре той да си отива!!!
Ботев - Любимец 2:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bai Momchil
- Контакти:
Re: Ботев - Любимец
hetfield написа: Кой ни гарантира,че смяна на Хубчев ще има положителен ефект?
Съгласен съм с теб, публиката беше отвратителна в тоя мач и вкара допълнително напрежение, НО аз съм потресен от пресконференцията:
http://www.youtube.com/user/bultratube#p/u/0/7HrPypVF9DI
Виж как реагира Хубчев на коментара на журналиста, че очакванията са Ботев да мачка, поне в домакинските мачове. Ако Хубчев все още си мисли, че води Поморие, сори ама разликите са огромни....
А на някой хрумнало ли му е,че в Поморие няма "на всчка цена"че там има спокойствие,там се дава време и картбланш на хората да работят?Кой е виновен,че сами робуваме на клишета и цели,които сами си поставяме?Ето Поморие играят за здраве и да са първи знаем,че няма да са в А група,води ги супер некадърник обаче си имат спокойствие и си правят кефа.Изобщо не искам да предизвиквам спорове с футболни капацитети,които тук са в изобилие.Аз съм футболен лаик и гледам футбол от някакви си 30 години.Просто си позволявам да имам мнение и да го изказвам.Та за мен разните принцеси,разните "звездички" ако не се вземат в ръце и сър Алекс не би оправил нещата.
bai Momchil написа:hetfield написа: Кой ни гарантира,че смяна на Хубчев ще има положителен ефект?
Съгласен съм с теб, публиката беше отвратителна в тоя мач и вкара допълнително напрежение, НО аз съм потресен от пресконференцията:
http://www.youtube.com/user/bultratube#p/u/0/7HrPypVF9DI
Виж как реагира Хубчев на коментара на журналиста, че очакванията са Ботев да мачка, поне в домакинските мачове. Ако Хубчев все още си мисли, че води Поморие, сори ама разликите са огромни....
Индиректно каза ,че футболистите му са слаби!
- емо73канар
- Контакти:
Направо си каза,цитирам по памет:с това разполагам и с него работя.Тоес ,някой друг е правил селекцията,и понеже ми писна за всичко да обвеняваме Хубчев,ще ви кажа ,че когато отидох да си платя картата за сезона зададох точно този въпрос на Йотков,КОЙ направи селекцията, и човека в прав текст ми заяви,че Бакала е направил селекцията.
- bai Momchil
- Контакти:
Добре с тия слаби футболисти, че и по слаби бяха, биехме отбори от Б група в контроли, да не говорим, че водихме на Нафтата с 20+ точки. Сега как така със същите футболисти + няколко попълнения изоставаме от Нафтата?
Не става въпрос кой е правил селекция и кой не, ама да имаме само 1 изявен типичен централен нападател и той да стои резерва в домакински мач с гранда Любимец - е не го разбирам тва. Бакала ли избира титулярите? Напрежение имало върху футболисти, алабала. Ми догодина като излязат срещу ЦСКА/Левски или в дербито с лайнутарите, кво ще правим бе, майна? Те ще се насерат от страх!
Не става въпрос кой е правил селекция и кой не, ама да имаме само 1 изявен типичен централен нападател и той да стои резерва в домакински мач с гранда Любимец - е не го разбирам тва. Бакала ли избира титулярите? Напрежение имало върху футболисти, алабала. Ми догодина като излязат срещу ЦСКА/Левски или в дербито с лайнутарите, кво ще правим бе, майна? Те ще се насерат от страх!
емо73канар написа:Направо си каза,цитирам по памет:с това разполагам и с него работя.Тоес ,някой друг е правил селекцията,и понеже ми писна за всичко да обвеняваме Хубчев,ще ви кажа ,че когато отидох да си платя картата за сезона зададох точно този въпрос на Йотков,КОЙ направи селекцията, и човека в прав текст ми заяви,че Бакала е направил селекцията.
И така да е, селекцията ни за "Б" група хич не е лоша. Просто изобщо не е ясен състава, Хубчев може би малко ги е гледал и не ги познава като качества.
bai Momchil написа:Добре с тия слаби футболисти, че и по слаби бяха, биехме отбори от Б група в контроли, да не говорим, че водихме на Нафтата с 20+ точки. Сега как така със същите футболисти + няколко попълнения изоставаме от Нафтата?
Абсолютно съм съгласен с всичко което си написал. Какви съперници от А-група, та той Хубчев вчера на пресконференцията каза "на какво отгоре сте очаквали да мачкаме поне в домакинските мачове, ми това е Б-група". За мен има само един изход и той е назабавно уволнение на Хубчев.
От интервюто на Хубчев става ясно ,че има много страх да не загуби мач и от там се получават само равни отделно си мисля ,че човека не е работил под такова напрежение ,което си личи по притеснителния му поглед.Отностно състава не мога да разбера домакински мач Курдов резерва излизаме с "тарана"-Атанасов-160см ;13мача -1гол;от които 5 официални 0гола;8контроли -1 гол срещу Съеденение -кой го пуска това момче за централен нападател -ми че те защитниците без отскок го надскачат и като му ударят едно рамо се спира на тъча цял стадион го видя само Хубчев явно не може.
hetfield написа:А на някой хрумнало ли му е,че в Поморие няма "на всчка цена"че там има спокойствие,там се дава време и картбланш на хората да работят?Кой е виновен,че сами робуваме на клишета и цели,които сами си поставяме?Ето Поморие играят за здраве и да са първи знаем,че няма да са в А група,води ги супер некадърник обаче си имат спокойствие и си правят кефа.Изобщо не искам да предизвиквам спорове с футболни капацитети,които тук са в изобилие.Аз съм футболен лаик и гледам футбол от някакви си 30 години.Просто си позволявам да имам мнение и да го изказвам.Та за мен разните принцеси,разните "звездички" ако не се вземат в ръце и сър Алекс не би оправил нещата.
+1912